Skocz do zawartości

Machine Head

Featured Replies

• Odpowiedzi 87
  • Wyświetleń 75 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Machine Head Unto The Locust (2011)     01. I Am Hell (Sonata In C#) I. Sangre Sani II. I Am Hell III. Ashes To The Sky 02. Be Still And Know 03. Locust 04. This Is The End 0

• W Gazometrze, we Wiedniu

• Ta płyta jest tak słaba że aż żal słuchać.

Opublikowano

Numer mi się podoba, choć chyba najbardziej tekst, bo muzycznie to trochę Papa Roach. Rob pojechał po Anselmo i dobrze. Uwielbiam Panterę (widziałem ich na żywo hehehe) czy Down, ale za hajlowanie należy się karny ku.tas i tu nie ma z czym dyskutować.

Nie wierzę, że w takim stylu miała by być kolejna płyta, nagrali jeden numer by skomentować ostatnie wydarzenia z Dimebagdash i tyle.

Opublikowano

Przynajmniej Pantera słabej płyty nie wydała, natomiast MH niestety w tym się specjalizuje.

Opublikowano

Pantera nie nagrała słabej płyty, dobry żart. Cztery pierwsze były gówniane: Metal Magic, Projects in the Jungle, I Am the Night i Power Metal. Tak gówniane, że od czasów Cowboys from Hell, nie przyznawali się do nich i nic z tych płyt nie grali na koncertach.

Machine Head zdarzył się jeden gówniany album: Supercharger po którym nagrali Through the Ashes of Empires i The Blackening - epickie albumy.

Edytowane przez Pryxfus

Opublikowano

Płyty nie są ujęte w oficjalnej dyskografi więc.....:P

Supercharger był jeszcze znośny, ale później było coraz gorzej. Nadal czekam żeby odbili się od dna jak Fear Factory z Genexus, ale szybko to raczej nie nastąpi.

Opublikowano

Płyty nie są ujęte w oficjalnej dyskografi więc..... :P

Jak to nie są, oczywiście, że są.

Pantera jest moim ulubionym zespołem, ale nie będę udawał, że nie nagrali guwna też.

Opublikowano

MH skończył się na Burning Red.

tak ku,rwa xd a blackening to nagrał behemoth czy co?

Opublikowano

lol, masorz pisze  o guscie xD

jeszcze siara niech  wleci ze swoimi stylowymi mieszaknakmi power metalu.

Opublikowano

no ale blackening to zaje.bista plyta nie ma totamto

Opublikowano

Pantera nie nagrała słabej płyty, dobry żart. Cztery pierwsze były gówniane: Metal Magic, Projects in the Jungle, I Am the Night i Power Metal. Tak gówniane, że od czasów Cowboys from Hell, nie przyznawali się do nich i nic z tych płyt nie grali na koncertach.

Machine Head zdarzył się jeden gówniany album: Supercharger po którym nagrali Through the Ashes of Empires i The Blackening - epickie albumy.

A potem wysrali gównianego Locusta i Bloodstone&Diamonds zobaczymy to którego grona dołączy ta płyta. 

A Power Metal Pantery był spoko, kompletnie inny klimat i też im dobrze wyszło. O Anselmo Rob sie już nasrał 10 min filmiku o nim niech zamknie ryj i przestaje dyskredytować kolegę, bo wcale dojrzalszy od niego nie jest i zacznie robić dobre płyty.

Edytowane przez Dr.Czekolada

• 1 rok później...
Opublikowano

Okej, ta nowa płyta dziwnie się również zapowiada.

O ile ten kawałek jeszcze spoko:

Tak tutaj ja nie wiem co usłyszałem:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest już na spotify. Specjalnie nie sluchalem nic przed premiera. Zobaczymy. Lepiej żeby była dobra bo kupiłem troszke w ciemno bilety na koncert w maju.

Opublikowano

Wstyd mi za nich. Supercharger przy ich ostatnich 3 płytach to jest (pipi)ane arcydzieło.

Opublikowano

Mam bardzo podobne zdanie, może wrócę do 2 kawałków a resztę niech przykryje piach.

Opublikowano

Wydaje mi się, że Robb już nie chce/umie grać metalu, ale piniondze, kontrakty. Ten kawałek Bastards jest moim zdaniem w sumie  dobry, ale tylko w takiej formie brzmi naturalnie i tak jak powinien:

Dodanie tej maksymalnie gównianej aranżacji metalowej psuje w nim absolutnie wszystko.

Gdzieś tam bywają na tej katarynce jeszcze w miarę interesujące momenty, ale to są dosłownie sekundy dobrej muzy na całej płycie. I jeszcze ten tytuł sugerujący coś innego niż dostaliśmy...

• 1 rok później...
Opublikowano

Wiem, że już po tym zespole, ale z okazji 25 lecia debiutu płytowego robią trasę z Maderem i Kontosem:wub: w sładzie (nie znam szczegółów, ale domyślam się, że nikt inny nie chciał już pracować z Flynnem). Mają grać całe Burn My Eyes:obama: W Polsce Wawa i Gdańsk. 

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

W październiku grają dwa koncerty w Polszy. Mają zagrać całe Burn My Eyes z Kontosem i Maderem w składzie. W sumie to są trzy bardzo dobre powody, żeby przestać się dosąć i wybrać w końcu na ich koncert.