golab 1 670 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Abreu strzelajac panenke w ostatnim karnym pokazal, ze normalny nie jest :potter: To był szczyt bezczelności z jego strony xd jak dla mnie, to był najlepszy moment meczu, żeby tak strzelić decydującego karnego, to trzeba być gierojem xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 No ta, wiadomo reguly nie ma, ale kazdy widzial "oczyma duszy", ze Mensah nie strzeli, strasznie zle sie do karnego ustawil. Fizyki nie oszukasz, no ale czarni jeszcze tego small wondera cywilizacyjnego nie odkryli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stranger 37 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Ja pier.dole. widziałbym na miejscu Ghany Nigerię, ale i tak do Stefana i spółki żywiłem chyba największą sympatię spośród drużyn pozostałych w grze. A tu taki wał -_- No ale wpierd.ol ponownie ewidentnie na własne życzenie. Czyli finał będzie Paragwaj - Urugwaj, ewentualnie miszczem zostaje Urugwaj po finale z Niemcami. A obstawiłeś juz u buka taki finał? To leć jutro z rana zanim skwasi się śmietana. Nie obstawiłem, bo jak już jest po fakcie to zakładów nie przyjmują ;] Ełreko, ja to wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Suarez zawstydziłby najlepszych siatkarzy. Ghana odpadła na własne życzenie, coś takiego musiało się zemścić. Holandia bez problemu pociśnie Urugwaj i czeka spokojnie na drugiego finalistę (Argentyna). Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 (edytowane) Japi3rdole... szkoda Ghany, JA na miejscu Gyana próbował strzelić w światło bramki, chociaż wiedząc że wpadnie lub obroni to bramkarz, no cóż presja zrobiła swoje, Ghana podłamana bo w 120 min byli by już w półfinale, zapisana w historii jako pierwszy zespół Afryki który najdalej zaszedł w MŚ, a tu taki klops. Suarez na pewno nie zagra w finale za tą rączke czeka go kilku meczowa dyskwalifikacja Edytowane 2 Lipca 2010 przez Merson Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 W jakim finale? Chyba pocieszenia o 3 miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Za takie coś co Suarez zrobił powinna być doj.ebana jakaś gigantyczna kara ewentualnie bramka uznana i Ghana przechodzi dalej z wynikiem na 2:1, no przecież to było JAWNE OSZUSTWO. Nie mogę uwierzyć że coś takiego przeszło. Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 hah xD już mi sie myli z tych emocji, jaki finał? Holandia-Hiszpania to będzie finał Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Nikt nie bronil Ghanie strzelic z odleglosci 11 metrow w strone obiektu o szerokosci 7,32 m i wysokosci 2,44 m. Cytuj Odnośnik do komentarza
puszkin 235 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Suarez zrobił to co kazdy powinein zrobic na jego miejscu, pieknie obronił. dobre zdejcie: Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabar 5 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Jakie oszustwo? Wszystko w myśl przepisów. Dostał czerwoną, był karny, więc o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Chyba was pokur.wiło z tą dyskwalifikacją. dostał czerwo i byl karny, to wystarczająca rekompensata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pan Pieczarka 167 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 No przecież trafili, poprzeczka była. Cytuj Odnośnik do komentarza
Junkhead 33 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Tak, a Zajcik zdał maturę na 28%. Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 co z tego że wszystko w myśl przepisów? zrobił to UMYŚLNIE i za to powinien być zawieszony, gdyby była tylko czerwień i zawieszenie na 1 meczyk bez dalszych konsekwencji, to zapewniam Cie że w każdym meczu takie sytuacje miałby miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Nikt nie bronil Ghanie strzelic z odleglosci 11 metrow w strone obiektu o szerokosci 7,32 m i wysokosci 2,44 m. Aha, to idź i strzel w takiej sytuacji gdze cały świat patrzy, serce zaraz ci z klaty wyj.ebie a wszystko po 2 godzinach biegania. Człowieku gdyby nie ręka to bramka by była, a karny=/=gol. Suarez zrobił to co kazdy powinein zrobic na jego miejscu, pieknie obronił. dobre zdejcie: Takich sytuacji było sporo i jakoś nie zawsze obrońca potrafił wybić piłkę głową, co nie znaczy że dopuszczał się bramkarskich zagrywek. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Emocje do samego końca. Ja już się nie mogę doczekać jutrzejszego meczu Argentyna-Niemcy. Ale będzie się działo, strach się bać ;] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
puszkin 235 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 (edytowane) tak, ale chyba od niewielu z nich zależał awans do półfinału mistrzostw świata to do posta mazzeo Edytowane 2 Lipca 2010 przez puszkin Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 co z tego że wszystko w myśl przepisów? zrobił to UMYŚLNIE i za to powinien być zawieszony, gdyby była tylko czerwień i zawieszenie na 1 meczyk bez dalszych konsekwencji, to zapewniam Cie że w każdym meczu takie sytuacje miałby miejsce no nie mialaby bo nie kazdy jest tak uposledzony jak reprezentacja ghany, zeby nie wygrac wygranego meczu Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Urugwaj mimo ladnej gry niestety dalej juz CHYBA nie zajdzie,jestem za nimi calym sercem i byli moim cichym faworytem ale bez Suareza bedzie im naprawde ciezko,miedzy Fornalem a Suarazem byla taka synergia ze ciagneli ten zespol. No i szkoda mi troche Ghany,ladnie chlopaki zagraly ale Suarez ich zownowal =D Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 (edytowane) co z tego że wszystko w myśl przepisów? zrobił to UMYŚLNIE i za to powinien być zawieszony, gdyby była tylko czerwień i zawieszenie na 1 meczyk bez dalszych konsekwencji, to zapewniam Cie że w każdym meczu takie sytuacje miałby miejsce no nie mialaby bo nie kazdy jest tak uposledzony jak reprezentacja ghany, zeby nie wygrac wygranego meczu heh no też racja, za tydzień pewnie usłyszymy że Gyan został postrzelony przez jakiegoś kibola, jak to kiedyś było, kiedy chyba obrońca z Argentyny strzelił samobója z Kolubią na wagę finału, wtedy ci drudzy wygrali 2:1 a tamten dostał miech później 7 kolek na klate od "wiernego" kibica :potter: Edytowane 2 Lipca 2010 przez Merson Cytuj Odnośnik do komentarza
Gooral 9 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 (edytowane) Urugwaj mimo ladnej gry niestety dalej juz CHYBA nie zajdzie,jestem za nimi calym sercem i byli moim cichym faworytem ale bez Suareza bedzie im naprawde ciezko,miedzy Fornalem a Suarazem byla taka synergia ze ciagneli ten zespol. No i szkoda mi troche Ghany,ladnie chlopaki zagraly ale Suarez ich zownowal =D Wejdzie Lodeiro jako cofnięty napastnik za Forlanem, wsadzą kogoś za tych co po dwie zarobli żółte i jakoś będa ciągneli mecz z Oranje. No chyba, że Robben i spółka przycisną jak w drugiej połowie z Brazylią to wątpię by dali radę. heh no też racja, za tydzień pewnie usłyszymy że Gyan został postrzelony przez jakiegoś kibola, jak to kiedyś było, kiedy chyba obrońca z Argentyny strzelił samobója z Kolubią na wagę finału, wtedy ci drudzy wygrali 2:1 a tamten dostał miech później 7 kolek od jakiegoś typka Kolumbijczyk dostał kulkę po powrocie do chaty z mundialu w USA. A po jakim meczu to nie pamiętam. Edytowane 2 Lipca 2010 przez Gooral Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 2 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 tak, ale chyba od niewielu z nich zależał awans do półfinału mistrzostw świata to do posta mazzeo Stawka meczu usprawiedliwia takie rzeczy? No to już czekam na łamanie nóg w finale i rzucanie się z łapami do piłek, bo przecież można, a czerwona kartka to wystarczająca kara. No kur.wa litości ludzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi