Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Kumpel był na Arminie, pytam o opinie, a on 'ch.ja tam, wisi mi kut.as za bilet !' . Większości się nie podobało. ; p Zagrał kilka ciekawych numerów, ale ja wolałam posłuchać Maas'a na enHouse, co on tam zrobił z publiką, to MASAKRA . ; o

Edytowane przez Lain

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 238
  • Wyświetleń 69,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A NA GLOBAL GATHERING 2010 w Poznaniu ma zawitać Carl Cox - <33333333333     --------------------------   Już 5 czerwca, po 3 latach nieobecności, Paul van Dyk zaprezentuje swoje umiejętności

• Richie Hawtin w Instytucie, kusi eeeebany https://www.facebook.com/events/1799887193609543/   W zeszłym roku podobnie jak dubfire świetnie zagrał na audio no i ten boiler na zawsze w serduszku

• Ostatni miesiąc spędziłem w Gruzji a ostatnią noc w Bassiani w Tbilisi.   brak mi słów żeby opisać to miejsce, nagłośnienie, klimat, ludzie, wow gral hecotr oaks i anetha była moc!!

Opublikowano

Przeniesione. Mozesz teraz spokojnie wyedytowac swoj post. Dziekuje za uwage.

Opublikowano
"noc Hospitality w Polsce!

Agencja Illegalbreaks z wielką przyjemością ogłasza święto muzyki drum'n'bass jakiego w Polsce jeszcze nie mieliśmy.

Impreza odbędzie się 30 Maja 2009 w Centrum Stocznia Gdańsk... oczywiście w Gdańsku

Podczas jednej nocy na trzech salach wystąpią największe gwiazdy światowej sceny d'n'b. Nie zabraknie też najlepszych polskich wykonawców.

Swój udział w tym wydarzeniu potwierdzili już: High Contrast, Ed Rush , Dynamite MC, Cyantific.. a to dopiero początek lineup'u. Będziemy informować Was na bieżąco, kto jeszcze wystąpi na nocy polskiej gościnności..."

nie wiem jak wy, ja jestem na bank ;v

Za ile to to to?

Szukam noclegu w Gdańsku na 30.05.09 !

Opublikowano

Tez bede a jakze. 4 edycja tego eventu na ktorym bede ;]

Opublikowano
Za ile to to to?

Szukam noclegu w Gdańsku na 30.05.09 !

mozesz sie u mnie kimnac ;b tylko jeszcze nie wiem czy bedzie miejsce w aucie so stay tuned.

Opublikowano

Ach, TranceXplosion, co za impreza. ;] Pełno niesamowitych wrażeń. Lange, Shah i JULES (gwiazda wieczoru) - co oni zrobili tam ze mną. No i nareszcie świetne nagłośnienie i piwo w puszkach. : ) Mlokon, sorry, ale byłam tak trochę NIEOSIĄGALNA i czasami nie wiedziałam co jest 5. :P

do zoba na enTrance ;]

Opublikowano

Która z tych corocznych imprez trance jest najlepsza? Czyżby właśnie TranceXplosion? Trzeba będzie się kiedyś wybrać :).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

weź mnie nie wkur,wiaj ; ] kino kijÓw, (pipi) mać. obrabowali kraków z tej imprezy.

/pisz w odpowiednich tematach bo jeszcze ktoś ci doładowanie da/ - Kroolik

Edytowane przez Kroolik

Opublikowano
Tu tylko info ! <ban> <łorn> <STARTUJE NA MODERATORKE>

Problem w tym, że też złamałaś regulamin

chcesz bana czy doładowanko? :twisted:

Opublikowano
Ojej. :o Btw. wybiera się kto na entrance ?

mhm, to bedzie moj pierwszy event w zyciu, mam nadzieje, ze bedzie warto :)

Opublikowano

Odemnie jedzie calkiem spora ekipa, ale ja odpuszczam. Nie chce mi sie jechac 11h do Poznania i pozniej 3h z P-Ń do Bydgoszczy...

Opublikowano
gg_top09.jpg

@ info z dziś - 26.02.09

Dokładnie od dziś do drugiej polskie edycji Global Gathering pozostało 100 dni. W związku z tym, organizator ujawnił kolejną 20 artystów, którzy uzupełniają line-up festiwalu. To jednak nie wszystko, jak zapewniają przedstawiciele agencji MSM, wkrótce poznamy głowne gwiazdy sceny Main Stage oraz kolejnych artystów pozostałych scen.

[...] jakieś cieniasy a potem:

* DJ Hype

* Grooverider

* Aphrodite

Dżizas fankin'n'chrajst !

Miszczunio Hype, ojciec chrzestny europejskiego (i nawet światowego) d'n'b na kolana :bow: Grooverider :bow: powstań

i miszczu miękkiego rytmu Aphrodite

nie mam pytań

bilet standard: 129-139, ale co do kutfy nędzy znaczy MSM LUX - VIP za 400 (!!!) zlociszy?

Opublikowano

Kroolik, bo tam jest 8 różnych scen. ; ] Na każdej gra ktoś inny, czaisz ?

A co do biletów, warto wydać tą kasę na zwykły bilet (bez żadnych vipów itp.) Impreza w tamtym roku zniszczyła wszystko. ; p Teraz jak będzie tyle scen, to nie będzie wiadomo gdzie iść. Kur*wa!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hospitality, Opener, Audioriver - zapowiada sie ciekawy okres dobrych imprez wiosenno-letnich ;]

Uszaty jak planujesz jeszcze wyjazd na Hospitality to daj mi znac na GG.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

napiszcie, że na hospitalach było chu.jowo bo sobie nie daruję, że nie byłem ;0

Opublikowano
napiszcie, że na hospitalach było chu.jowo bo sobie nie daruję, że nie byłem ;0

niestety ale bylo za(pipi)iscie ;D niesamowity klimat jak cala sala spiewala hometown glory. ehhh ja chce jeszcze raz, oddam ostatni grosz zeby to powtorzyc!

Opublikowano

a du.pa tam, london ma być niedługo w polsce + apex we wrześniu w krakau