Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Nie, w nazwie też nie ma nic wyścigowego, ale rozkmine możesz podać.

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 416,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• nie, to nie jest gra o zwierzetach to jest zagadka na skojażenia ;p

• Josh winner ! Zadajesz.

• mr_pepeush
    mr_pepeush

ja się poddaję, bo zwariuję... 3 osoby pisały o Naughty Dog, ale NIKT z nich, nie podał tego jako odpowiedź! Piszę, że to najprostsze z możliwych zadanie, daję "double facepalm" bo drugi raz pada ND,

Opublikowano

Nie. Pomyślcie nad tym co napisałem o skojarzeniach, a jak dalej będziecie daleko od celu tak jak teraz, to wrzucę podpowiedź wieczorem.

Opublikowano

Nie. Widzę że bez drugiego obrazka się nie obejdzie, ale ten dopiero popołudniu/wieczorem.

Opublikowano

god of war,

ja nie zaczekam :P i będe zasypywał pomysłami

narazie jest to 'droga/ścieżka' mleczna (mass effect), zemsty (GOW) ale pewnie to też chybiony pomysł ?? :(

Opublikowano

Dodałem obrazek.

Nadal jest to poziom HC więc nie śpieszcie się z odpowiedziami.

Opublikowano

Fifa Street

SEGA Mega Drive : Ultimate Collection !

Edytowane przez Grez

Opublikowano

Wydaje mi się że rzucacie tytułmi ot tak sobie :confused:

Weźcie pod uwagę że poziom trudności to HC. Tak jak pisałem wcześniej, z pierwszego obrazka trzeba "coś" wyciągnąć i skojarzyć z drugim. Nastepnie otrzymany twór skojarzyć z czymś innym, ale podobnym. I dopiero wtedy będziecie mieli prawidłowe naprowadzenie na odpowiedź.

Jak nic sensownego się nie pojawi to popołudniu wrzcuę podpowiedź obrazkową nr 2, a w między czasie będę tu zaglądał i opdisywał że źle :P

Opublikowano

Wybacz Square, ale mocno to bez sensu: skojarzcie coś z tym obrazkiem, teraz to co skojarzycie musicie skojarzyć z czymś innym (prawdopodobnie nie mającym nic wspólnego z pierwszym foto), a to dopiero bedzie podpowiedzi ocb. idąc tym tropem, to może byc wszystko, bo z pierwszego foto moge kojarzyć kolejno motocykle, tor, budynek widownię, je kojarzyć kolejno z np kaskiem, asfaltem, ludźmi i dopiero na podstawie tego szukać gry. Z rachunku prawdopodobieństwa wychodzi, ze szybciej walniemy 6 w totka, niz dziabniemy skojarzenie o ktore Ci chodzi.

Tracimy czas, daj kolejne konkretne obrazki, bo to nie jest hardcore obecnie a dosłownie mission imposible. Ktoś trafi fartem, albo za tydzień jak dodasz konkretne obrazki z grą.

(Na ten moment z Twoich słów wynika mi coś takiego: na obrazki jest gumowa piłka, powinienem ją skojarzyć z fabryką, w której została zrobiona. Jak fabryką, to robotnicy, któryś z nich pewnie jest hydrailikiem. Aha! - rozległo sie zlowieszczo - Rochard!)

Opublikowano

Oj już tak nie dramatyzuj Pepe :P

Pierwszy obrazek kojarzysz z drugim, a później da się ogarnąć.

Wrzuciłem kolejny obrazek, więc mam nadzieję że teraz coś ruszy.

Opublikowano

Unreal Tournament 3

Square : nie to nie UT3

Grez :LA noire

(sorki , ale nie chciało mi się czekać, aż napiszesz, że to zła odpowiedź :P więc za ciebie napisałem, że źle )

Opublikowano

Źle :) oba tytuły, to jest starszy twór.

Edytowane przez Square

Opublikowano

nie wiem . . . . . prince of persia ?? :(

(odśwież obrazki w następnym poście, żeby nie skakać po stronach)

i może przydało by się jakieś naprowadzenie :P bo jest dość ciężko . . . . . . .

Opublikowano

Naprowadzenie ? Hmm, co przedstawiają wszystkie obrazki ? I co je łączy :) Z czego na pierwszym skupcie się na tym co jest najbardziej widoczne.

muylgy.jpg

gazety.jpg

530x650_11473.jpg