Opublikowano 27 sierpnia 201014 l Nie, nie, nie. Zółty + pomarańczowy = czerwony = red, paluch to FUCK, czytane jako FAK czyli Red Fak..... Red Faction: Guerilla . Moj rozkmin byl lepszy Dobra niech ktos zadaje ;]
Opublikowano 27 sierpnia 201014 l Co to w ogóle jest na tym drugim zdjęciu, bo kompletnie nie mogę rozkminic?
Opublikowano 27 sierpnia 201014 l Kurde myślałem, że chodzi o film: "Cienka Czerwona Linia" To jest klasyk wojenny ;]
Opublikowano 28 sierpnia 201014 l Ok, garść hintów: ten konkretny obrazek z BC2 znalazł się tu nieprzypadkowo Do drugiego obrazka dodałem kolejny - oba związane z klasykiem kina SF.
Opublikowano 28 sierpnia 201014 l Nieee... no nie wierzę, że nie znacie Dobra, dorzucam trzeci obrazek
Opublikowano 28 sierpnia 201014 l Nieee... klasyk SF z 1968 roku. Sam jego tytuł dużo podpowiada a w połączeniu z pierwszym obrazkiem, który nawiązuje do fabuły rozwiązanie powinno przyjść bez problemu