Opublikowano 24 kwietnia 200916 l Można, o ile się nie mylę kursorem zmieniasz do kogo piszesz Co do wbijania do jednej gry, mam nadzieję że jakoś to rozwiążą, bo zabawa w join i czekanie jest smutne ;/
Opublikowano 24 kwietnia 200916 l cos czytalem ze po becie bedzie mozna sie podlaczyc do wybranego przez siebie serwera, jesli to prawda to problem rozwiazany. klucz mi dzisiaj przyszedl na maila, lepiej pozno niz wcale ;p Edytowane 24 kwietnia 200916 l przez Shen87
Opublikowano 24 kwietnia 200916 l jest je'bitnie ;d właśnie wróciłem do domu i obczaiłem trochę - 5 lvl i jakoś łatwo idzie, a jestem naprawdę miękki w takie gry. widocznie trafiam na łatwych oponentów. jeśli chodzi o leczenie i powerupy zbiorowe, to ja akurat trafiam na takich co się dzielą.
Opublikowano 25 kwietnia 200915 l Średnia gra, laguje, a ja swoim Commando nic nie zdziałam bo dostaję z granatników/snajperów/samolotów.
Opublikowano 25 kwietnia 200915 l ja swoim Commando nic nie zdziałam bo dostaję z granatników/snajperów/samolotów. to raczej wina tego ze slabo grasz, ja moim commando wyciagam czesto ponad 10 fragow na runde bez zaliczenia zgona
Opublikowano 25 kwietnia 200915 l Średnia gra, laguje, a ja swoim Commando nic nie zdziałam bo dostaję z granatników/snajperów/samolotów. o.O Lag zdarzył mi się raz. Masz chyba pecha, ewentualnie do dupy łącze
Opublikowano 25 kwietnia 200915 l sa straszne lagi na niektorych serverach, kilka razy musialem zmienic gre
Opublikowano 25 kwietnia 200915 l Co do lagów które co jakiś czas się zdarzają: A kompletnie zlagowaną grę miałem wczoraj kolo 17, co chwile miałem komunikat jak powyższy, zresztą wszyscy tak mieli ;/
Opublikowano 25 kwietnia 200915 l Dziś są potworne lagi gdzieniegdzie, dużo osób to pisze. A mogę dostać link do jakiegoś faq czy coś? Nie mam pomysłu jak w to grać. Snajpą nikogo nie ustrzelam, a gdy dziabię nożem to zdążę dostać 100kg ołowiu w dupę..
Opublikowano 25 kwietnia 200915 l Najlepiej oficjalne forum, jeśli masz problemy z eng, to jedyna strona jaka znam w języku polskim to: http://battlefieldheroes.com.pl/forum/index.php Co do zabawy nożem, to trzeba w plecy uderzać, zadaje wtedy 2x więcej dmg i jest zabójcze dla innych snajperów-2 hity i światło im gaśnie.
Opublikowano 25 kwietnia 200915 l noz kozacka bron, ostatnio biegalem tylko z nozem i pistoletem zabijajac kampiacych snaiperow ;p rozne poradniki co do postaci sa na oficjalnym forum
Opublikowano 25 kwietnia 200915 l Ogólnie do biegania z nożem potrzebna jest niewidzialność ale i tak to się na niewiele zdaje jeśli biegniesz na kogoś od frontu. Szukaj camperów i ich dziob, ewentualnie sam camp w miejscach gdzie często ludki biegają i wybiegaj za nimi. Czysta teoria, bo gram żołnierzem i tylko widzę jak grają inni nożownicy
Opublikowano 25 kwietnia 200915 l dla mnie najłatwiej sie Soldierem gra, latać z szotganem na bliską odległość a na daleką karabinek z Flame Bullets - fajna sprawa. ogólnie gra łatwa i przyjemna, tylko szkoda że laguje ( pomijam fakt, że mi się tnie ;< ). co do tej gry wspólnej to coś mi się nie wydaje (zabawa w Join Friend, czekanie, odrzucanie, itp.) chociaż dzisiaj wpadłem na Legiona przypadkiem
Opublikowano 25 kwietnia 200915 l Gdyby się dało jakoś efektywnie, prędzej podajmy sobie nicki, w końcu kiedyś spotkamy się na polu bitwy. Dołączyć do kogoś da się jedynie jeśli gra on w "pre-game" i jest mało ludzi, inaczej zazwyczaj serwer pełny, wiec nie wejdziemy. Co jest imo największym minusem bety ;/
Opublikowano 25 kwietnia 200915 l kurde, juz sie natknalem na cheatera, gunner co mnie widzial jak bylem niewidzialny, z polowy mapy juz do mnie walil zanim ja go zobaczylem, wkurzajace
Opublikowano 25 kwietnia 200915 l Jeśli jakiś jego ziom włączył widzenie przez ściany to się nie dziw
Opublikowano 25 kwietnia 200915 l Dostałem beta keya, nie chce mi się ściągać bo nie wiem czy warto - powiecie mi czy gra się nie nudzi po krótkim czasie? Macie chęć dalej grać, czy już coraz nudniej i ogólnie posoka z du.py leci?
Opublikowano 25 kwietnia 200915 l Jeśli jakiś jego ziom włączył widzenie przez ściany to się nie dziw gdyby byl z soldierem to bym o tym nie pisal
Opublikowano 25 kwietnia 200915 l Dostałem beta keya, nie chce mi się ściągać bo nie wiem czy warto - powiecie mi czy gra się nie nudzi po krótkim czasie? Macie chęć dalej grać, czy już coraz nudniej i ogólnie posoka z du.py leci? Mi tam się nie nudzi Choć ownuje wszystkich równo :<
Opublikowano 25 kwietnia 200915 l Coś mi krijet a hiro nie działa pod opera, ogolnie pewnie nie da sie tego uruchomić pod nią, co? IE musze poszukać na dysku, ehhh, to jutro sie dokoncze z tym wszystkim i obadam.