Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Czy ktoś z szanownego grona forumowego wybiera się na tegoroczną edycję EnTrance?? Ja już otrzymałem swoją wejściówkę. :(

• Odpowiedzi 238
  • Wyświetleń 69,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A NA GLOBAL GATHERING 2010 w Poznaniu ma zawitać Carl Cox - <33333333333     --------------------------   Już 5 czerwca, po 3 latach nieobecności, Paul van Dyk zaprezentuje swoje umiejętności

• Richie Hawtin w Instytucie, kusi eeeebany https://www.facebook.com/events/1799887193609543/   W zeszłym roku podobnie jak dubfire świetnie zagrał na audio no i ten boiler na zawsze w serduszku

• Ostatni miesiąc spędziłem w Gruzji a ostatnią noc w Bassiani w Tbilisi.   brak mi słów żeby opisać to miejsce, nagłośnienie, klimat, ludzie, wow gral hecotr oaks i anetha była moc!!

Opublikowano

Muffler w piątek w Wawie w CDQ

Asylum 03 w Olsztynie w sobotę :(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

byłem ostatnio w tym alter ego i zupełnie nie wyobrazam sobie brejkorów w tym lokalu. parkiecik jest tak mały, ze nawet dla mnie jednego nie starczy na nim miejsca zeby mogł sie rozpedzic ; ] i wystrój jakis taki plastikowy, dziwny klimat... chyba, ze maja tam jakas dodatkowa sale, która otwieraja na wieksze eventy...

Opublikowano

nie mają :twisted: Po kiego się rozpędzać? Za mocne proszki bierzesz :twisted:

jaki plastik? czepiasz się kempa, lepszy to niż wcale

Opublikowano

pewnie, ze lepsze to niz nic, ale imo sa lepsze lokale w miescie na tego typu biby... no nic mam nadzieje, ze bedzie mi dane sie przekonac o tym jak to wyglada w praniu i wyjdzie na to, ze rzeczywiscie tylko sie czepiam a biba bedzie pierwsza klasa ; ]

Opublikowano

a wybiera się ktoś na Godskitchen ? ^_^

masakra będzie przy Schossowieeeeeee... ;o

Opublikowano

Ja będe wraz z ekipą z mojego miasta (ok. 10 osób ;P)

Opublikowano

Tez bede na Godskitchen, wczoraj dostalem bilety ;]]]

Opublikowano

Byliśmy na Drumcorps.

Lista obecności: Kempa, Spec, Bawół + ktoś tam (nie pamiętam) + Pan i Władca całego stadka czyli moja skromna osoba :twisted:

Taktyka najpierw się zaj%$my potem balujemy okazała się zwodnicza i skończyła się lekkim zgonem co po niektórych.

Imprezka udana, było głośno i mocno. Pomysł z niewypuszczaniem ludzi z lokalu w trakcie imprezki (bo żałoba) chybiony, zresztą po znajomości wychodziliśmy się "przewietrzyć".

Pozostał lekki niedosyt a wybulone 25 pln na wjazd chyba się nie zwróciło. Trudno.

Opublikowano

kyrwa. bez obrazy, ale tiestuch i arminidło tam nie pasują. xDDDDDDDDDD

armin tak beznadziejnie gra, że poezja. przy jego secie to mi cycki opadły z nudów. xD

ale za to schulza bym sobie posłuchała i jonga <którego, nie chwaląc się znam xD bo gadałam z nim raz w klubie xD :D >

i jonga.. ; > uch uch.

Opublikowano

DUBFIRE na Godskitcen za Sandera Kleinkenberga (czy jak mu tam było)

W sumie za(pipi)i.scie bo tamtego drugiego w ogole nie kojarzylem za to Roadkill Dubfire rządzi !

Opublikowano
pierwszy znak ? na piątkowym water stage to deep dish ;)

Skąd ta wiedza? Jeśli faktycznie tak jest, to już jadę zająć miejsce :P

A póki co połowa Deep Disha (ta lepsza) na Godskitchen - chyba się wybiorę, przy okazji opóźniając PE o parę dni.

A póki co - kto się wybiera na poznańskie RTX w najbliższą sobotę? Nie licząc rezydentów w postaci Kriseha, jego siostry i mnie? :D

Opublikowano
pierwszy znak ? na piątkowym water stage to deep dish ;)

Skąd ta wiedza? Jeśli faktycznie tak jest, to już jadę zająć miejsce :P

A póki co połowa Deep Disha (ta lepsza) na Godskitchen - chyba się wybiorę, przy okazji opóźniając PE o parę dni.

A póki co - kto się wybiera na poznańskie RTX w najbliższą sobotę? Nie licząc rezydentów w postaci Kriseha, jego siostry i mnie? ;)

Ja niestety (albo stety;)) Mam studniówkę 2 lutego.

Za to po maturce wszystkie eventy MOJE :twisted: :twisted: :twisted:

Opublikowano

offtop?? kroolik + 20 dla ciebie :closedeyes: ^_^

w takim wypatku ty również :twisted: - Kroolik

Edytowane przez _Kroolik_

Opublikowano

kleinenberg'a nie znasz Bartiz ?

nonono. on znany najbardziej chyba z utworu ''MIAMI'' jest ;>

swoją drogą. całkiem niezła nutęęęcia.

Opublikowano
DUBFIRE na Godskitcen za Sandera Kleinkenberga (czy jak mu tam było)

W sumie za(pipi)i.scie bo tamtego drugiego w ogole nie kojarzylem za to Roadkill Dubfire rządzi !

Kleinenberg a Kleikenberg to kompletnie 2 rozne osoby, nie myl ich ;]

Jak kolezanka wyzej pisala Miami jest piekne, mi tam w sumie wisi zamiania na Dubfire'a, dla mnie licza sie tylko Sander van Door, Marcel Woods i Fedde la Grand - bardzo prawdopodobny jest maly liveact Idy Corr ;]]]

Koso: moze bedzie nas tylko trojka, ale pokazemy wszystkim jak sie nalezy bawic c'nie? ;]

Opublikowano

No jasne że tak, tradycyjnie rzekłbym ;)

Natomiast o Dubfirze ani złego słowa, jeśli wybiorę się na Godskitchen to właśnie przez wzgląd na niego :P Ribcage, mlask.

Opublikowano

I RTXie... Ja do tej pory tego nie ogarniam i nawet nie bede probowal :DDDDD Cudowne przezycie ;]

Bilet - 76 zl

Transport - okolo 30 zl

Zoladkowa Gorzka + popita + zagrycha - nie wiem dokladnie, pytajcie Koso :pinch:

Uslyszec wykonanie przez Rank 1 na zywo Airwave - BEZKU.RWACENNE ;)

Opublikowano

Spuszczasz się tak po każdej imprezie. Wiksiarzu.

Opublikowano

i tak wyruchasz jakas 14 latke z kosem

:*