Opublikowano 28 maja 201212 l Już był SH. @Pepe Piła, Droga bez powrotu i Teksańska masakra, tak jak w podpisach obrazków. Gorzej ze skojarzeniem co i jak
Opublikowano 29 maja 201212 l dobra- robimy tak... usunąłem drugi obrazek, bo może nie skupia się wystarczająco na sednie sprawy, dodaję za to dwa kolejne, dokładnie w tym samym temacie, a żeby jeszcze ułatwić znalezienie odpowiedzi pytanie podpowiedź do tych nowych: co lubią poniżsi panowie? (mam nadzieję, że są tu miłośnicy mocnego, klasycznego kina )
Opublikowano 29 maja 201212 l Teraz to już w ogóle nie wiem :confused: Puzzle Quest: (Challenge of the Warlords - Revenge of the Plague Lord) ?
Opublikowano 29 maja 201212 l dobrze, że odszedłeś od produkcji AAA, to dobry kierunek, ale to nadal nie to...
Opublikowano 29 maja 201212 l wszyscy panowie lubią przemoc i litry ketchupu, ale zasadniczo w kazdej grze jest ten 'zły' lubujący się w akcjach gore. Mortal Combat
Opublikowano 29 maja 201212 l *Kombat nie ścieżka rozumowania prawie dobra, ale nie przemoc jest tu kluczem. jesteś u wrót skarbca z odpowiedzią znajdź ten klucz (hahahaha )
Opublikowano 29 maja 201212 l hmmm . . . . . . . wszyscy gwałcili ale nie wiem czy o to chodzi . . . . . . ciężko dopasować odpowiednią grę pod tę wspólną cechę. Edytowane 29 maja 201212 l przez Grez
Opublikowano 29 maja 201212 l Grez, kombinuj dalej. Przemoc i gwałt jest w podobnej odległości od prawidłowej odpowiedzi.
Opublikowano 29 maja 201212 l Zapomniałem o 2ch poprzednich obrazkach i o zgrozo jak spojrzałem na wszystkie 5 to jeszcze bardzie pogubiłem się następny 'strzał' Darksiders . . . . . . . to może The Darkness 2 ?? tak myślę, że klucz to mogą być tortury , nikt z naszych 'bohaterów' nie zabijał w humanitarny sposób i każda ofiara cierpiała: fizycznie jak w ww. grze (forma tortur) psychicznie, jako walka ze swoimi słabościami (w tym przypadku brzemie posiadania mocy itd) Edytowane 29 maja 201212 l przez Grez
Opublikowano 29 maja 201212 l no i znowu strzał w las... wracaj gdzie byłeś, myśl! EDIT: co mi tam... podpowiedź: mimo tego, że stoicie obok prawidłowej odpowiedzi, to patrzycie w drugą stronę; w tył zwrot żołnierze! Edytowane 29 maja 201212 l przez mr_pepeush
Opublikowano 29 maja 201212 l ciekawa odpowiedź, ale nie... jutro spróbuję ułatwić obrazkiem innej wagi :] [EDIT:] przypominam, również odnośnie posta poniżej: odejdźcie od klasy AAA! Edytowane 29 maja 201212 l przez mr_pepeush
Opublikowano 29 maja 201212 l Prison Break: Conspiracy. Jeśli tak, to później napiszę jak na to wpadłem