Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Spokojnie tri, narazie było tyko 11 odpowiedzi, a poza tym raz na jakiś czas przyda się coś trudniejszego ;)

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 415,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• nie, to nie jest gra o zwierzetach to jest zagadka na skojażenia ;p

• Josh winner ! Zadajesz.

• mr_pepeush
    mr_pepeush

ja się poddaję, bo zwariuję... 3 osoby pisały o Naughty Dog, ale NIKT z nich, nie podał tego jako odpowiedź! Piszę, że to najprostsze z możliwych zadanie, daję "double facepalm" bo drugi raz pada ND,

Opublikowano

Może taki crap, soldier of fortune payback.. tam chyba akcja toczyła się w afryce

edit: Kurde co ja pisze, co kurczaki maja wspolnego z afryka xd Dobra ale niech zostanie

Edytowane przez QstomPL

Opublikowano

Nie i nie :/

Dodałem kolejny obrazek.

20ivshw.jpg

2potwko.jpg

I podpowiedź, pierwsze zdjęcie ma związek z tytułem, a drugie z miejscem akcji.

2du9hkm.jpg

Obrazek jest z tej samej kategorii co kurczaki, jako podpowiedź dodam, że jest dokładnie z tej samej kategorii ;)

eu52k5.jpg

Ta sama kategoria co te dwa wyżej.

Opublikowano

2x nie :confused:

Przypomnę tylko, że:

"Oba obrazki (kurczaki i zebrę) łączy jedna wspólna cecha. Tylko jedna."

Teraz doszedł jeszcze trzeci obrazek, ale w dalszym ciągu łączy je tylko jedna wspólna cecha. Co to może być? ;)

Edytowane przez triboy

Opublikowano

Far cry ?

Opublikowano

Też nie :/ 2x nie...

Tylko czasem nie wpisujcie wszystkich gier na ps3 ;)

Zdjęcie - tytuł.

Trzy obrazki - miejsce akcji.

Opublikowano

Overlord (chyba nie ma znaczenia która część ?? )

Opublikowano

Absolutnie nie ma żadnego :)

bo to nie o Overlord chodzi, ani o Saints Row 3 ;)

Piszcie może na jakiej zasadzie wybieracie gry, jaki jest wasz tok myślenia, może wtedy jakoś was nakieruję. Na chwilę obecną mam naszykowaną tylko jedną podpowiedź, rzecz w tym, że jest ona zbyt oczywista...

Opublikowano

codziennie zaglądam tu po 2-3 razy i nie wiem. chyba musisz dac wskazówkę idącą w nieco innym kierunku, bo nie ogarniamy ;) niby widać co jest cechą wspólną tych obrazków, ale nie mogę podporządkować tego do żadnego znanego mi tytułu.

edit:

w bardzo naciągany sposób jeszcze do głowy przyszło mi resistance (fall of man by pasowało do obrazka ;))

Edytowane przez mr_pepeush

Opublikowano

Tak jak pisałem wcześniej, ta szykowana podpowiedź jest zbyt oczywista :confused: Dlatego też jestem ciekaw na jakiej zasadzie wybieracie gry. Pepe i Dark, napiszcie może dlaczego wybraliście Simpsonów i Resistance.

Widzę, że chłopaków nie ma na forum, tak więc do rzeczy. Brawo Pepe, chodziło o Resistance: Fall of Man. :good2:

To miała być kolejna podpowiedź:

xop301.jpg

Izi, c'nie... ;)

Edytowane przez triboy

Opublikowano

Później wyjaśnię dlaczego, najpierw niech napisze Pepe, ciekaw jestem jak to wykombinował :)

Opublikowano

wpadłem na resistance szukając tytułu, w którym ludzie zajęli podrzedna rolę, czyli np ktoś przejął nad nimi władzę, bo to sugerowały 3 obrazki (indyki, zebra, lody). resistance pasowało jak ulał. pozostało skojarzyć to jeszcze z pierwszym obrazkiem: kaczyński i pis to opozycja, stanowią opór dla rządzącej partii. resistance - opór i przetrwanie. fall of man rzuciłem żartem, nie mając na myśli katastrofy smolenskiej - zeby mi nie zarzucać niepoprawnosci politycznej. bardziej chodziło mi o jarka i jego imoho upadek jako człowieka.

pewnie autor myślał o czymś innym, wiec chętnie poznam jego wersję. to jak interpretacja wierszy w moim LO przed laty - ja jedno, polonistka drugie ;)

dziś dam zagadkę, ale muszę pomyśleć.

Triboy, naprawdę dobry quiz. Dobra robota :)