Opublikowano 18 kwietnia 200817 l Ogólnie Halo 2 jest o niebo lepsze IMO. Edytowane 18 kwietnia 200817 l przez Soul
Opublikowano 18 kwietnia 200817 l Sciagnalem, mapki dzialaja, ale sa przechÓjowe, szkoda tych 800 MSP.
Opublikowano 29 maja 200816 l Avalanche i Ghost Town mnie jakoś nie kreca, ale jesli MLG zrobi jakis dobry TS i Objective na Blackout to moze nie bede zalowal tych wydanych MSP. 8) Jak nie zrobi to chyba napisze nowa piosenke... "Bungie oddawaj moje sto milionow"
Opublikowano 29 maja 200816 l Avalanche i Ghost Town mnie jakoś nie kreca, ale jesli MLG zrobi jakis dobry TS i Objective na Blackout to moze nie bede zalowal tych wydanych MSP. 8) Jak nie zrobi to chyba napisze nowa piosenke... "Bungie oddawaj moje sto milionow" nie widziałeś zasad v5? Blackout - Team Slayer i Oddball
Opublikowano 30 maja 200816 l O Czasce wiem i nawet mam juz, ale o tym ze na MLG bedzie TS na Blackoucie nie wiedzialem:) pohukalbym Blackouta w MLG TS... Fun anyone? Dzieki Bartek, poprawiles mi humor;]
Opublikowano 14 czerwca 200816 l myslicie ,ze kiedys jeszcze dadza nam mapki jakies do halo ? Juz od dawna wiadomo ze robia kolejny map pack
Opublikowano 15 czerwca 200816 l Panie i panowie, podczas MLG San Diego ogłoszony został triumfalny powrót znanej i kochanej mapy z Halo1 - Chill Out :!: Przemianowano ja na Cold Storage i puszczono do boju na niej kilku najlepszych graczy (m.in. Legend i Karma). Poniżej macie kilka kiepskiej jakości screenów ściągniętych z MLGPRO.com. Nie wiem jak wy, ale ja się cieszę (sceptykom mówiącym: "Bungie i tak to spieprzy" mówimy trzy razy NIE).
Opublikowano 15 czerwca 200816 l Co ciekawe to nie jest Purple Reign, więc dalej po cichu liczę na Midship
Opublikowano 15 czerwca 200816 l Co ciekawe to nie jest Purple Reign, więc dalej po cichu liczę na Midship Pisali juz z 5 razy ze purple reign to nie remake Edytowane 15 czerwca 200816 l przez miniu
Opublikowano 15 czerwca 200816 l A ile razy pisali, że remake'a Lockout'a nie będzie? Napisali tylko raz na forum nawet nie wiem czy to gostek pracujacy w bungie czy tylko moderator napisal ze to nie lockout i w sumie nie klamal bo to blackout. W kazdym razie jagby zrobili 2 remake-i to by sie zaczeli rzucac ze nie maja pomyslow na mapy. Ale za midshipa bym sie nie obrazil nawet wole midshipa od chillouta.
Opublikowano 15 czerwca 200816 l Miniu, na bungie.net pisali, ze legendary map pack bedzie zawieral tylko 1 remake. Sprawdzilo sie ?
Opublikowano 15 czerwca 200816 l Miniu, na bungie.net pisali, ze legendary map pack bedzie zawieral tylko 1 remake. Sprawdzilo sie ? W sumie to nie... Wiec ten chill out to tez pewnie klamstwo pewnie zrobia mape w ktorej na ogromnej autostradzie stoji 300 ciezarowek 5 widlowozkow i wszedzie do okola beda shild dorsy to taka niespodzianka od bungie bedzie. Dzieki ze mnie oswieciles
Opublikowano 15 czerwca 200816 l Tutaj gameplay z prezentacji ... http://n4g.com/xbox360/News-157722.aspx
Opublikowano 16 czerwca 200816 l Miniu: Wymarzona mapa, do tego same maulery i shoty na mapie, a na samym srodku dwie polaczone sciany tworzace róg, w ktorym mozna sie schowac. Miod... Edytowane 16 czerwca 200816 l przez Kerlo
Opublikowano 16 czerwca 200816 l Tutaj gameplay z prezentacji ... http://n4g.com/xbox360/News-157722.aspx tu jest to samo ale w troszke lepszej jakosci (imo)
Opublikowano 22 czerwca 200816 l Data premiery - jak wyjdzie to będzie Jak ktoś mi powie po zobaczeniu tych screenów, że Halo3 jest brzydkie to w ryj dać moge dać.