Master_Lukas 202 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Kampania dla dwoch graczy. Horda jest na 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dark AlexX 0 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Potrzebuje drobnej pomocy. Jestem w tajnym budynku, gdzie na zewnatrz jest wielka ulewa. Znajduje sie w pomieszczeniu gdzie na koncu sa kraty. Chwile temu dowództwo oznajmiło, ze tez nie zna tego miejsca i dopiero teraz sie o nim dowiaduje. Przed tymi kratami znajduje sie ten robocik. I? I nic sie nie dzieje. Szukałem w całym pomieszczeniu jakiegos przedmiotu. Nic nie ma, za nic nie mozna pociagnac. Robocik wisi w miejscu, Don chowa sie w kącie i nie wiadomo co robic...?? Też miałem ten dziwny bug, robocik po prostu sie zaciął i nie chciał pociąć krat. Wczytaj ostatniego checkpointa i idź tam jeszcze raz, powinno pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Jest demo do pobrania? Nie chce wydawać kasy w błoto bo nie wiem czy mi podpasuje. W GOW'a 1 nie grałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Albert Wesker Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 no to najpierw zagraj w gow1, kosztuje z 60 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 366 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 W GOW'a 1 nie grałem. więc teraz masz idealny czas by nadrabiać. Kup jedynke, sprawdź i - jeśli Ci podejdzie - zaopatrzysz się też w GOW2 (który do tego czasu zdąży już lekko spać z ceny). IMO, jedynka lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gęsior 97 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Ale jest demo czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 424 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 nie Cytuj Odnośnik do komentarza
DaBig 1 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 W jaki sposób zdobyć złoty lancer. Wpisałem kodzik na flashmap, zassałem, ale lancera nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza
Dziobak_ 1 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Ja pierdzielę.... Kod na złotego Lancera jest tylko w LE Cytuj Odnośnik do komentarza
jojok21 0 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Amer- że co? Jedynka lepsza? Krótsza kampania to raz. Mniej epicka to dwa. Muzyka nieco gorsza to trzy. Nudniejsza to cztery. No i scenariusz słabszy. Wymieniać dalej? Brak wyśmienitej hordy, mniej broni, słabsze dźwięki i zerowa interakcja z otoczeniem (w dwójce jest juz częściowa destrukcja). No i bądź co bądź oprawa w jedynce mniej dopracowana niż w dwójce. Jeszcze jakies wątpliwości? Mógłbym wymieniać w nieskonczoność, ale nie traktuję twojej wypowiedzi poważnie Cytuj Odnośnik do komentarza
_tomek 2 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Ja też uważam, że jedynka jest lepsza, mimo oczywiście tych plusów, które wymieniłeś, i świetnego multi. Po prostu pierwsza część ma dla mnie lepszy klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 366 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Amer- że co? Jedynka lepsza? Krótsza kampania to raz. Mniej epicka to dwa. Muzyka nieco gorsza to trzy. Nudniejsza to cztery. No i scenariusz słabszy. Wymieniać dalej? no jeśli cierpisz na nadmiar wolnego czasu to proszę Cię bardzo... ze swojej strony powtórzę jedynie (bo chyba było zbyt słabo widoczne): IMO. Cytuj Odnośnik do komentarza
Master_Lukas 202 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Amer- że co? Jedynka lepsza? Krótsza kampania to raz. Mniej epicka to dwa. Muzyka nieco gorsza to trzy. Nudniejsza to cztery. No i scenariusz słabszy. Wymieniać dalej? Brak wyśmienitej hordy, mniej broni, słabsze dźwięki i zerowa interakcja z otoczeniem (w dwójce jest juz częściowa destrukcja). No i bądź co bądź oprawa w jedynce mniej dopracowana niż w dwójce. Jeszcze jakies wątpliwości? Mógłbym wymieniać w nieskończoność, ale nie traktuję twojej wypowiedzi poważnie W jednym masz racje. Kampania jest lepsza, ale tylko tyle. Niestety, ale jeśli chodzi o multi, to ilość nie poszła w jakość. Ze więcej broni? W jedynce było już dobrze, wystarczyło dodać jedna, dwie bronie (np. moździerz i trujący granat). Nie mowie ze druga cześć jest zła, ale twórcy trochę zboczyli z drogi. Osobiście spodziewałem się czegoś lepszego. Napisał to Luk4sPL, gracz który grał w GoW-a 1 od premiery, aż do premiery 2. części. Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 (edytowane) To samo powiem o Twojej wypowiedzi, gdyż jest najzwyczajniej w życiu rodzynowata. jojok21 Edytowane 10 Listopada 2008 przez Keymaker Cytuj Odnośnik do komentarza
Master_Lukas 202 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 (edytowane) Potrafisz sie wypowiedziec na temat czy tylko wypisujesz glupie komentarze? Dla mnie 1. czesc miala to cos, co potrafilo przykuc na wiele godzin. Teraz potrafie zagrac 4-5 meczow i wlaczyc inna gre, niestety Edytowane 10 Listopada 2008 przez Master_Lukas Cytuj Odnośnik do komentarza
komarek78 0 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Widzisz Lukas to są wypowiedzi gości którzy pograli w Gowa I parę miesięcy albo krócej, nie to co my staruchy. Giera ma już dwa lata a mimo to rządzi, nawet w multi mimo wszystkich jej błędów. Pozdrawiam starą ekipę GoWA Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Oceniam jako całość. GoW < GoW2 Nie ukrywam, że głównie dzięki Hordzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
jojok21 0 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Grałem w multi GoW'a od roku aż do premiery dwójki. I teraz nie myślę wracac do jedynki, naprawdę. Jedynka mi sie zwyczajnie znudziła . W dwójce mam nowe mapki i nieco bardziej taktyczne podejście do tematu. Liczę tylko, że twórcy zmniejszą skutecznośc piły, bo teraz faktycznie przegięcie - kolesie gonią mnie z piłą po całej mapce. I są bardzo, bardzo uparci. Poza tym liczę, że nadchodzący patch poprawi inne rzeczy, tzn. zmniejszy lagi i czas tworzenia gry. Keymaker - to fajnie, że moja wypowiedź przypadła ci do gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza
OsciBosci 22 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Potrzebuje drobnej pomocy. Jestem w tajnym budynku, gdzie na zewnatrz jest wielka ulewa. Znajduje sie w pomieszczeniu gdzie na koncu sa kraty. Chwile temu dowództwo oznajmiło, ze tez nie zna tego miejsca i dopiero teraz sie o nim dowiaduje. Przed tymi kratami znajduje sie ten robocik. I? I nic sie nie dzieje. Szukałem w całym pomieszczeniu jakiegos przedmiotu. Nic nie ma, za nic nie mozna pociagnac. Robocik wisi w miejscu, Don chowa sie w kącie i nie wiadomo co robic...?? Też miałem ten dziwny bug, robocik po prostu sie zaciął i nie chciał pociąć krat. Wczytaj ostatniego checkpointa i idź tam jeszcze raz, powinno pomóc. Tak wlasnie wczoraj zrobil i pomogło... Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Wreszcie dostałem tytuł w swoje łapska. Coś niesamowitego. Jestem po pierwszym akcie gram na Hardkorze i wcale nie jest jakoś wybitnie łatwo. Powiedziałbym, że jest akurat Grafika jest moim zdaniem sporo poprawiona. Więcej się dzieje, niektóre elementy się rozwalają. Ciągła akcja. Jest więcej krwi i to mi się podoba. Czuje podobną zajawkę jak wtedy gdy grałem w GOW. Pograłem trochę online i kumpla bo u siebie mam konto silver narazie i jedyne co mogę powiedzieć to to, że jest inaczej. Nie gorzej - inaczej. Jedyne co mi się nie podoba to zasłaby shotgun i zbyt mocna piła. Możliwe, że zostanie to poprawione w łatkach. Narazie 2 jest lepsza niż 1 i mówię to ja - katowałem przez rok w GoW1 z wielką radością. Horda wymiata, naprawdę świetny tryb, nie spodziewałem się, że będzie aż taki kozak. Fajnie, że można przyspieszyć rozmowy przez radio ;D. Marcus rzuca fajne teksty i podoba mi się, że panowie z Epic nadali naszym wojakom jakichś ludzkich cech takich jak strach, smutek, miłość. Gra wymiata. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza
PawciosS 5 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Jest na pewnej stronie ciekawy konkurs w którym do wygrania jest 5 egzemplarzy Gears of War 2, a jedno z pytań jest następujące: Wymień imiona wszystkich członków zespołu Delta w grze Gears of War 2. Czyli chodzi tylko o Marcusa, Doma, Augustusa i Damona czy takie osoby jak Anya też jako tako zaliczają się do Delty? Nie wiem co napisać GoWa 2 kiedyś trzeba będzie nabyć, a jeśli jest możliwość wygrania to trzeba spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 (edytowane) Marcus, Dominic, Augustus, Damon Edytowane 10 Listopada 2008 przez orion50 Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Marcus, Dominic, Augustus, Damon Sądzę,że chodzi o większą liczbę postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Jeszcze przecież Anthony i Benjamin Carmine. Możliwe, że jeszcze Tai Kaliso, ale nie na 100% . Cytuj Odnośnik do komentarza
Master_Lukas 202 Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Anthony nie, bo pytanie dotyczy oddzialu Delta w 2. czesci. Delta Squad: Marcus Fenix Dominic Santiago Augustus Cole Damon Baird Benjamin Carmine Tai Kaliso Dizzy Wallin zrodlo: Wikipedia ----------------------------------------- Dla mnie: Single: GoW 1 < GoW 2 Multi (na razie): GoW 1 > GoW 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi