Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,8 tys.
  • Wyświetleń 389,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• nie, to nie jest gra o zwierzetach to jest zagadka na skojażenia ;p

• Josh winner ! Zadajesz.

• mr_pepeush
    mr_pepeush

ja się poddaję, bo zwariuję... 3 osoby pisały o Naughty Dog, ale NIKT z nich, nie podał tego jako odpowiedź! Piszę, że to najprostsze z możliwych zadanie, daję "double facepalm" bo drugi raz pada ND,

Opublikowano

CoD4

Jaki znany kompozytor jest min. odpowiedzialny za ścieżkę dźwiękową do tej części

Opublikowano

prawidłowo,zadajesz

Opublikowano

Nazwa ostatniej lokacji (potyczka z finałowym bossem) w Uncharted: Drake's Fortune.

Opublikowano

No wiec Folklore. Wymiencie nazwy 2 dodatkowych stworkow ktore mozna pobrac przez pss.

Opublikowano
  • Autor

Malion & Pig ??

Opublikowano
  • Autor

No czyli tak czy No czyli nie? xD Chyba to pierwsze xD

Jaki samochod dostaje sie za zniszczenie wszystkich billboard'ow w BP ??

Opublikowano

Carbon Hawker - fajna furka :)

Edytowane przez alien666

Opublikowano
  • Autor

Najlepsza :] Zadajesz

Opublikowano

To ja zadam ;)

Będzie troszkę trudne - na czym polega druga misja specjalna w grze Devil May Cry 4? Chodzi o to co trzeba w niej zrobić :(

Opublikowano

Dokładnie :(

P.S. A napisałbyś mi tu lub na priv jak to zrobiłeś? I jeszcze tą trzecią jakbyś mógł ;)

Edytowane przez Tomasson225

Opublikowano

2 - będąc w powietrzu przyciągasz do siebie przeciwnika używając Bringera (R1+O) po czym zapodajesz mu bustera (na kółko), powtarzasz 4 razy i po sprawie.

3 - po prostu unikaj ataków przeciwników, odbijaj sie im od głów, turlaj sie po ziemi, czasem zapodaj taunta. Najlepiej żebyś miał już zaliczony level 8 i posiadał umiejętność chwytania przeciwników, wtedy wystarczy złapać jednego klauna i używać go w roli tarczy, uderzający go Frost powinien szybko załatwić sprawe za ciebie.

sorry za offtop

Opublikowano

jaki procesor posiada Snatcher (maly robocik) z Metal Gear Solid 4? Wiem ze gra jeszcze nie wyszla, ale kto sledzi trailery to powinien wiedziec ;P

Edytowane przez konrado0905

Opublikowano

ma the Cell, czyli to co ps3. I w mgs4 juz nienazywa się Snatcher tylko MKII.