Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Guitar Hero III

Featured Replies

Opublikowano

X-Stream na X-Pert, latwa je do zrobienia na 100% ino cza dobrze starpower wykorzystac :D

A tu wynik z dżesiki:

jessicads5.th.jpg

• Odpowiedzi 94
  • Wyświetleń 9,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sporo gra, bo sprytni nie kupują w PL Wystarczy najprostsza karta kredytowa, by za 50 dolarów (bez gitary) kupić grę na Play-asia (a i z gitarą się da - zakładam że nawet po dowaleniu cła wychodzi ta

Opublikowano
  • Autor
imgp2901dl3.th.jpg 299 K Expert. Sorry pawu nie mam czasu poprawiać dawaj następny to się może bardziej postaram ;)

Edytowane przez Flaha

Opublikowano

No to tera bym proponil lady lightning :nerd:

Opublikowano

no co sie korwa z wami dzieje ;) dawac wynikesy, poki co to na zachete zapodam mojego mega skora:

sasaam9.th.jpg

Opublikowano

sorry guys ale w Gh2 nie gram. Mam, ale płyta jest zjechana i jedna piosenka włacza sie pare minut. Mogę grać w kazda czesc byle nie dwójkę

Edytowane przez Mikes

Opublikowano

Ja dopiero co dostałem GH3, więc pro ze mnie nie jest. A w GH2 to grałem na padzie i umiem zrobić na Xpercie tylko kilka kawałków :D. No i Jordana na Hardzie! Cheers!

Opublikowano

a ja jestem cienias (zaczalem od medium) ale chetnie sie poducze. ktos chetny na kariere coop w GH3?

Edytowane przez jiloo

Opublikowano

bardzo chetnie ;) ponoc kariery sie nie da no ale zwyklego coopa zawsze mozna pograc.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja jestem chętny zawsze na grę w gh3 online. Jakby coś, pisz do jarken pl

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To co chłopaki, gramy? Podszkoliłem się dośc ostro, mam też GH2 więc możemy grać w obie :]

Opublikowano

To zapodaj jakiegos skora Mikes, najlepiej z gh2 bo 3ke oddalem juz ;)

Opublikowano

To ja wstawiam 2 nawet :)

Lacuna Coil - Closer - Expert - 266 782

dsc01092nq9.th.jpg

Impulse - Expert - 99 110

dsc01094pg4.th.jpg

• 1 rok później...
Opublikowano

jak ktos ma ochotę pograć dla przyjemnosci(lub moze dla latwych acziwów) to niech sle zaproszenie do przyjaciól na norbi13 :) bedę mial dwa triale czyli 4dni i jak przedluze sposobem to razem przez 8 dni bede mogl pograc na livie :D

Opublikowano

to możemy jutro pograć jak chcesz tak po 14 :00 ,napisz do mnie na XBL . zrobimy klika aczików online .

Edytowane przez canuks

Opublikowano

do jutra nie zdąze z tymi kodami na 48h dopiero gdzies za 3 dni... ale wyslij mi zaproszenie do listy wtedy jak bede mial kody to sie do ciebie zglosze :)

Opublikowano

Mam juz kody więc dzisiaj wieczorkiem mozna pograc w GH 3 i metallice :) bede gdzies o 21 :)

Opublikowano

ehh ,w tym tyg mogę pograć od 12:00 do 21 . w piątek od 14.... do niedzieli do 22:00 :)

Opublikowano

będe jutro od rana gdzies do 14 grał z malymi przerwami :) wiec jak cos to slij zaproszenie do grupy odrazu.