Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Klasa biedoty nienawidzi sony bo nie ma pieniedzy na 3d, jak smutno :(

Niedobre telewizory 3d, niedobre.

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 186,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Mam swoja 42" plazme w FullHD, wiec "rewoulcje" pokroju 3D zwisaja mi :ermm:

Klasa biedoty nienawidzi sony bo nie ma pieniedzy

Bedziecie pracowac nadgodziny, by zarobic na cudo jakim jest PlayStation3 (E3 2005). Ahhh te Sonyslave'y :whistling:

Edytowane przez MakaPL

Opublikowano

BD: ja tu nie prowadze żadnej krucjaty tylko normalnie zacząłem sie tutaj udzielac, bo wczesniej pisalem moze z 1post na miesiac... a ze ton wypowiedzi czasem jest taki, a nie inny to nie znaczy, ze za kazdym razem gdy pisze post, z ust toczy mi sie piana xD

tutaj chyba nikt nie pisze wszystkiego na powaznie, a że ktos sobie to wszystko bierze do siebie i mysli, ze to tak serio... jego sprawa i nerwy ;]

Opublikowano

Reggie nie musi. Oni i tak juz wygrali te generacje. I na konsolach przenosnych i na stacjonarnych.

Opublikowano

Tak. W tym liczymy zwyciezce. A jesli liczyc konsole przenosne: to takze jakoscia gier i sprzetu.

Edytowane przez MakaPL

Opublikowano

nie rozmawiaj ze mna o jakosci sprzetu przenosnego od nintendo, bo sie rozplacze. mam tu na mysli Ds'y, bo poprzednie handheldy nintendo byly praktycznie niezniszczalne / nieawaryjne

Opublikowano

Tak niech Nintendo się opierdala bo jest daleko przed konkurencją. Faktycznie tak będzie najlepiej dla graczy.

Opublikowano

Tak niech Nintendo się opierdala bo jest daleko przed konkurencją. Faktycznie tak będzie najlepiej dla graczy.

Widocznie nie (pipi) skoro Sony kradnie najbardziej charakterystyczny element Wii :laugh: Poza tym zaczyna sie nawet zbierac w garsc i pokazywac dla nas normalne gry i mocne marki. E3 10 jest tylko poczatkiem i sadze, ze zainteresowanie Wii, wsrod "normalnych" graczy, wzrosnie.

Opublikowano

(pipi)nia nie stwierdzono. DS powoli traci impet wiec bedzie 3DS i znowu (najprawdopodobniej) w cholere dobrych gier. Gorzej na stacjonarce, no ale widac, ze cos tam zaczeli robic w koncu.

Opublikowano

Widocznie nie (pipi) skoro Sony kradnie najbardziej charakterystyczny element Wii

Jedno drugiego nie wyklucza. Sony śmiało się z wiilota, jak zobaczyli świetny start konsoli to sami zaczęli pracować nad czymś by urwać kawałek tortu, trochę późno no ale cóż. W ogóle PS3 miało słaby start. A N z Wii się opierdala, nie obniżą ceny, killer wyjdzie raz jakiś czas, ale jak już wyjdzie to zjada wszystko, ale to za mało. Na pewno nie są tak płodni jak SCE.

(pipi)nia nie stwierdzono. DS powoli traci impet wiec bedzie 3DS i znowu (najprawdopodobniej) w cholere dobrych gier. Gorzej na stacjonarce, no ale widac, ze cos tam zaczeli robic w koncu.

Sorry nie powiedziałem, że o Wii mi chodzi dokładnie. DS niszczy system.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Szkoda, że Sony już za czasów PS2 nie promowało mocno EyeToya. W Europie osiągną sukces, ale w USA nikt o tym chyba nie wiedział. Dalego też myślę, że obecnie w Stanach mamy taką podjarę Kinetcem, bo amerykanom wydaje się, że to nowość. Sony trochę to zlekceważyło. Pamiętam hejty na Wii, że śmieszne i ciekawostka. Mam szacunek za to co zrobili w tej generacji, ale to nie zmienia faktu iż nie jest tak jak powinno. Inaczej sytuacja wyglądałaby gdyby nie mieli takiej przewagi.

Opublikowano

G: skad wiemy, ze pracowali juz nad tym od czasow ET?

patent pojawil sie jakos tak rok po premierze ps3.

wczesniej byly kontrolery do buzz'a [wyciekly rysunki prototypu]

Opublikowano

G: skad wiemy, ze pracowali juz nad tym od czasow ET?

patent pojawil sie jakos tak rok po premierze ps3.

wczesniej byly kontrolery do buzz'a [wyciekly rysunki prototypu]

tech demo z 2000 roku

Opublikowano

dzieki ale juz sobie sam znalazlem ;]

PlayStation Move stems from early work on the EyeToy in which developers experimented with color-based 3D controller tracking, including prototypes using spheres.] In 2008 Sony began work on developing a commercial product, integrating inertial sensors into the motion controller, and refining the device from an engineering and a design perspective.

Edytowane przez Grigori
Coati, weź używaj quote a nie code :P

Opublikowano

No wiadomo, ze przeciez kazda firma mocno pracuje nad innowacjami, nie mniej jednak liczy sie kto ma na tyle wielkie jaja, ze wprowadzi te innowacje jako pierwszy i najbardziej je rozpromuje.

Opublikowano

ch.j z tym 3D na forum tyle osób z tego skorzysta co z wii

Kinect + Kinect Adventure za 149,99 euro

oficjalna cena kinecta, czyli 600zł + gra :lol: tyle co cena X slim. Po(pipi)ało ich, no cóż ani kinect ani move w tym roku nie dostaną mojej kasy, czekam na gry i lepszą cenę.

Opublikowano

oficjalna cena kinecta, czyli 600zł + gra :lol: tyle co cena X slim. Po(pipi)ało ich, no cóż ani kinect ani move w tym roku nie dostaną mojej kasy, czekam na gry i lepszą cenę.

Dokładnie, cena za wysoka!

Zobaczymy jak im sie powiedzie :wacko:

Natomiast cena Xboxa 360 S Arcade + 4GB wraz z Kinectem jest już całkiem ciekawa - 300 euro

Tylko co z dyskiem? Pewnie sam będzie kosztował dużo za dużo... <_<

Mi ciężko byłoby się zdecydować:

Arcade z Kinectem + dysk za zawyżoną kwotę

czy

Elite z dyskiem + Kinect za zawyżoną cene.

Oj ten zły M$ :unsure:

Edytowane przez Jordan23Carolina

Opublikowano

No ja na Move się raczej skuszę bo chyba będzie znacznie tańsze. Ale z tą ceną Kinect'a to pojechali po całości. I ja miałbym za to tyle zapłacić? Za raptem trochę lepszą wersje PS Eye? Żart chyba. Ten hardware z taką ceną na pewno odniesie sukces. Dołożę ze dwie stówki i nowe Wii mogę za taką kasę mieć.

Edytowane przez NEMESIS US

Opublikowano

Co jak co, ale zawyżona cena Kinecta nie powinna przeszkadzać Sonybojkom, którzy kilka postów wcześniej wychwalali jeszcze droższą technologię 3D. Tym samym mieszali z błotem ludzi, którzy wypisywali, że 3D wchodzi za szybko i jest za drogie ~ kilka tysięcy złotych.

Opublikowano

Dokładnie, cena za wysoka!

Zobaczymy jak im sie powiedzie :wacko:

Natomiast cena Xboxa 360 S Arcade + 4GB wraz z Kinectem jest już całkiem ciekawa - 300 euro

Tylko co z dyskiem? Pewnie sam będzie kosztował dużo za dużo... <_<

Mi ciężko byłoby się zdecydować:

Arcade z Kinectem + dysk za zawyżoną kwotę

czy

Elite z dyskiem + Kinect za zawyżoną cene.

Oj ten zły M$ :unsure:

racja, po(pipi)ałem ceny :D cena X slim + gra i kinect 300 euro czyli cena bardzo dobra, natomiast cena kinecta + gra lipa.

a lepiej kupić x slim kinect i gra za 300euro, z dyskami pewnie chłopaki coś wymyślą i będzie można sobie wrzucić tak samo dysk z allegro za grosze ;]

Dołożę ze dwie stówki i nowe Wii mogę za taką kasę mieć.

dołożysz stówkę do nowego wii i masz x360 slim arcade + gra + kinect

Opublikowano

Co jak co, ale zawyżona cena Kinecta nie powinna przeszkadzać Sonybojkom, którzy kilka postów wcześniej wychwalali jeszcze droższą technologię 3D. Tym samym mieszali z błotem ludzi, którzy wypisywali, że 3D wchodzi za szybko i jest za drogie ~ kilka tysięcy złotych.

Mimo wszystko 3D to znacznie bardziej zaawansowana technologia. Kinect to kolejny hardware w formie dodatku, i jest trochę za drogi. 3D też można uznać za pewnego rodzaju dodatek ale to mimo wszystko większy kaliber, który pewnie znajdzie większą ilość potencjalnych odbiorców niż zabawka M$.

Opublikowano

Mimo wszystko 3D to znacznie bardziej zaawansowana technologia. Kinect to kolejny hardware w formie dodatku, i jest trochę za drogi. 3D też można uznać za pewnego rodzaju dodatek ale to mimo wszystko większy kaliber, który pewnie znajdzie większą ilość potencjalnych odbiorców niż zabawka M$.

i to mnie w tym temacie rozpierdala :woot: porównanie zaawansowania technologii 3D i kinecta.

ten ''większy kaliber'' jest dostępny na konsolach od prawie roku i szału nie ma. Rozumiem że cena kinecta jest wysoka ale 3D zmianie TV dokupieniu okularów cisza xD.

Opublikowano

Kinekt 1funt drozszy od Wii.

8 funtów tanszy od DSi Xl :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.