Opublikowano 27 czerwca 200915 l Udało mi się wyłudzić od kumpli 2 kody i mogę sobie kupić coś na zawsze. Mam teraz pytanko, jeśli kupie sobie "podkoszulek" to z nim założonym po ściągnięciu koszuli nie założy mi się podstawowy, prawda? <gdy się rozbierzemy w "lobby" na pole bitwy wywala nas w podstawowej koszuli i spodniach> edit: Raczej nie, ale wole być pewny przy tak ważnej sprawie : P Za duży wybór rzeczy za $$ i ciężko się na 1 zdecydować ; / Edytowane 27 czerwca 200915 l przez Quaro
Opublikowano 30 czerwca 200915 l Wlasnie mialem o tym napisac Skoro stona mnie uprzedzil, to pokaze wam cos innego Ktos tu chce zarobic na smierci krola.
Opublikowano 30 czerwca 200915 l Whoa! Bajerek Już widzę wysyp tych MJ na servach Ogólnie można teraz przystąpić do PTE [swego rodzaju test servery]. Szkoda że trzeba za każdym razem ssać od nowa grę Ale można tam wypróbować nowy stuff który będzie dostępny dopiero za jakiś czas
Opublikowano 30 czerwca 200915 l Ogólnie można teraz przystąpić do PTE [swego rodzaju test servery]. Szkoda że trzeba za każdym razem ssać od nowa grę Ale można tam wypróbować nowy stuff który będzie dostępny dopiero za jakiś czas Wlasnie sobie pykam Warto wspomniec, ze jak ktos mial juz stworzona postac w PTE, to ona tam wciaz jest. Nie bylo kasacji kont i herosow, tak wiec nie trzeba grac znowu od 1 poziomu. Poki co, servery PTE cierpia na brak graczy (sytuacje typu: 2 na 6; 3/4 na 8 itp. sa dosc czesto spotykane).
Opublikowano 1 lipca 200915 l O, dostałem jakieś exclusive rewards, jakieś medale, nie wiem o co chodzi, nie gralem w te gre chyba z 2 miechy xD
Opublikowano 1 lipca 200915 l Wlasnie sobie pykam smile.gif Warto wspomniec, ze jak ktos mial juz stworzona postac w PTE, to ona tam wciaz jest. Nie bylo kasacji kont i herosow, tak wiec nie trzeba grac znowu od 1 poziomu. Poki co, servery PTE cierpia na brak graczy (sytuacje typu: 2 na 6; 3/4 na 8 itp. sa dosc czesto spotykane). W starej PTE też tak było, wiec większość czasu to były rozmowy, robienie ss'ów, wyścigi pływackie i bawienie się rożnymi "typami" rocket jumpów : P Coś ciekawego w tej PTE? Dopiero za jakiś czas zobaczę co dodali. P.S Jednak szybko się ściągnęło, po patrzeniu na sam sklepik widać ze wrócą kolorowe ubrania<w poprzednim patchu zabrali rożne kolory spodni > i zostały dodane nowe kolory koszul<aż 1, możne jest więcej ale na 8 lvl niewiele odblokowałem>. Będą też ubrania na zawsze<za VP> Edytowane 1 lipca 200915 l przez Quaro
Opublikowano 1 lipca 200915 l O, dostałem jakieś exclusive rewards, jakieś medale, nie wiem o co chodzi, nie gralem w te gre chyba z 2 miechy xD To za to, że brałeś udział w beta testach. Każdy [teoretycznie] dostał po 1 medalu dla Nat. i jednym dla Roy. Medal można założyć tylko jednemu pamprowi i jest to permament, nie znika. Jest zamiast podkoszulki Chyba jest to medal ktory bedzie na twoim uniformie widoczny :> Medal jest widoczny
Opublikowano 1 lipca 200915 l Atakują klony ;( I zdjęcie Pięknego, Oryginalnego i Przystojnego żołnierza- Mnie: Co do nowych ubranek. Komandos który jest w stroju "króla" i "przyczaja" się za budynkiem, sadzać że nikt nie zauważy jego super oczo(pipi)nego białego ramienia zasługuje na cala serie z karabinu : ( Edytowane 1 lipca 200915 l przez Quaro
Opublikowano 1 lipca 200915 l Czego się spodziewać , jak te ciuszki są tanie jak barszcz [100VP] Dobrze że to tylko na lipiec Choć szkoda, że w ogóle robią coś takiego że ciuchy znikają [w sensie że z oferty sklepu).
Opublikowano 1 lipca 200915 l Zainstalowałem właśnie i nie wiem czemu zawsze po kliku minutach gry wyrzuca mnie z serwera, a później nie mogę się nigdzie zalogować i wyrzuca mnie z gry. Jakieś pomysły ? ;p Edytowane 1 lipca 200915 l przez NerkoWiktor
Opublikowano 1 lipca 200915 l "Go to the setup page of your router" tzn gdzie dokładnie ? ;p bo ja mam tylko kabel sieciowy mam napisać do administratora, żeby mi odznaczył to "upnp" czy jednak gdzieś mogę to znaleźć u siebie w komputerze ? ( tym razem szukałem w googlach i nic nie znalazłem ;p ) Edytowane 2 lipca 200915 l przez NerkoWiktor
Opublikowano 12 lipca 200915 l Ściągnąłem klienta, stworzyłem postać i gdy chce wyszukać serwer nic się nie dzieje ;/. Pisze ciągle że szuka planszy czy coś takiego i nic. nie wyskakuje mi żaden błąd tylko nie chce się połączyć z żadnym serwerem. Jest jakiś sposób żeby wpisać adres serwera ręcznie lub coś podobnego ? Chce pograć sobie troche a tu tylko problemy ;/.
Opublikowano 21 lipca 200915 l hehe, właśnie miałem to wkleić Ofkoz jestem chętny na kodziki jeśli ktoś nie gra, a kodzik dostał <sęp> IMHO dobry motyw żeby przyciągnąć ludzi do gry
Opublikowano 22 lipca 200915 l hehe, właśnie miałem to wkleić Ofkoz jestem chętny na kodziki jeśli ktoś nie gra, a kodzik dostał <sęp> Poszedł pw z kodem
Opublikowano 24 lipca 200915 l Dziś sobie nawet pograć nie szło bo co chwilę uber servy FASTXP http://img18.imageshack.us/img18/3873/skrin5.jpg Mój dialog specjalnie na "poziomie" żeby na screenach było widać i łatwo udowodnić
Opublikowano 24 lipca 200915 l Gram od jakiegoś czasu ale strasznie denerwuje mnie to że wszystkie ubrania są za prawdziwe pieniądze ( i to nie małe ). Dla grających za darmo są tylko jakieś sweterki, byle jaki mundur i tylko na lipiec - ubranie Jacksona.