Skocz do zawartości

Ha Czy, nowe mapy ida :>

Featured Replies

• Odpowiedzi 177
  • Wyświetleń 15,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Wiill the maps ever be available for purchase in the marketplace?

Yes. Bungie has stated that a few weeks after the release of Halo Wars the Map Pack will be released on the Xbox Live Marketplace for the low cost of 800 microsoft points.

Z forum Bandzi...

Opublikowano

SanBox powinien byc free

a tej reszty to nawet nie komentuje taka padaka, po hu robic takie duze mapy i tyle czasu sie z tym (pipi),ac jak mozna w tym czasie 3 mniejsze strzelic i nawet niech jedna bedzie udana to juz bedzie gicio.

Opublikowano
SanBox powinien byc free

a tej reszty to nawet nie komentuje taka padaka, po hu robic takie duze mapy i tyle czasu sie z tym (pipi),ac jak mozna w tym czasie 3 mniejsze strzelic i nawet niech jedna bedzie udana to juz bedzie gicio.

Burgery i tak kupią... jakby co mogę zrobić relację, bo MSP już do mnie lecą :D

Opublikowano

Big Tim Batel to jest to! :lol: Nie zapominaj o tym Goldi! :D

Ja tam pewnie sobie kupie (mam 1000ms points na razie) - glownie dla Sandboxowych mapek, bardzo mi przypadl do gustu ten Warlock :P. Pobiegac sobie i postrzelac 1v1 albo 2v2. Tylko wole jasniejsze mapki :(.

Opublikowano

a no ja tez mam 800ms kiedy wychodzi map pack ?

Wizz ja man :)

Wie ktos kiedy wypelzaja te mapki na market ?

EDIT:

Ok juz wiem

April 9th, 2009.

Edytowane przez KILa

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

H3ODST_Heretic_env-01.jpg

HERETIC

Mała, symetryczna mapka, znana wszystkim, którzy mieli styczność z Halo 2 po prostu jako Midship. Patrząc na screena wydaje się, że nie zmieniło się zbyt wiele, o ile wogóle cokolwie. Wygląda na to, że wraca stary ulubieniec tłumów.

H3ODST_Citadel_env-01.jpg

CITADEL

Nowa, mała i symetryczna mapka na której będziemy walczyli o kontrolę nad dwoma bazami i terenem je łączącym. Podobno styl mapy ma wymuszać bezustanną komunikację w drużynie i ciągłe dzielenie się na mniejsze "drużyny". Dla mnie brzmi to trochę jak opis "duchowego następcy" Battle/Beaver Creek'a.

H3ODST_Longshore_env-01.jpg

LONGSHORE

Duża konstrukcja przeznaczona przede wszystkim do wielkich batalii (Big Team?), ale mogąca podobno obsłużyć też mniejsze liczebnością walki. Zobaczymy co z tego wyjdzie, jednak opis Achievement'ów dla tej mapy mnie osobiście nie zachęca.

Opublikowano

Mythic pack bedzie free kiedy ten pack wyjdzie?

Do tej pory nie kupilem (brak czasu na to, wiec nie marnowalem kasy :P) poprzedniego.

Opublikowano

O w mordę jeża... może nawet sobie kupię te mapy (mimo że gramy tyle o ile) ze względu na Mida! Najlepsza mapa z Halo2 i jedna z lepszych w serii.

Opublikowano

Midship wygląda kozacko. Łykam bez zastanowienia.

Opublikowano
Jakis release date ?

Razem z ODST 22 wrzesień.

Edytowane przez Kerlo

Opublikowano
Jakis release date ?

Razem z ODST 22 wrzesień.

ale chodzi o nowe mapy czy przecene mythic ?

nowe mapy, na przecene mythic trzeba bedzie jeszcze dlugo poczekac jak dla mnie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Te nowe mapy beda wrzucone na dysk z multi H3?

Opublikowano
Te nowe mapy beda wrzucone na dysk z multi H3?

ta wszystkie dotychczasowe + specjalne dla odsta

Opublikowano

No i w sieć popłynęły gameplaye z nowych map. Wygląda na to, że Heretic to Midship, któremu udało się uniknąć większych zmian (no może jest ciutkę większy) i gra się na nim nadal wyśmienicie. Citadel zapowiada się bardzo dobrze, może nawet jak materiał na mapę do MLG. Longshore już nienawidzę ;).

Opublikowano

Longshore = drugi Rats nest pod wzgledem grywalnosci. Citadel = niby ladnie wyglada, ale watpie zeby go wrzucili do MLG (Epitath tez ladnie wyglada, a gra sie na nim hoyofo). A Heretic z tego co widze to moga zepsuc tylko tekstury zmieniajace twoje granaty w bumerangi.

Opublikowano

Czy ja wiem, Citadel jest małe i symetryczne, bez zbędnych udziwnień w stylu shield-door'ów czy man-cannon'ów. Po premierze większość MLG prosów mówiło, że Epitatph to najlepsza mapa z podstawowej paczki w Halo 3, ale przez te shield-door'y stała się niegrywalna i zapomniana, nawet pomimo wypuszczenia jej w wersji Epilog.

Zresztą zobaczymy, tak oglądając ją na kilku filmikach wydaje mi się, że będzie się na niej nieźle grało.

A co do Heretic'a - Lockdown'a też podobno nie dało się zepsuć, a jakoś dużo graczy narzeka na tą mapkę (mi się podoba).

Opublikowano
Czy ja wiem, Citadel jest małe i symetryczne, bez zbędnych udziwnień w stylu shield-door'ów czy man-cannon'ów. Po premierze większość MLG prosów mówiło, że Epitatph to najlepsza mapa z podstawowej paczki w Halo 3, ale przez te shield-door'y stała się niegrywalna i zapomniana, nawet pomimo wypuszczenia jej w wersji Epilog.

Zresztą zobaczymy, tak oglądając ją na kilku filmikach wydaje mi się, że będzie się na niej nieźle grało.

A co do Heretic'a - Lockdown'a też podobno nie dało się zepsuć, a jakoś dużo graczy narzeka na tą mapkę (mi się podoba).

Przydaloby sie zobaczyc jakis pr0 emeldżi mecz na Hereticu ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Midship wygląda ładnie. Citadel też mi sie podoba. Zobaczymy :)