Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Duke Nukem Forever

Featured Replies

Opublikowano

Wczoraj wpadłem do brata na piwko i słyszę od niego, że ma nowego Duke'a. Odpalił, otworzyliśmy browarki. Początek dość klimatyczny, ale potem już nie mogłem na to patrzeć. Grafika jest słaba i odbiega od dzisiejszych standardów, gierka lubi chrupnąć, a jak dla mnie coś takiego nie powinno występować w next genowych tytułach. Może i klimat daje radę, ale co z tego skoro co chwilę włączają się cutscenki- nienawidzę, kiedy ktoś przerywa mi rozgrywkę. Zawiodłem się no.

• Odpowiedzi 179
  • Wyświetleń 29,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Oj oj ale ataki i pojazdy na DNF.   Przed premierą byłem sceptyczny ale teraz to dla mnie niektóre wypowiedzi gimberiadą zalatują.   No tak nie ma epicko- dramatyczno-romantyczno- filmowej skrypto

• Grafika to kupa, gameplay to kupa, odzywki Duke'a kompletnie mnie nie bawią.   DNF jest jak amreykański serial akcji z lat 90tych: 15 lat temu byłby kozacki, teraz to żenada do kwadratu i wolę ogląd

• Nie grałem w demo, ale z tego co widziałem, pomijając faktycznie paro letnie zacofanie grafiki jest...fpsowo w starym stylu? Szukam "klucza" i strzelam do wrogów. Nie ogarniam tych jadowitych połajane

Opublikowano

Wyszło na xbox live dzisiaj demo DNF dla wszystkich (to które mieli pre-orderowcy

Edytowane przez JoZi

Opublikowano

Gra ma kilka fajnych rozwiązań, ale to nie te co wspomniałeś - będę tolerancyjny i nie wypowiem się, co myślę o sterowaniu pojazdami w tej grze ;P

Osobiście z jednej strony nie podobało mi się zmniejszanie postaci - bycie "figurką djuka" ale czasami było śmiesznie - skojarzenia z "szuflandją" :D

Opublikowano

Ilekroć czytam o "złym" sterowaniu pojazdami w DNF zastanawiam się o co chodzi? Jeździ to podobnie jak jeep zabawka z Halo czyli przyjemnie . Ja nie narzekam . Skręca i hamuje to ( małe i duże ) na komendę, dopalacz jest fachowy I użyteczny. Autka całkowicie do zaakceptowania w tym typie gry.

• 1 rok później...