Skocz do zawartości

Burnout Paradise

Featured Replies

Opublikowano

Platyne mam ,ale jeszcze troche mi zostalo do 101% ;) Walic trofea, gra ma byc na 100% ,a nie trofea. Challenge online moge robic, dodawac OwiecPL i najlepiej pisac na gg przed, zebym wiedzial ,ze ktos gra.

• Odpowiedzi 103
  • Wyświetleń 12 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ja jak najbardziej chętny na wizytę w PC

• Oooo bardzo chetnie! Ale jestem bez headseta;/

• Właśnie odpaliłem  - 60 klatek w takiej grafice (jak to cały czas pięknie wygląda!) i to z początku 2008 roku z najlepszym online na tej generacji. Jeszcze muszę kogoś zachęcać do ponownego odwiedzeni

Opublikowano
  • Autor

Może dzisiaj wkońcu uda mi się wrócić do Paradise City :) Od momentu kiedy dopadł mnie trophy error Burnout przestał być grywalny ) brak sync trophy = po logo criterion wracasz do XMB) Po dzisiejszym Up FW wszystko podobno hula i naprawili problem trophy error. Jak jest okaże się jak wrócę z roboty 100% tylko jeszcze muszę sejva swojego znaleźć na którymś z Memory Sticków, ale chelenge online chętnie porobie bo mało mam ich na koncie :)

Opublikowano

Dobrze się dzisiaj grało :), zamówiłem headseta więc na następny raz już będzie.

pozdro

Opublikowano

ja chetny do pitolenia jestem miedzy 24 a 2 w nocy, czasem wczesniej. PSNID nekrokatolik

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W tym tygodniu jestem codziennie od 20-22 moj nick PSN 'eeer45'.

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam, szukam chętnych na pogranie w Cops&Robbers. Narazie są 3 osoby ale myśle że szybko się zbierze 8.

Opublikowano

Chętnie pogram, tylko napisz mi kiedy. Na razie męczę KZ2 ale pewnie znajdę troszkę czasu.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Chętnie pogram, tylko napisz mi kiedy. Na razie męczę KZ2 ale pewnie znajdę troszkę czasu.

Ja rowniez chetnie pogram :)

Opublikowano

Ja tez moge zagrac, mam headset jakby co. Tyle tylko ze gre mam pozyczona od kolegi, stad tez dlugo nie pogram ;-)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem z grą - po wejściu w online mija kilka sekund, wyrzuca mnie z gry a router się zawiesza. Konsolę mam puszczoną przez WiFi. Z tego co znalazłem na sieci to jest to dość częsty problem. Ktoś się z nim napotkał i wie jak temu zaradzić?

Opublikowano

Instrukcja -> str. 12 ;). Musisz zapewne odblokowac porty w ustawieniach routera podane w instrukcji. Pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
  • 2 lata później...
Opublikowano

Jest ktoś chętny na pogranie w Paradise, przy okazji pomagając mi w trofeach? :) Ubzdurałem sobie, że to będzie moja pierwsza platyna i koniec. Chodzi mi o te cholerne trofea z motorami (wyzwania czasowe i freeburn) więc nic trudnego.

O nieszczęsne trofeum 8 graczy na stadionie nawet nie pytam :P

moje psn id: damianpsx

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Odezwij się na PSN to pomogę ze wszystkim czego ci brakuje.

Opublikowano

Btw, motorki nie sa potrzebne do platymy. Z tego co widzę t brakuje ci wyzwan czasowych i 8 graczy na stadionie. Szybko się zrobi.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

wieczorami w okolicach 22:00 mogę pomóc jeśli to jeszcze aktualne

Opublikowano

No to możemy się ugadać na granie. Zaczynając od trzech osób bardzo szybko będzie komplet. Zresztą sam widziałeś ostatnio jak ledwo po otwarciu pokoju było już 7 graczy.

Opublikowano

Jak tylko znajomi będą online to się pewnie przyłączą.

Opublikowano

Witam:) też chętnie bym się dołączył jeśli to aktualne:) bez ustawki ciężko jest teraz zrobić to trofeum;)

Opublikowano

późnymi wieczorami i w niedzielę jestem chętny i mogę pomóc