Opublikowano 18 grudnia 20177 l Pobieram dla Soundtracku, bo grę już mam. Ktoś chyba steamie niedawno dodał, że marzy mu się ten tytuł.
Opublikowano 18 grudnia 20177 l HUMBLE TY SZALEŃCZE A jeśli ktoś przegapił te darmówki na Ubisofcie (czyli AC4, Watch Dogs lub World of Conflict ...): https://freetrial.ubisoft.com/
Opublikowano 19 grudnia 20177 l OxenFREE* za darmo na GOG'u. Edytowane 19 grudnia 20177 l przez Velius
Opublikowano 19 grudnia 20177 l Kingdom Classic przez 24h za darmo na steam http://store.steampowered.com/app/368230/Kingdom_Classic/
Opublikowano 19 grudnia 20177 l 57 minut temu, kes napisał: Kingdom Classic przez 24h za darmo na steam http://store.steampowered.com/app/368230/Kingdom_Classic/ To jest wyj.ebane. Blantman kiedyś polecał, wkręciłem się. A potem grałem z trainerem i było jeszcze lepiej
Opublikowano 19 grudnia 20177 l Ktoś się orientuje jaka jest różnica pomiędzy classic a new lands? Miałem Kingdom na celowniku od dłuższego czasu ale właśnie nl.
Opublikowano 19 grudnia 20177 l Wiecej wszystkiego chyba, mozesz narazie pograc w Classic, jak sie spodoba i juz troche ograsz to kupisz sobie NL i bardziej docenisz dodatki itp.
Opublikowano 19 grudnia 20177 l 28 minut temu, kes napisał: Ktoś się orientuje jaka jest różnica pomiędzy classic a new lands? Miałem Kingdom na celowniku od dłuższego czasu ale właśnie nl. Recenzja autorstwa Femarix l Revival Never Give UP (taki ma profil na steam): Kingdom: New Lands > Kingdom Classic Powody dla których DLC jest lepsze od Classica - Nowe mounty ( Jeleń , opancerzony koń , niedzwiedz , jednorozec) - Zdolnosci mountow ( kazdy z mountow ma swoją unikatową "MOC" np. Niedziedz zabija króliki a Jeleń przyciaga mniejsze jelenie ) - Cel gry ( odwiedzic 5 wysp z czego kazda jest trudniejsza od pozostałej pod względem liczby portali potworów i odnaleśc wszystkie kawałki map ) - Nowe budynki ( Portal , Balista ) -Nowe npc które pozwalaja nam na gromadzenie złota w stolicy , Ulepszanie Balisty( max lvl wieży ) , codzienne dostarczanie 8 sztuk złota za pomocą "osiołka" ) - Piesek ( nic nie robi tylko biega i szczeka na potwory , Uratowac go mozna za pomoca 1 sztuki złota łamiac galąź ) -STATEK ( zabiera nas na inne wyspy , można zabrac ze soba max złota , 3 robotnikow 4 łucznikow + 4 rycerzy z bandą łucznikow , statek jest bardzo drogi a jak sie go wybuduje to płynie do portu 3-4 dni ) -Nowe obiekty natury -Nowy Potwór ( mini-boss ) -Tutorial w postaci Ducha -Nowe pory roku ( zima ) Minusy -Monotonny schemat zbierania złota i budowy wioski -Potwory moga ci zapierdzielić psa -Długośc powstawania takich DLC/Aktualizacji -Error ( wracając na środkowa wyspe wywala ci gre i zaczynasz od nowa , W moim przypadku. Ocena 4/5 Bardzo wielki postep wielka odskocznia od classica , oby dalej powstawały takie DLC .
Opublikowano 20 grudnia 20177 l DLC kompletnie zmienia grę i warto ale i tak polecam classic abyście się wkręcili. Potem sami kupicie. Ja do tej gry non stop czasem wracam. Jeden z najlepszych indyków w historii.
Opublikowano 20 grudnia 20177 l Faktycznie. Tak się ostatnio te darmówki i fajne dile wszędzie sypią, że się człowiek aż w tym gubi
Opublikowano 20 grudnia 20177 l Gry za darmo, Monthly, jeszcze Zimowa wyprzedaż - kiedy na to wszystko znaleźć czas?
Opublikowano 20 grudnia 20177 l 5 godzin temu, blantman napisał: (...) Ja do tej gry non stop czasem wracam. Jeden z najlepszych indyków w historii. Fajny soundtrack ma ta gierka.
Opublikowano 21 grudnia 20177 l Na stimku cały pierwszy odcinek najnowszego Hitmana jest do pobrania za darmo.
Opublikowano 5 stycznia 20187 l tomb raider dla pierwszego lepszego na steam 3P40Q-BFCYY-XFW34 a jeszcze bonusowo fez : KVC0K-BTAV7-J37IX i deponia : ZH5TN-YGRAJ-TZBRL Edytowane 5 stycznia 20187 l przez blantman
Opublikowano 5 stycznia 20187 l 2 minuty temu, blantman napisał: tomb raider dla pierwszego lepszego na steam 3P40Q-BFCYY-XFW34 podziękował
Opublikowano 5 stycznia 20187 l 5 minut temu, blantman napisał: a jeszcze bonusowo fez : KVC0K-BTAV7-J37IX Thx
Opublikowano 5 stycznia 20187 l no nie zabrał bot a nie chciało mi się bawić w pytanie kto chce Szczerze wszystkie 3 gry to starocie i większość steamowiczów już je ma zabawna sytuacja wchodzę na humble bundle aby wszystkie kody z monthly pobrać i widzę opcje aby pokazać wszystkie nie pobrane kody i okazało się że przez lata zebrało się 15 not claimed steam keys w tym fez i deponia które już mam
Opublikowano 5 stycznia 20187 l Dziękuję za 16 minut temu, blantman napisał: i deponia : ZH5TN-YGRAJ-TZBRL Edytowane 5 stycznia 20187 l przez Hum