Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Battlefield Heroes

Featured Replies

Opublikowano

Udało mi się wyłudzić od kumpli 2 kody i mogę sobie kupić coś na zawsze.

Mam teraz pytanko, jeśli kupie sobie "podkoszulek" to z nim założonym po ściągnięciu koszuli nie założy mi się podstawowy, prawda? <gdy się rozbierzemy w "lobby" na pole bitwy wywala nas w podstawowej koszuli i spodniach>

edit:

Raczej nie, ale wole być pewny przy tak ważnej sprawie : P Za duży wybór rzeczy za $$ i ciężko się na 1 zdecydować ; /

Edytowane przez Quaro

• Odpowiedzi 222
  • Wyświetleń 32,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wygląda szitowato na maksa. Na kij dają tytuł BF ?? Przecież to z tą serią nie ma nic wspólnego -_- Widok tpp ? Ehh, to sobie wolę odpalić warrocka. No ale jeśli będzie za free to pewnie spróbuję [ j

• skriny skriny I gadaj jak rozgrywka itp. Kurde, ja się nie załapałem na bete jeszcze :<

• <zazdrości>   daj pograć

Opublikowano

Skoro inni w nich biegają, to raczej nie :)

Opublikowano

newsletterbetareward2.jpg

:]

Opublikowano

Wlasnie mialem o tym napisac :P

Skoro stona mnie uprzedzil, to pokaze wam cos innego :)

smooth300x250.png

Ktos tu chce zarobic na smierci krola.

Opublikowano

Whoa! Bajerek :D Już widzę wysyp tych MJ na servach ;)

Ogólnie można teraz przystąpić do PTE [swego rodzaju test servery]. Szkoda że trzeba za każdym razem ssać od nowa grę :/ Ale można tam wypróbować nowy stuff który będzie dostępny dopiero za jakiś czas ^^

Opublikowano
Ogólnie można teraz przystąpić do PTE [swego rodzaju test servery]. Szkoda że trzeba za każdym razem ssać od nowa grę :/ Ale można tam wypróbować nowy stuff który będzie dostępny dopiero za jakiś czas ^^

Wlasnie sobie pykam :) Warto wspomniec, ze jak ktos mial juz stworzona postac w PTE, to ona tam wciaz jest. Nie bylo kasacji kont i herosow, tak wiec nie trzeba grac znowu od 1 poziomu. Poki co, servery PTE cierpia na brak graczy (sytuacje typu: 2 na 6; 3/4 na 8 itp. sa dosc czesto spotykane).

Opublikowano

O, dostałem jakieś exclusive rewards, jakieś medale, nie wiem o co chodzi, nie gralem w te gre chyba z 2 miechy xD

Opublikowano
Wlasnie sobie pykam smile.gif Warto wspomniec, ze jak ktos mial juz stworzona postac w PTE, to ona tam wciaz jest. Nie bylo kasacji kont i herosow, tak wiec nie trzeba grac znowu od 1 poziomu. Poki co, servery PTE cierpia na brak graczy (sytuacje typu: 2 na 6; 3/4 na 8 itp. sa dosc czesto spotykane).

W starej PTE też tak było, wiec większość czasu to były rozmowy, robienie ss'ów, wyścigi pływackie i bawienie się rożnymi "typami" rocket jumpów : P

Coś ciekawego w tej PTE? Dopiero za jakiś czas zobaczę co dodali.

P.S

Jednak szybko się ściągnęło, po patrzeniu na sam sklepik widać ze wrócą kolorowe ubrania<w poprzednim patchu zabrali rożne kolory spodni :( > i zostały dodane nowe kolory koszul<aż 1, możne jest więcej ale na 8 lvl niewiele odblokowałem>. Będą też ubrania na zawsze<za VP>

Edytowane przez Quaro

Opublikowano
O, dostałem jakieś exclusive rewards, jakieś medale, nie wiem o co chodzi, nie gralem w te gre chyba z 2 miechy xD

To za to, że brałeś udział w beta testach. Każdy [teoretycznie] dostał po 1 medalu dla Nat. i jednym dla Roy. Medal można założyć tylko jednemu pamprowi i jest to permament, nie znika. Jest zamiast podkoszulki ;)

Chyba jest to medal ktory bedzie na twoim uniformie widoczny :>

Medal jest widoczny ^^

Opublikowano

screen011.png

Atakują klony ;(

I zdjęcie Pięknego, Oryginalnego i Przystojnego żołnierza- Mnie:

screen012x.png

Co do nowych ubranek. Komandos który jest w stroju "króla" i "przyczaja" się za budynkiem, sadzać że nikt nie zauważy jego super oczo(pipi)nego białego ramienia zasługuje na cala serie z karabinu : (

Edytowane przez Quaro

Opublikowano

Czego się spodziewać , jak te ciuszki są tanie jak barszcz [100VP] Dobrze że to tylko na lipiec ;) Choć szkoda, że w ogóle robią coś takiego że ciuchy znikają :( [w sensie że z oferty sklepu).

Opublikowano

Zainstalowałem właśnie i nie wiem czemu zawsze po kliku minutach gry wyrzuca mnie z serwera, a później nie mogę się nigdzie zalogować i wyrzuca mnie z gry. Jakieś pomysły ? ;p

Edytowane przez NerkoWiktor

Opublikowano

PunkBuster? Porty sprawdź. Połączenie. Jaki error Ci wywala?

Opublikowano
Opublikowano

"Go to the setup page of your router"

tzn gdzie dokładnie ? ;p bo ja mam tylko kabel sieciowy

mam napisać do administratora, żeby mi odznaczył to "upnp" czy jednak gdzieś mogę to znaleźć u siebie w komputerze ? ( tym razem szukałem w googlach i nic nie znalazłem ;p )

Edytowane przez NerkoWiktor

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ściągnąłem klienta, stworzyłem postać i gdy chce wyszukać serwer nic się nie dzieje ;/. Pisze ciągle że szuka planszy czy coś takiego i nic. nie wyskakuje mi żaden błąd tylko nie chce się połączyć z żadnym serwerem. Jest jakiś sposób żeby wpisać adres serwera ręcznie lub coś podobnego ? Chce pograć sobie troche a tu tylko problemy ;/.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

I juz wiemy, jaki jest prezent dla pierwszego miliona graczy.

headt.jpg

Opublikowano

hehe, właśnie miałem to wkleić ;) Ofkoz jestem chętny na kodziki jeśli ktoś nie gra, a kodzik dostał <sęp>

IMHO dobry motyw żeby przyciągnąć ludzi do gry

Opublikowano
hehe, właśnie miałem to wkleić ;) Ofkoz jestem chętny na kodziki jeśli ktoś nie gra, a kodzik dostał <sęp>

Poszedł pw z kodem :thumbsup:

Opublikowano

Dziś sobie nawet pograć nie szło bo co chwilę uber servy FASTXP

skrin1z.jpg

skirn2.jpg

skrin3v.jpg

skrin4.jpg

http://img18.imageshack.us/img18/3873/skrin5.jpg

Mój dialog specjalnie na "poziomie" żeby na screenach było widać i łatwo udowodnić ;)

Opublikowano

Gram od jakiegoś czasu ale strasznie denerwuje mnie to że wszystkie ubrania są za prawdziwe pieniądze ( i to nie małe ). Dla grających za darmo są tylko jakieś sweterki, byle jaki mundur i tylko na lipiec - ubranie Jacksona.

Opublikowano

Załatw sobie kody ;) Ewentualnie "się pracuje- się ma!"

Opublikowano

Skąd ,,załatwic" sobie kody? I jak ,,się gra - się ma" ? :D