Jump to content

Lista graczy online.

C1REX

Recommended Posts

Posted

Niech każdy wrzuca nicki polaków. Lista poniżej będzie przeze mnie edytowana.

C1REX

Konradinho

Gonzitto

Frezer PL (nigdy z nim nie grałem, ale sam do mnie zagadał)

Insiak PL

Meanthord

Xx 2Fast4ya (aka yaczes - podobno ma sobie załatwić VF5 ponownie)

GhettoKingSAS (zagadał do mnie. Ma mieć grę już niedługo)

Folken PL

NemoKOF

Malttikettu

LeadMarvs

NeyPL

SarkonPL

TOMCHO07

Liquid PL

SlimyPL

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest yaczes
Posted

Owszem, trafilem wreszcie okazje i we wtorek, max w srode powinienem miec. Najpierw jednak przypomne sobie jak sie gra (na noobach) ;f Soul kupiles sobie?;f

Posted

Pograłem trochę z Soulem, ale narzeka na pada.

Szkoda, że granie na padach jest wciąż tak popularne w Polsce.

Podobno jakikolwiek inny, niż oryginalny pad ma lepszy krzyżak.

Posted

W wawie mozna kupic najlepszy zamiennic firmy Hori. Kumpel ma chyba jeszcze 2 szt. i kosztuje 150 zl. Polecam. Mialem wszystkie pady dostepne u nas i ten jest najlepszy. Chociaz osobiscie polecam sticki, do tej serii jest to wiecej niz wskazane.

Posted

Jak wygląda gra online, jesli chodzi o lagi, bo byłbym skory zainwestować w XO dla tej gry :(. Da sie fajnie grac?

Da sie podłączyc Dual Shocka 2 i na nim grać na XO w VF5?

Posted
Jak wygląda gra online, jesli chodzi o lagi, bo byłbym skory zainwestować w XO dla tej gry :(. Da sie fajnie grac?

Da sie podłączyc Dual Shocka 2 i na nim grać na XO w VF5?

Online jest bardzo dobre. Najlepsza bijatyka z tą opcją.

Duala da się podłączyć, ale to bardzo drogie rozwiązanie. Przejściówka kosztuje niewiele mniej, niż stick do x360.

Guest yaczes
Posted
Pograłem trochę z Soulem, ale narzeka na pada.

Pograłem trochę z Soulem, ale narzeka na pada = ubilem Soula jak swiniaka, zwalil wszystko na pada ;F

Nemo, jeden z tych padow ja kupilem :FFFFFFF

Posted

GhettokingSAS to Polak? Dzisiaj go skopalem :(

Jak narazie w jeden dzien awansowalem na 10th Dan i potem na Mastera. Teraz czeka mnie trudne zadanie - ubijanie 10th Danów, najlepiej bez przegranych.

Jestem z siebie dumny bo dzis sie spotkalismy z Geewaiho na Ranked i batalie zakonczyly sie remisem 2 : 2.

Wins / losses bodajze 416/115 ~ 78% :D

Posted
GhettokingSAS to Polak? Dzisiaj go skopalem :(

Jak narazie w jeden dzien awansowalem na 10th Dan i potem na Mastera. Teraz czeka mnie trudne zadanie - ubijanie 10th Danów, najlepiej bez przegranych.

Jestem z siebie dumny bo dzis sie spotkalismy z Geewaiho na Ranked i batalie zakonczyly sie remisem 2 : 2.

Wins / losses bodajze 416/115 ~ 78% :D

Musisz pokonać 5 razy 10th dana. Inne walki nic nie dadzą.

Guest Soul
Posted

Tak yaczes kupiłem VF5 :D na pada nie da się nie narzekać :( ale jeżeli chodzi o online to giera chodzi cudownie . Grałem z Insiakiem wczoraj zero lagów NIC !!! reverse JF wszystko siedziało ;] muszę pomyśleć nad zmianą pada , yaczes jak tam ten pad Hiori ?

Guest yaczes
Posted

Dobrze sie sprawuje, dzis dostalem dopiero gre (ponownie;f), siedzi to co nie siedzialo.

BTW wszystko zapomnialem o_O Na szczescie poziom sie obnizyl od czasu kiedy gralem ;f

Guest Soul
Posted
Wez od Bola i testuj :D Ja mam 2, moge za "przysluge" pozyczyc na 2 godzinki :P

Wezmę jutro do pracy VF5 i przetestuje :( w razie co ile $$ być chciał nemo?

Posted

Pograłem dziś z yaczesem. Mam z nim chyba najlepsze połączenie z polaków.

Na moje oko gra na bardzo podobnym poziomie, co nowy koleś. Trudno jednak tak oceniać.

Najlepiej gra konradinho. Niestety ja z nim przez lagi grać nie mogę. Szkoda, bo może bym się czegoś nauczył.

No i Live ostatnio wariuje, więc generalnie trudno sobie pograć z kimkolwiek. Zwłaszcza wieczorami, kiedy amerykanie zaczynają grać.

Posted

Folken PL. Nawet gamer picture ma z Akirą.

Zagrałem dziś też z Frezer PL. Słabo gra, ale przynajmniej używa headsetu.

Co ciekawsze, to nie gra ani Pai, ani Akirą (jak 50% ludzi na Live). Gra Sarą.

Posted

no nie wiem czy 50% ludzi gra akira i pai

najwiecej spotkalem Sar , lei fejowcow, jackych, pai i lau, rzadko akire(dobrego), jeszcze rzadziej jefa albo wolfa, dosyc czesto shuna i blazea jeszcze

a najbardziej mnie denerwuja lamy grajace kage ostatnio, tylko uciekaja do tylu i te (pipi) z rozbiegu robia pffffff i to 5 - 6 dany nawet maja takie zagrywki ze szkoda gadac ^^ no ale tluke ich, aktualnie 7 dan i jakos nie moge spotkac przeciwnika odpowieniego caly czas