Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Ja nie rozumiem jednego, dlaczego wszyscy się jarają forzą współpracującą z kinectem, imo pomachaj sobie łapami w powietrzu przez 20min to zdrętwieją :D a już nie bd mówić od dłuższych wyścigach xD (np 24h z gt4)

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 186 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Ja nie rozumiem jednego, dlaczego wszyscy się jarają forzą współpracującą z kinectem, imo pomachaj sobie łapami w powietrzu przez 20min to zdrętwieją :D a już nie bd mówić od dłuższych wyścigach xD (np 24h z gt4)

No bo jest na 360, to proste.

Opublikowano

Jak na X360 nie ma gier, to trzeba szukać na siłę każdej drobnostki, by ją wywindować jako kapitalny exclusive. Smutne.

Estel, nie porównuj tygryska, spływu pontonem, łapania żetonów i innego śmiecia do takich produkcji jak Sorcery, czy Heroes on the Move, bo nie oszukujmy się - to zupełnie inna liga. A sterowanie pod Move? Bardzo dobrze, że takimi grami prezentują możliwości tego sprzętu. To akurat zachęca do kupna.

Opublikowano

@Grigori: Nie przesadzaj bo nigdzie Ciebie nie obraziłem. Że Cię do Pachtera porównałem ? Nigga please ;)

Opublikowano

Dali dupy. Zrozumiałbym 2 lata, ale nie to.

Kupuję słuchawki za 200zł i mam dwa lata gwarancji producenta, a konsola za 1000zł rok. Paranoja.

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

jak skonczy sie gwarancja akurat, bedzie 2012 więc albo koniec świata albo nowa generacja xboxa. styknie w czasie.

Edytowane przez Orzeszek87

Opublikowano

No, weźmiemy pod uwagę, oczywiście. A potem zestawimy te gry z nowym sterowanie i zrobimy średnią ocen na oba systemy. ^^

Dzięki Don, naprawdę słabo się zaczyna z Tobą rozmawiać, kiedy zaczynasz argumentować ad personam i robić porównania tego rodzaju. Ja też mogę zacząć Cię obrażać, tylko nie wiem co miałbym tym osiągnąć.

Jak na X360 nie ma gier, to trzeba szukać na siłę każdej drobnostki, by ją wywindować jako kapitalny exclusive. Smutne.

Estel, nie porównuj tygryska, spływu pontonem, łapania żetonów i innego śmiecia do takich produkcji jak Sorcery, czy Heroes on the Move, bo nie oszukujmy się - to zupełnie inna liga. A sterowanie pod Move? Bardzo dobrze, że takimi grami prezentują możliwości tego sprzętu. To akurat zachęca do kupna.

Panowie,

ktoś tutaj zarzucił, że Sony miało więcej nowych IP od M$. Oczywiście jest to nieprawda i dlatego napisałem to co napisałem. Nie chcę tu wchodzić w jakość tych gier, ich sterowanie, wojnę Natal vs Move, oceny, bo nie o to chodziło. Chciałem jedynie pokazać, że akurat w tym wypadku bigdaddy miał rację - na M$ ujawnili więcej nowych IP niż na Sony. Do rozmowy o ocenach wrócimy jak już to wszystko się pokaże na rynku.

Także czytajcie dokładnie o czym jest rozmowa, bo na razie uprawiacie delikatną manipulację ;)

Opublikowano

@musiol - tak MS płaci mi ładną sumkę, wy robicie to za free.

smutne jest to że jak wymieniłem normalną grę dla HC to rzuciłeś mi w odpowiedzi Harry Pottera i Herosów pod move...czyli, jak na PS3 nie ma gier, to trzeba szukać na siłę każdej drobnostki, by ją wywindować jako kapitalny exclusive. Smutne.

No i cena kompletu ps move dla jednego gracza ponad 400zł :turned:

Opublikowano

O tej grze od Crytek nic nie wiadomo, pokazali teaser z którego nic nie wynika. Twisted Metal miał przynajmniej pokazany gameplay.

Opublikowano

Cena będzie podana niedługo przed premierą. Teraz nie ma co na to liczyć.

Pachter miał prawdopodobnie info, bo przed samą konferencją mówił, że w M$ cena nie została ustalona.

Na pokazie mogli zaprezentować Sonic Free Riders. Jako gra dla casuali prezentuje się 10x lepiej niż lipne Kinect Adventures.

http://video.destructoid.com/#165731

Opublikowano

Lista gier na MOVE z konsolowiska

Tytuły first-party:

- Beat Sketcher (jesień 2010)

- SOCOM 4: U.S. Navy SEALs (jesień 2010)

- EyePet (wrzesień 2010)

- Kung Fu Rider (wrzesień 2010)

- Sports Champions (wrzesień 2010)

- Start The Party! (wrzesień 2010)

- echochrome ii (wrzesień 2010)

- Tumble (wrzesień 2010)

- Hustle Kings (październik 2010)

- The Fight: Lights Out (październik 2010)

- The Shoot (październik 2010)

- TV Superstars (październik 2010)

- High Velocity Bowling (październik 2010)

- PAIN (październik 2010)

- Heavy Rain (październik 2010)

- SingStar Dance (listopad 2010)

- Little Big Planet 2 (listopad 2010)

- Sly Collection (listopad 2010)

- Heroes On The Move (tytuł roboczy) (2011)

- Killzone 3 (2011)

- Sorcery (2011)

Tytuły third-party:

- John Daly's ProStroke Golf (OG International) (jesień 2010)

- Racquet Sports (Ubisoft) (jesień 2010)

- The Lord of the Rings: Aragorn's Quest (WB Games Inc.) (wrzesień 2010)

- Brunswick Pro Bowling (Crave) (wrzesień 2010)

- Resident EviL 5 Gold Edition (Capcom) (wrzesień 2010)

- RUSE (Ubisoft) (wrzesień 2010)

- Tiger Woods PGA Tour 2010 (Electronic Arts) (wrzesień 2010)

- Time Crisis: Razing Storm (Bandai Namco) (wrzesień 2010)

- Toy Story 3 (Disney) (wrzesień 2010)

- Kung Fu Live (Virtual Air Guitar Company) (październik 2010)

- NBA 2K11 (2K Sports) (październik 2010)

- Deadliest Catch: Sea of Chaos (Crave) (listopad 2010)

- Disney Tron Evolution the Video Game (Disney) (listopad 2010)

Ciekawe jak natal wypadnie.

Opublikowano

Skąd ty bierzesz takie informację?

Opublikowano

Dali dupy. Zrozumiałbym 2 lata, ale nie to.

Kupuję słuchawki za 200zł i mam dwa lata gwarancji producenta, a konsola za 1000zł rok. Paranoja.

Czyli jak najbardziej normalnie. Kupujesz furę za 80 tys. masz 3 lata, kupujesz okno dachowe ROTO za 1,5 tys. masz 15 lat, niesprawiedliwe prawda?

Opublikowano

Skąd ty bierzesz takie informację?

ps move, kamera, gra 100$ dokup gruchę i kolejnego move by mieć kompletny zestaw dla jednego gracza, ponad 400zł

A jak byś chciał pograć w 4...

ps. Sonic fajny

Edytowane przez bigdaddy

Opublikowano

ps move, kamera, gra 100$ dokup gruchę i kolejnego move by mieć kompletny zestaw dla jednego gracza, ponad 400zł

Słucham?

Albo ja czegoś nie rozumiem albo ty (pipi) straszne głupoty.

Opublikowano

big daddy ma 3 rece, yebany mutant.

Chyba sobie wsadzisz to berlo w du,pe daddy, swiecisz w tym temacie xD

Opublikowano

Słucham?

Albo ja czegoś nie rozumiem albo ty (pipi) straszne głupoty.

podstawowy zestaw 100$ move, kamera i gra. Dokup gruchę jak chcesz grać w strzelanki na move (można chyba użyć duala ale co ta za granie jedną łapą ds3 drugą move). Niektóre gry wymagają 2x dildo:

2E158F5EFA6D87C8EEB5FA63190C8.jpg

chyba że jest inaczej...

grigori - wszyscy mają ps eye teraz, wszyscy mają Mambę! Cen natala było już o chua. To jest technologia przyszłości która czyta w myślach więc musi być droga.

@caps - pij mleko

HarryPotterWaggleOfFire.gif

Opublikowano

@bg mieszkamy w europie, więc mamy inny przelicznik:

* PlayStation Move motion controller ? Available as a standalone for 39.99 euros (MSRP)

* PlayStation Move, PlayStation Eye and starter disc ? 59.99 euros

Subcontroller: 29.99 euros.

PlayStation Eye: 29.99 euros.

http://blog.eu.playstation.com/2010/06/15/this-changes-everything-playstation-move-available-15th-september-2010/

więc chyba nie jest źle co?

Opublikowano

No i trzeba pamiętać o jednym, Kinect będzie drogi,a pogramy na tym co najwyżej w lizanie z tygryskiem i zjazd pontonem. Natomiast PS Move sprawdzi się w normalnych grach. Przy takim RE5 pewnie większość przestałaby narzekać na sterowanie. :]

Opublikowano

Idealny opis sytuacji ^_^

903426984_Tg2it_L.jpg

Opublikowano

ja uwazam jak big daddy - ps move smierdzi i jest za drogie i (pipi), sony to kupa bo tak!

juz mnie skreca jak czytam niektore posty bawiace sie w wyliczanke tego a tamtego, lepiej podliczyc sobie co komu odpowiada i jakies wnioski wyciagnac z tego w co powinien ktos zainwestowac, a nie : "kinect to szajs bo gry dla lamerow", "lepsze to niz bycie harrym potterem, move srove"

mi ossobiscie zadne z tych urzadzen nie rajcuje, a wrecz mysle powazniej nad kupnem wii, niestety ale nic z konkurencji nie pozwoli mi zagrac w zelde i metrioda ;)

Opublikowano

przemysl to jeszcze raz, mnie chyba podkupili, jednak troche tych ekskluzywnych tytulow jest ktore bym z checia zaliczyl np. Mad World, NMH1/2, Fatal Frame 4, Metroidy, Zeldy.. (mariany ale to zalezy czy kto lubi) a to poczatek tego w co bym chcal pograc

ps3 juz stoi przed telewizorem, przed e3 bylem jeszcze sklonny najpierw zbierac na x0, ale teraz dla mnie priorytetem bedzie Wii jesli chodzi o duze konsole

Opublikowano

Jakoś mam dziwne wrażenie, że Epic Mickey wyjdzie podciągnięte do 720 p na ps3 z obsługa move.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.