Flaha 25 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 (edited) Kto by się pisał na turniej w GH 2 i free play w GH 3 a poznaniu ? Bo jesli była by jakas konkretna liczba osob moge sporobwac cos z organizowac Ok to zgłaszać do mnie na PW kto ma jaką gre (GH 2/3 ) i swój nick, ja poniżej zrobię liste graczy i będziemy mogli sobie po rywalizować w obie części. Edited January 22, 2008 by Flaha Quote
ranaghar 0 Posted January 5, 2008 Posted January 5, 2008 Free play może być ;> Tylko, że sesja się zbliża, także przed końcem lutego raczej nie Quote
Mikes 65 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Kto by się pisał na turniej w GH 2 i free play w GH 3 a poznaniu ? Bo jesli była by jakas konkretna liczba osob moge sporobwac cos z organizowac A co powiecie na to ze wybieramy jakiegos songa i poziom trudnosci i po załózmy 3 dniach wyniki ze zdjeciem potwierdzajcym? Sporo osób juz gra, mozna zrobic takie cos w kazdej z 4 czesci. Quote
Mikes 65 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Proponuje, powiedzmy Paint it Black na hardzie, czas do srody? Kto wygra, wybiera. Quote
Jędrek 3 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Ludzie, dajcie czas tym, ktorzy jeszcze nie maja gry. Fajny pomysl, ale poczekajcie do premiery. Quote
Xymek 62 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Kto by się pisał na turniej w GH 2 i free play w GH 3 a poznaniu ? Bo jesli była by jakas konkretna liczba osob moge sporobwac cos z organizowac A co powiecie na to ze wybieramy jakiegos songa i poziom trudnosci i po załózmy 3 dniach wyniki ze zdjeciem potwierdzajcym? Sporo osób juz gra, mozna zrobic takie cos w kazdej z 4 czesci. taaa super...sporo osob gra... ciekawe kto? Skoro gra razem z wioslem jest nie do kupienia w PL???? Quote
koso 114 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Sporo gra, bo sprytni nie kupują w PL Wystarczy najprostsza karta kredytowa, by za 50 dolarów (bez gitary) kupić grę na Play-asia (a i z gitarą się da - zakładam że nawet po dowaleniu cła wychodzi taniej) - z polskimi sklepami przestałem się użerać już dawno i bardzo sobie to chwalę. Na wszelkie konkurencje się piszę, tylko trzeba jakieś zasady sprecyzować. Ktoś się pokusi? 1 Quote
Keymaker 25 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Count me in !!! Koso, mam nadzieję, że wymasterowałeś leciutko tę gierkę, bo Twoja walka ze mną to był śmiech :1pl: KO !!! :nosze: Quote
Jędrek 3 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 koso - ja tez sporo kupuje za granica. Tym razem jednak myslalem, ze bez problemow kupie sobie Gh3 z gitara, bo dwojke sprzedalem jakis czas temu. Poczekajce na wszystkich Quote
Mikes 65 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 Przede wszystkim, zdjęcie być musi, takie czasy, ufac nie można nikomu xD Propnuje jedną piosenke grac od razu na 4 poziomach trudnosci, coby zmierzyc sie mogli początkujący i zaawansowani. Piosenke wybierać bedzie osoba która wygrała na expercie coby burdelu nie było. Czas na realizacje, tydzien to za duzo wiec mysle ze tak ze 3-4 dni. Co wy na to? Quote
Er_WolvEr 0 Posted January 6, 2008 Posted January 6, 2008 (edited) Jeszcze tylko sie wprosze - nie ma problemu, by grać na wersji na PS2 a nie X360 ? Mikes omińmy easy !. No bez przesady... Edited January 6, 2008 by Er_WolvEr Quote
Specu 148 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Kto by się pisał na turniej w GH 2 i free play w GH 3 a poznaniu ? Bo jesli była by jakas konkretna liczba osob moge sporobwac cos z organizowac A co powiecie na to ze wybieramy jakiegos songa i poziom trudnosci i po załózmy 3 dniach wyniki ze zdjeciem potwierdzajcym? Sporo osób juz gra, mozna zrobic takie cos w kazdej z 4 czesci. jestem za :] wiosełko mam, więc nie problem, do poznania też blisko. Quote
Mikes 65 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Anyway, proponuje zaczac od Normal/Hard/Expert, Paint it Black? :> Wyniki do czwartku, wygrany z experta wybiera song. Quote
Mathiu 180 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Generalnie mogę sobie trochę palce powyginać, a i rywalizacja się przyda :] Dawno gierki nie odpalałem, więc mogę się trochę połamać, ale na Hardzie mogę spróbować :] Acha... że wersja PS2, to nie przeszkadza? Quote
TasTer 0 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 dawałem tego linka w topicu o GH3 na PS2 - Paint It Black - Expert (259088 pkt) Jedziecie Quote
Mathiu 180 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Ok. Po kilku próbach wyszło, że na Normalu mam 100% trafionych nutek, więc zero zabawy. Na Expercie odpadam w połowie. Za to Hard daje najwięcej frajdy i tutaj zamierzam coś pokombinować, choć na poważne miejsce nie liczę Quote
Mikes 65 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Na hardzie cały czas nie moge miec 5*, zawsze 4 z 95%, kierwa. Expery na 3 gwiazdki, mam wynik o 100 tysiecy mniejszy niz jak grałem na padzie ROTFL. Anyway, tych z pada wrzucac nie bede, imo bez sens. Normal tez na 100%, nie wiem czy jest sens wrzucac ten wynik w tak łatwej piosence ;p Quote
Mathiu 180 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Ja już się powoli zaczynam wku.rwiać (zapewne jeszcze dzisiaj wieczorem jakiś mój post wyląduje w "co cię w życiu wkur.wia?" ). Ciągle te same momenty mi nie wchodzą, nie zbieram prostych star powerów... jedno wielkie gó.wno Na razie zawsze jest 5* i 96%. Ok, jedziemy dalej Quote
El Loco Chocko 2029 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Proponowal bym na hardzie poprzestac...no ja na pewno na experta nie wbijam Quote
Mikes 65 Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 (edited) Dobra, ja swoje juz mam, harda jeszcze pocwicze, na expercie poprzestaje, grałem tą piosenke zaledwie 2x a i tak jestem cholernie zadowolny(na razie nawet harda nie skonczyłem, poprawiam wyniki) Więc tak: Hard - 141995 96% 5* Expert - 156762 94% 4* Edited January 7, 2008 by Mikes Quote
Mathiu 180 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Dobra... jutro ważny kolos, a i tak więcej nie wyciągnę. I tak się cieszę, jak szczerbaty na suchary, że pobiłem swoje poprzednie osiągnięcia o ponad 15.000. Hard - 192.984, 98% hit, 279 streak No i top5 moich wyników: Quote
Keymaker 25 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Wprowadźmy obowiązek grania na gitarze...Będą naprawdę wyrównane szanse Quote
Mathiu 180 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Wprowadźmy obowiązek grania na gitarze...Będą naprawdę wyrównane szanse Nom też tak myślę. Gorzej, że ciężko to sprawdzić W każdym razie ja gram tylko na gitarze. Quote
Keymaker 25 Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Ja tam jak na razie mogę pochwalić jedynie filmikiem z "Holiday in Cambodia" na Hard zagranym. Poniekąd znany już w pewnych kręgach... Quote
Recommended Posts