Scorp1on 8 Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 * W grze dostępne będą dwie armie. National Army i Royal Army. * W chwili wydania dostępne będą dwie lub trzy mapy. Więcej pojawi się w późniejszym okresie. Poziomy będą znacznie mniejsze niż w innych grach z tej serii i nie będą posiadały stałych respawnów. * Wybrana przez gracza postać będzie awansowała w trakcie kolejnych potyczek. * Dotychczas znane bronie to Sticky Bombs i Rocket Launcher. * Na początku rundy każdy z teamów będzie posiadał 100 ticketów i dwie flagi. Zdobywanie przewagi odbywać się będzie na zasadach podobnych do pozostałych gier z serii – poprzez zdobywanie flag i zabijanie przeciwników. * Z dostępnych pojazdów wiemy na razie o samolocie Spitfire oraz czołgach M4 Sherman i PzKfzIV. Ich rzeczywisty wygląd potraktowany zostanie z przymrużeniem oka. Samoloty wyposażone zostaną jedynie w działka pokładowe. * Jedną z umiejętności będize „I Eat Grenades”. Przy jej pomocy rzucimy na raz siedmioma granatami. Pozostałe to na przykład chwilowe pomnożenie punktów życia czy płonąca amunicja. jesli za free to moze bedzie z tego cos ciekawego Quote Link to comment
Linek 187 Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Wygląda trochę jak próba odpowiedzi na Team Fortress 2. Ciekawie się zapowiada, jeśli faktycznie będzie za free, to możemy się już umawiać na ustawki Quote Link to comment
Dr.Czekolada 4331 Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Hahah normalnie odpowiedź na PS3-owego Warhawk . Quote Link to comment
Guest Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Wygląda szitowato na maksa. Na kij dają tytuł BF ?? Przecież to z tą serią nie ma nic wspólnego -_- Widok tpp ? Ehh, to sobie wolę odpalić warrocka. No ale jeśli będzie za free to pewnie spróbuję [ już widzę te tysiące nerdów i innych n00bów na servach :| ]. Dla mnie kwas. Lepiej niech dadzą BF3 !!! 1 Quote Link to comment
Linek 187 Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Właśnie, widok TPP - nie spojrzałem o.O To kijowo, ale jako alternatywa dla innych darmowych tego typu, to powinna być całkiem ok. Co nie zmienia faktu, żę i tak w tym momencie na 1 miejscu listy zakupów mam BF2, stona Quote Link to comment
Scorp1on 8 Posted February 2, 2008 Author Share Posted February 2, 2008 narzekacie ale i tak nikt nie kaze wam za to placic :} Quote Link to comment
Scorp1on 8 Posted February 29, 2008 Author Share Posted February 29, 2008 http://www.gametrailers.com/player/31298.html?type= trailer - motyw z TPB rozbroil mnie XD Quote Link to comment
_Blizzard_ 1 Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 (edited) sporo ciekawego info o Herosach w tym reportarzu, zapraszam do obejzenia http://www.gry-online.pl/s014.asp?ID=83 Zapowiada sie super (imo), mozna zdobyc roznego rodzaju "unlocki" i je sprzedac ? po czym znowu mozemy je zdobyc ? . Czekac tylko na te drabinki w CB i ESL ;D. Witam wszystkich użytkowników forum . Edited May 15, 2008 by _Blizzard_ Quote Link to comment
kubicz 186 Posted May 4, 2008 Share Posted May 4, 2008 Od kilku dni jest dostepne nowe video reklamujace gierke. Battlefield Heroes - Customization Teaser Quote Link to comment
Pikol 336 Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Woho, dostałem dzisiaj beta key dzisiaj popykam i zdam relacje. Quote Link to comment
Guest Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 skriny skriny I gadaj jak rozgrywka itp. Kurde, ja się nie załapałem na bete jeszcze :< 1 Quote Link to comment
Pikol 336 Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 (edited) Dobra, polazłem do miasta, zostawiłem żeby mi sie ściągnęło, no i sie ściągnęło, tylko przy probie włączenia gry wyskakuje Unable to connect (1002). grrr ide szukać solucji... EDIT: haha już dobrze, musiałem tylko postać sobie stworzyć na stronie idem młuciiiić ! Edited April 2, 2009 by Pikol Quote Link to comment
Dr.Czekolada 4331 Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 (edited) Ludzie lubią robić sobie tu jaja, serio - 1 mecze zupełnie ciężko było traktować serio. I nie dziwota bo sama gra poważna nie jest , to w co można przebrać naszą postać będzie budziło niedowierzanie. Sterowanie pojazdami jest ....... (napiszę tylko tyle że czołg śmiało można nazwać terenówką XD), kolizje pojazdów to epic fail - samolot walnie w skałę to odskoczy (ale to taki pozytywny epic fail, jak już mówiłem gra jest niepoważna). Edited April 2, 2009 by Dr.Czekolada Quote Link to comment
Guest Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 <puacze> Jestem zapisany od 35tygodni i nie mam beta klucza. Nie ma ktoś 2 ? :< Quote Link to comment
Dr.Czekolada 4331 Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Hm w sumie to.... Chyba mój qmpel rejestrował pare kont .... Może ma z 2 wolne ?, spytam się go bo o ile pamiętam to chwalił się że pare kont mu zaakceptowało. Quote Link to comment
Pikol 336 Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 (edited) Ja w sumie tak na odwal sie zapytałem o tego klucza, kompletnie o tym zapomniałem, a tu dzisiaj patrze w maile, o beta klucz xD dziwna gra, pierwsze co sie wrzuca w oczy to ładna grafika i całkiem rozległe tereny. narazie gram sniperem czy kim tam, ma on kose, snajpere (duh!) jakiś eliksir który zamienia go w niewidzialnego dopóki nie zaatakujemy, i dynamit. sterowanie pojazdami jest fajne, narazie tylko terenówką jeździłem, zaraz spróbuje czołga i samolot xD gra na plus, ale troche monotonnie jakby. EDIT: aa, nasza postać sie leveluje jeden skrin zrobiony paint screenem. potem włącze frapsa i zrobie więcej ide grac xD zalecane jest nie brać tej gry na poważnie xDD Edited April 2, 2009 by Pikol Quote Link to comment
Dr.Czekolada 4331 Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 dziwna gra, pierwsze co sie wrzuca w oczy to ładna grafika No z tym to bym prowadził polemikę, osobiście oczekiwałem mimo wszystko trochę "ostrzejszej grafiki", przede wszystkim więcej szczegółów, bo widzę taką kreskówkową średniawą posokę , (niebo jednak wymiata). aa, nasza postać sie leveluje No notabane w wielu FPS'ach są ranki , tutaj mamy model a'la rpg fakt, w sumie to to jest mmo (z tym że nie mamy tu giga serwerów-światów). Coś nie zaszalałeś z wyglądem Pikol , kreator postaci pozwala na naprawde chore stroje, tylko jedna rzecz postać MUSI mieć zarost na mordzie O_O. Quote Link to comment
Pikol 336 Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 A na szybko postać stworzyłem xD kurde jakie akcje, jade czołgiem, na przeciw mnie samolot wroga, strzela do mnie, zbliża sie do mnie, a na koniec kamikadze mi serwuje xD lol! Quote Link to comment
Scorp1on 8 Posted April 2, 2009 Author Share Posted April 2, 2009 Kiedy premiera? Czekam, czekam a tu ciagle testy Quote Link to comment
Guest Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Skoro rozdali "wszystkim" beta klucze, to pewnie niedługo. Obstawiam przed wakacjami. 1 Quote Link to comment
Pikol 336 Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Czy jakbym umieścił filmik z gameplayem na youtube, grozi to zamknięciem konta ? bo słyszałem że nie można pokazywac gameplayów z closed beta. Quote Link to comment
Guest Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Miałeś mi konto dać , a nie sobie bana załatwiać ;/ Quote Link to comment
Pikol 336 Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 ke ? Primo, to nic nie mówiłem, sekundo, to żadnego bana nie dostałem xD tylko sie pytam czy jak walne filmik z gameplayem, to czy to grozi zamknięciem konta (na youtube) ?? Quote Link to comment
Guest Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 wiem pauko , żartuję sobie. Ale konto dasz, c'nie? Albo ban na forum Nie no, a niby jak Cię znajdą? Chyba nicka na filmiku nie widać, co? Tzn tak mi się wydaje Quote Link to comment
Recommended Posts