Opublikowano 19 stycznia 200916 l Platyne mam ,ale jeszcze troche mi zostalo do 101% Walic trofea, gra ma byc na 100% ,a nie trofea. Challenge online moge robic, dodawac OwiecPL i najlepiej pisac na gg przed, zebym wiedzial ,ze ktos gra.
Opublikowano 21 stycznia 200916 l Autor Może dzisiaj wkońcu uda mi się wrócić do Paradise City Od momentu kiedy dopadł mnie trophy error Burnout przestał być grywalny ) brak sync trophy = po logo criterion wracasz do XMB) Po dzisiejszym Up FW wszystko podobno hula i naprawili problem trophy error. Jak jest okaże się jak wrócę z roboty 100% tylko jeszcze muszę sejva swojego znaleźć na którymś z Memory Sticków, ale chelenge online chętnie porobie bo mało mam ich na koncie
Opublikowano 26 stycznia 200916 l Dobrze się dzisiaj grało , zamówiłem headseta więc na następny raz już będzie. pozdro
Opublikowano 28 stycznia 200916 l ja chetny do pitolenia jestem miedzy 24 a 2 w nocy, czasem wczesniej. PSNID nekrokatolik
Opublikowano 15 marca 200916 l Ja jestem zawsze chętny do grania. Fajnie by było zagrać z kimś z forum. PSN ID: majorzero1964
Opublikowano 29 września 200915 l Witam, szukam chętnych na pogranie w Cops&Robbers. Narazie są 3 osoby ale myśle że szybko się zbierze 8.
Opublikowano 30 września 200915 l Chętnie pogram, tylko napisz mi kiedy. Na razie męczę KZ2 ale pewnie znajdę troszkę czasu.
Opublikowano 23 października 200915 l Chętnie pogram, tylko napisz mi kiedy. Na razie męczę KZ2 ale pewnie znajdę troszkę czasu. Ja rowniez chetnie pogram
Opublikowano 25 października 200915 l Ja tez moge zagrac, mam headset jakby co. Tyle tylko ze gre mam pozyczona od kolegi, stad tez dlugo nie pogram ;-)
Opublikowano 11 listopada 200915 l Mam problem z grą - po wejściu w online mija kilka sekund, wyrzuca mnie z gry a router się zawiesza. Konsolę mam puszczoną przez WiFi. Z tego co znalazłem na sieci to jest to dość częsty problem. Ktoś się z nim napotkał i wie jak temu zaradzić?
Opublikowano 17 listopada 200915 l Instrukcja -> str. 12 . Musisz zapewne odblokowac porty w ustawieniach routera podane w instrukcji. Pozdrawiam
Opublikowano 14 stycznia 201015 l Witam! Chętnie pogramy w Paradise w jakiejś fajnej ekipie. Nasze PSN ID: PlesniakPL i bubel69. Pozdro!
Opublikowano 6 września 201212 l Jest ktoś chętny na pogranie w Paradise, przy okazji pomagając mi w trofeach? Ubzdurałem sobie, że to będzie moja pierwsza platyna i koniec. Chodzi mi o te cholerne trofea z motorami (wyzwania czasowe i freeburn) więc nic trudnego. O nieszczęsne trofeum 8 graczy na stadionie nawet nie pytam moje psn id: damianpsx Edytowane 6 września 201212 l przez Figaro
Opublikowano 6 września 201212 l Btw, motorki nie sa potrzebne do platymy. Z tego co widzę t brakuje ci wyzwan czasowych i 8 graczy na stadionie. Szybko się zrobi.
Opublikowano 19 września 201212 l No to możemy się ugadać na granie. Zaczynając od trzech osób bardzo szybko będzie komplet. Zresztą sam widziałeś ostatnio jak ledwo po otwarciu pokoju było już 7 graczy.
Opublikowano 23 września 201212 l Witam:) też chętnie bym się dołączył jeśli to aktualne:) bez ustawki ciężko jest teraz zrobić to trofeum;)