Skocz do zawartości

Ha Czy, nowe mapy ida :>

Featured Replies

• Odpowiedzi 177
  • Wyświetleń 15,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
mnie zastanawia czy zmienilibyscie gry, jezeli bandzi teraz niezalezne od Microsoftu naprawde powrocilo do korzeni i zrobilo efpeesa na takich samych zasadach jak Hejlo JEDEN11!! tylko by sie nazywalo Huio i zamiast Master Cheifa bylby biegajace pokemony, ale system bylby ten samo co w Halo UNO... ciekawe

ale co to ma do map? Zeratul uważaj, bo szybko dobijesz sobie te ostatnie 20% ;)

Opublikowano

to ma, ze bandzi nie potrafi nic robic dobrego poza remake'ami...

nie strasz bo sie boje...

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

hmmm... ale robią remake'i własnych produkcji, tak? Skoro remake'i są dobre, to oryginał też musiał być dobry, a co za tym idzie - Bungie zrobiło coś dobrego, nie będącego remakiem.

>.>

logika triumfuje

Opublikowano
hmmm... ale robią remake'i własnych produkcji, tak? Skoro remake'i są dobre, to oryginał też musiał być dobry, a co za tym idzie - Bungie zrobiło coś dobrego, nie będącego remakiem.

>.>

logika triumfuje

to ma, ze obecnie bandzi nie potrafi nic robic dobrego poza remake'ami...

zadowolony?

Opublikowano
to ma, ze obecnie bandzi nie potrafi nic robic dobrego poza remake'ami...

zadowolony?

Jak nie umie to niech nie robi

Opublikowano

Zrobili raz coś dobrego, jest to ich pomysł, zrobiony w nowej oprawie. Tak przy okazji: najpierw marudzicie na brak dobrych map, a jak się pojawią to marudzicie, że to remake, że kolor nie taki, że ściana ma o pół stopnia przesadzony kąt, albo że murek stoi w złym miejscu i powoduje u was rozwinięcie raka szyjki macicy. Zdecydujcie się w końcu jak jest.

Opublikowano

IMO "rimejk" udany dużo lepszy niż nowy lockout.

Opublikowano

IMO nawet też, ale za ciasny na 4vs4.

Opublikowano
IMO nawet też, ale za ciasny na 4vs4.

Juuuuuulek kułde! Wizarda 4vs4 w Halo1 nie grałeś ze mówisz Cold Storage jest ciasny? :o

Bedzie tak o ciut bardziej kamperska z racji tego ze ma wiecej zakretow, nor etc...

Ja juz mialem okazje ukuć parę headshotow z Motorowej 8)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panie i panowie, oto nowa mapa - ASSEMBLY, wcześniej znana jako Purple Regin (nie, nie jest to remake Midshipa, pomimo kilku podobieństw). Na PAX pokażą ją w całej okazałości, więc pewnie niedługo zobaczymy kilka filmików. Nie wiadomo jeszcze kiedy ją wypuszczą i czy będzie coś kosztować.

news_H3_MP_Assembly-3p01.jpg

news_H3_MP_Assembly-1p01.jpg

news_H3_MP_Assembly-1p02.jpg

news_H3_MP_Assembly-3p02.jpg

news_H3_MP_Assembly-3p03.jpg

news_H3_MP_AssemblyEnv02.jpg

news_H3_MP_AssemblyEnv03.jpg

Opublikowano

Wyglada ladnie ale wazniejsze czy bedzie sie dalo na tym grac ;)

Ale jestem nastawiony pozytywnie remake cold storage mi sie podobal(choc moze dlatego ze byl darmowy)

• 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

RvB i MLG zarzuciły pokazami Assembly i już widać, ze mapa na bank wejdzie do ligi, z powodu swojej budowy, która przypomina mi bardzo połączenie 4 ukochanych przez graczy map: Midship, Wizard, Delerict i Foundation.

Poniżej macie pokaz zrobiony przez RvB, a jeśli chcecie zerknąć co w tej kwestii wymyśliło MLG to musicie kopnąć się na tutaj i tutaj (update z ostatniej chwili - dodali też pokaz Orbital'a).

Edytowane przez barth

Opublikowano

Assembly dobre będzie dobre do FFA i do szybkiego slayera, a Orbital <_<..... za dużo korytarzy i pomieszczeń. Więcej biegania niż szczelania :P

Opublikowano

Dobra mapa do mojego ulubionego trybu - "Zabawa w szukanego Team Slayer"

Opublikowano

NO mysle ze na SanBox moga powstac calkiem ambitne mapki.

Opublikowano
NO mysle ze na SanBox moga powstac calkiem ambitne mapki.

Warlock 1v1 yayuh!