Opublikowano 8 lipca 200816 l mnie zastanawia czy zmienilibyscie gry, jezeli bandzi teraz niezalezne od Microsoftu naprawde powrocilo do korzeni i zrobilo efpeesa na takich samych zasadach jak Hejlo JEDEN11!! tylko by sie nazywalo Huio i zamiast Master Cheifa bylby biegajace pokemony, ale system bylby ten samo co w Halo UNO... ciekawe ale co to ma do map? Zeratul uważaj, bo szybko dobijesz sobie te ostatnie 20%
Opublikowano 8 lipca 200816 l to ma, ze bandzi nie potrafi nic robic dobrego poza remake'ami... nie strasz bo sie boje... Edytowane 9 lipca 200816 l przez Zeratul
Opublikowano 9 lipca 200816 l hmmm... ale robią remake'i własnych produkcji, tak? Skoro remake'i są dobre, to oryginał też musiał być dobry, a co za tym idzie - Bungie zrobiło coś dobrego, nie będącego remakiem. >.> logika triumfuje
Opublikowano 9 lipca 200816 l hmmm... ale robią remake'i własnych produkcji, tak? Skoro remake'i są dobre, to oryginał też musiał być dobry, a co za tym idzie - Bungie zrobiło coś dobrego, nie będącego remakiem. >.> logika triumfuje to ma, ze obecnie bandzi nie potrafi nic robic dobrego poza remake'ami... zadowolony?
Opublikowano 9 lipca 200816 l A może im sie nie chce robić coś nowego no tak, to by wszystko wyjasnialo...
Opublikowano 9 lipca 200816 l to ma, ze obecnie bandzi nie potrafi nic robic dobrego poza remake'ami... zadowolony? Jak nie umie to niech nie robi
Opublikowano 11 lipca 200816 l Zrobili raz coś dobrego, jest to ich pomysł, zrobiony w nowej oprawie. Tak przy okazji: najpierw marudzicie na brak dobrych map, a jak się pojawią to marudzicie, że to remake, że kolor nie taki, że ściana ma o pół stopnia przesadzony kąt, albo że murek stoi w złym miejscu i powoduje u was rozwinięcie raka szyjki macicy. Zdecydujcie się w końcu jak jest.
Opublikowano 19 lipca 200816 l IMO nawet też, ale za ciasny na 4vs4. Juuuuuulek kułde! Wizarda 4vs4 w Halo1 nie grałeś ze mówisz Cold Storage jest ciasny? :o Bedzie tak o ciut bardziej kamperska z racji tego ze ma wiecej zakretow, nor etc... Ja juz mialem okazje ukuć parę headshotow z Motorowej 8)
Opublikowano 29 sierpnia 200816 l Panie i panowie, oto nowa mapa - ASSEMBLY, wcześniej znana jako Purple Regin (nie, nie jest to remake Midshipa, pomimo kilku podobieństw). Na PAX pokażą ją w całej okazałości, więc pewnie niedługo zobaczymy kilka filmików. Nie wiadomo jeszcze kiedy ją wypuszczą i czy będzie coś kosztować.
Opublikowano 30 sierpnia 200816 l Wyglada ladnie ale wazniejsze czy bedzie sie dalo na tym grac Ale jestem nastawiony pozytywnie remake cold storage mi sie podobal(choc moze dlatego ze byl darmowy)
Opublikowano 24 grudnia 200816 l Zdjęcia z mapki Orbital wchodzącej w skład Mythic Map Pack l0l tu one są jak co.
Opublikowano 24 grudnia 200816 l Zdjęcia z mapki Orbital wchodzącej w skład Mythic Map Pack l0l tu one są jak co. YEY wreszcie mapa gdzie mozna poscigac sie hogami !
Opublikowano 26 lutego 200916 l RvB i MLG zarzuciły pokazami Assembly i już widać, ze mapa na bank wejdzie do ligi, z powodu swojej budowy, która przypomina mi bardzo połączenie 4 ukochanych przez graczy map: Midship, Wizard, Delerict i Foundation. Poniżej macie pokaz zrobiony przez RvB, a jeśli chcecie zerknąć co w tej kwestii wymyśliło MLG to musicie kopnąć się na tutaj i tutaj (update z ostatniej chwili - dodali też pokaz Orbital'a). Edytowane 26 lutego 200916 l przez barth
Opublikowano 26 lutego 200916 l Assembly dobre będzie dobre do FFA i do szybkiego slayera, a Orbital <_<..... za dużo korytarzy i pomieszczeń. Więcej biegania niż szczelania
Opublikowano 26 lutego 200916 l Dobra mapa do mojego ulubionego trybu - "Zabawa w szukanego Team Slayer"
Opublikowano 1 marca 200916 l Kupuje ktos? http://marketplace.xbox.com/en-US/games/me...00-00004d5307e6
Opublikowano 4 marca 200916 l NO mysle ze na SanBox moga powstac calkiem ambitne mapki. Warlock 1v1 yayuh!