qb3k 946 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Jest "The Metal" i "Master Exploder" przecież. Swoją drogą muszę przyznać, że pomimo tych 100 kawałków zawartych w grze, u mnie non-stop leci 6-7 tych samych w różnej kolejności. Albo mam tylko takie wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 heh jak to ja cały czas słyszałem podczas grania kawałki może źle patrzysz albo może wszystkie songi Tenacious D trzeba było odkryć poprzez zakopane relikty ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Butcher 70 Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 "Metal" na pewno - zrobiłem może ze 4 misje fabularne i gdzieś wykopałem jakiś relikt z "Metal" właśnie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 kompletnie do mnie nie trafiła ta gra , po kilku misjach fabularnych dał bym jej 7/10 . Zobaczymy może z czasem się rozkręci . Oby. Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 co do Tenacious D to ich kawałki są zakopane a sama gra mnie ma, stylistyka rządzi, wszystko śmierdzi metalem hehhehe jak mi podczas jednej bitwy zagrał Carcass "No Love Lost" to się z radochy obsrałem na miętowo a Dymny Buger w trakcie finałowej bitwy usztywnił me prącie na jakieś 7 minut Cytuj Odnośnik do komentarza
Butcher 70 Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Nom, tak jak mówisz (choć jeszcze nie skończyłem Z każdą kolejną misją jestem zszokowany, ile Schafer wtłoczył tu pomysłów związanych z metalową subkulturą. Jak zaczęły się bitwy RTS-owe, to też porobiłem w nogawy - Roadies, fani, merchandise, screaming wall, masakra po prostu... Nie wspominając o Eddie'm, jego języku, zwrotach czy ogólnym klimacie gry. Geniusz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 hehehe BL to srogi szatan w kwestii generowania klimatu per se nie ma to jak w trakcie bitwy zrzucić na wroga Hindenburga w takt Manowar (no komedia po prostu) magia gitary kurde bele Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Gra jest genialna, niszczy samym designem. Od strony technicznej tez nie mozna jej nic zarzucic. Gralem dopiero kilka godzin, ale jaram sie strasznie. Humor jest wyborny, gameplay satysfakcjonujacy, no i soundtrack, w ktorym kazdy znajdzie cos dla siebie. Mam 2 pytania, jeden subquest polega na zabijaniu stworkow, zabilem wymagana ilosc 2 typow, nie moge znalezc 3 (mam "jezozwierze" i "jelenie") i w jaki sposob odkrywa sie nowe tracki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 (edytowane) Masz zaznaczone na mapie nowe misje hunterskie. Ew. udaj się do tego miejsca, gdzie tego typa znalazłeś po raz pierwszy. Edytowane 3 Listopada 2009 przez Bojan_Zaw Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Ok, a przez co odkrywa sie nowe tracki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Poprzez gitarke, zas te inne przez earthquake Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 ZIomek mi mowil, ze trzeba cos znajdywac? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 (edytowane) No musisz szukać takich "posągów", wokół których rosną czerwone kwiaty. Mapka jakby co Edytowane 3 Listopada 2009 przez Bojan_Zaw Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Po skonczeniu watku fabularnego, mozna kontynuowac gre i zajac sie zbieractwem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Tak. Ja tak robię ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Jak stoi czas przejścia gry na normalu (samej fabuły)? Cytuj Odnośnik do komentarza
LEMON-CHORZOW 7 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 6 godzin Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Brutal - 7h :>, pewnie w 5-6 sie zmiescisz bo ja troche fabuly, zadan pobocznych szukania pominkow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Nie moge zmiazdzyc Opheli na Brutalu, jak najlepiej przeprowadzic cala walke? Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 podpakuj jednostki przed wejściem na most, po prostu broń zejścia i zbieraj fanów potem wjazd całą bandą plus eddie w bryce i nawalanie piorunami tym czołgiem musisz skasować dwie wieże jak najszybciej - posadź na nim eddiego a pozostali niech bronią czołgu warto też za(pipi)ać hindenburgiem przynajmniej raz no i solówka na morale u mnie to poskutkowało Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Ok, jestem juz przy ostatniej walce. Nie jestem w stanie podac zadnych wyraznych wad BR, no chyba ze ktos nie lubi muzyki metalowej... Naprawde mocna pozycja. Dzieki bawol, po zajeciach sie zabralem i za pierwszym razem pyklo, w sumie latwa potyczka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Usagi 77 Opublikowano 5 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Gierka naprawde jest swietna . Nie slucham na codzien metalu ale niektore kawalki tak mi sie spodobaly ze postanowilem sobie je wypalic i sluchac w samochodzie . Co mi sie nie podoba w grze to to ze jest tylko jeden slot na save, przykladowo chcialem zaczac gre na brutalu i ja przejsc (dla aczi) to nie moge bo musialbym nadpisac save z poprzedniej gry(na normalu gdzie po przejsciu jezdze i szukam nie odkrytych rzeczy,nadpisujac go wszystko poszlo by sie (pipi)ac) duzo jest tez glitchy cazy jak sie to tam nazywa , nie raz zdarzylo mi sie utknac w samochodzie gdzies na dobre , tak ze tylko load las checkpoint ratowal dupe. Co jak co ale gierka mnie ma ma choc jak pisalem we wstepie nie jestem fanem metalu to bawie sie przy niej swietnie, a humor w grze zawarty przyodziewa moja facjate w banana Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 kolejny dodatek, tym razem nie tylko dla multi. będą również acziwy. najpewniej w liczbie 9. http://www.xbox360achievements.org/news/news-3984-Second-Brutal-Legend-DLC-Priced--Dated-and-Detailed.html Cytuj Odnośnik do komentarza
sznurek 10 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 (edytowane) Szybkie pytanie - gdzie robię jakieś upgrejdy do samochodów? Mam kilka misji pobocznych, ale nie moge ich wykonać bo nie mam broni na samochodzie. Gdzie jest to motor coś? Odblokowuje upgrejdy, ale nic nie kumam gdzie je wykorzystać. Już kumam chyba. Widzę na tej mapce motor forge i to powinno być to. Edytowane 6 Stycznia 2010 przez sznurek Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Jeżeli jeżdżąc po świecie napotkasz miejsce z wyróżniającymi się czerwonymi "kwiatami"- zagraj tam solówkę Relic Raiser i pojawi się wjazd do Motor Forge. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi