Jump to content

Guitar Hero III

Flaha

Recommended Posts

Posted (edited)

Kto by się pisał na turniej w GH 2 i free play w GH 3 a poznaniu ? Bo jesli była by jakas konkretna liczba osob moge sporobwac cos z organizowac :(

Ok to zgłaszać do mnie na PW kto ma jaką gre (GH 2/3 ) i swój nick, ja poniżej zrobię liste graczy i będziemy mogli sobie po rywalizować w obie części.

Edited by Flaha
Posted
Kto by się pisał na turniej w GH 2 i free play w GH 3 a poznaniu ? Bo jesli była by jakas konkretna liczba osob moge sporobwac cos z organizowac :(

A co powiecie na to ze wybieramy jakiegos songa i poziom trudnosci i po załózmy 3 dniach wyniki ze zdjeciem potwierdzajcym? Sporo osób juz gra, mozna zrobic takie cos w kazdej z 4 czesci.

Posted

A co powiecie na to ze wybieramy jakiegos songa i poziom trudnosci i po załózmy 3 dniach wyniki ze zdjeciem potwierdzajcym? Sporo osób juz gra, mozna zrobic takie cos w kazdej z 4 czesci.

taaa super...sporo osob gra...

ciekawe kto? Skoro gra razem z wioslem jest nie do kupienia w PL????

Posted

Sporo gra, bo sprytni nie kupują w PL :( Wystarczy najprostsza karta kredytowa, by za 50 dolarów (bez gitary) kupić grę na Play-asia (a i z gitarą się da - zakładam że nawet po dowaleniu cła wychodzi taniej) - z polskimi sklepami przestałem się użerać już dawno i bardzo sobie to chwalę.

Na wszelkie konkurencje się piszę, tylko trzeba jakieś zasady sprecyzować. Ktoś się pokusi?

• Upvote 1
Posted

koso - ja tez sporo kupuje za granica. Tym razem jednak myslalem, ze bez problemow kupie sobie Gh3 z gitara, bo dwojke sprzedalem jakis czas temu. Poczekajce na wszystkich :(

Posted

Przede wszystkim, zdjęcie być musi, takie czasy, ufac nie można nikomu xD Propnuje jedną piosenke grac od razu na 4 poziomach trudnosci, coby zmierzyc sie mogli początkujący i zaawansowani. Piosenke wybierać bedzie osoba która wygrała na expercie coby burdelu nie było. Czas na realizacje, tydzien to za duzo wiec mysle ze tak ze 3-4 dni.

Co wy na to?

Posted

jestem za :]

wiosełko mam, więc nie problem, do poznania też blisko.

Posted

Generalnie mogę sobie trochę palce powyginać, a i rywalizacja się przyda :] Dawno gierki nie odpalałem, więc mogę się trochę połamać, ale na Hardzie mogę spróbować :]

Acha... że wersja PS2, to nie przeszkadza? :(

Posted

Ok. Po kilku próbach wyszło, że na Normalu mam 100% trafionych nutek, więc zero zabawy. Na Expercie odpadam w połowie. Za to Hard daje najwięcej frajdy i tutaj zamierzam coś pokombinować, choć na poważne miejsce nie liczę :(

Posted

Na hardzie cały czas nie moge miec 5*, zawsze 4 z 95%, kierwa. Expery na 3 gwiazdki, mam wynik o 100 tysiecy mniejszy niz jak grałem na padzie ROTFL. Anyway, tych z pada wrzucac nie bede, imo bez sens.

Normal tez na 100%, nie wiem czy jest sens wrzucac ten wynik w tak łatwej piosence ;p

Posted

Ja już się powoli zaczynam wku.rwiać (zapewne jeszcze dzisiaj wieczorem jakiś mój post wyląduje w "co cię w życiu wkur.wia?" :D ). Ciągle te same momenty mi nie wchodzą, nie zbieram prostych star powerów... jedno wielkie gó.wno :(

Na razie zawsze jest 5* i 96%.

Ok, jedziemy dalej :P

Posted (edited)

Dobra, ja swoje juz mam, harda jeszcze pocwicze, na expercie poprzestaje, grałem tą piosenke zaledwie 2x a i tak jestem cholernie zadowolny(na razie nawet harda nie skonczyłem, poprawiam wyniki)

Więc tak:

Hard - 141995 96% 5*

2b012b598e085215med.jpg

Expert - 156762 94% 4*

eaae7f8cd40ea4fcmed.jpg

Edited by Mikes
Posted

Dobra... jutro ważny kolos, a i tak więcej nie wyciągnę. I tak się cieszę, jak szczerbaty na suchary, że pobiłem swoje poprzednie osiągnięcia o ponad 15.000.

Hard - 192.984, 98% hit, 279 streak

img1693oa7.th.jpg

No i top5 moich wyników:

img1696vg6.th.jpg

Posted
Wprowadźmy obowiązek grania na gitarze...Będą naprawdę wyrównane szanse :(

Nom też tak myślę. Gorzej, że ciężko to sprawdzić :D

W każdym razie ja gram tylko na gitarze.