Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
jak wyszła to graficznie nawet dawała rade.

:o przecież to była najładniejsza gra w 2004 roku, e?

[...]

wystylizowalem wypowiedz jako uszczypliwą w stosunku do 'fana halo' i jego tekstów o miażdżącej grafie przy premierze kolejnych czesci halo.

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 209,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Half-Life 2 to najlepszy FPP w jakiego grałem. Fchooy fajna gierka.

Opublikowano

Dokładnie. :good:

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Po raz drugi. Co mnie obchodzą oceny i (zwłaszcza) sprzedaż? Zresztą średnia Halo 3 śmieszy tak samo jak średnia MGS4.

To co skłania cie do zakupu gry???????

Opublikowano

Dokładnie. :good:

+1, HL2 to była tak miodna gierka, że w swoim czasie zamiast grać w nowe FPSy to przechodziłem sobie kolejny raz właśnie HL2... Ogólnie to zaliczyłem go z 15-20 razy w ciągu tylu lat :blink: + epizody po parę razy

Opublikowano

Po raz drugi. Co mnie obchodzą oceny i (zwłaszcza) sprzedaż? Zresztą średnia Halo 3 śmieszy tak samo jak średnia MGS4.

Własny gust oraz opinie (niekoniecznie oceny). :turned:

Opublikowano

Nie wiem jak Wy, ale mi się marzy kolejny Box od Valve :wub: Wyobrażacie sobie np. Green Box w którego skład wchodzi Half-Life2: Episode 3 (który jest w produkcji btw), Counter-Strike Source (i kupiłbym Gold na 12 miechów), Portal 2 i np. hmmm Left For Dead 1 + 2? Aż mi się ciepło zrobiło na samą myśl :pinch:

Opublikowano

Były wcześniej acziki do HL2 na Steamie? Grałem z dwa lata temu, a mam 0/33 więc chyba nie. Fajnie.

CS to shit wolałbym L4D.

Opublikowano

Kierowanie sie ocenami gier przy ich zakupie to jakaś paranoja... nie dość, ze skala ocen to 7+ do 10 to jeszcze gry pokroju mgs4, gow3, kz2 dostaja oceny za sama nazwe.

ja kieruje sie własnym gustem, zapowiedziami i czasem gameplayem w jakims serwisie.

Nie wiem jak Wy, ale mi się marzy kolejny Box od Valve :wub: Wyobrażacie sobie np. Green Box w którego skład wchodzi Half-Life2: Episode 3 (który jest w produkcji btw), Counter-Strike Source (i kupiłbym Gold na 12 miechów), Portal 2 i np. hmmm Left For Dead 1 + 2? Aż mi się ciepło zrobiło na samą myśl :pinch:

ej? co zrobiliscie mace? napisał 2 mądre posty pod rząd... cos jest nie tak.

Opublikowano

MGS4, GOW3 i KZ2 to bardzo dobre gry, God Of War 3 wręcz wybitna. Co poradzić, że kolejna część dorównuje poprzednikom, tak to już jest w tym biznesie. Bogacze szczodrzej sypią kasę na tytuł, który już raz nieźle zarobił.

Opublikowano

MGS4, GOW3 i KZ2 to bardzo dobre gry, God Of War 3 wręcz wybitna. Co poradzić, że kolejna część dorównuje poprzednikom, tak to już jest w tym biznesie. Bogacze szczodrzej sypią kasę na tytuł, który już raz nieźle zarobił.

oczywiscie, dobre gry, ale gdyby obowiazywała skala ocen 1-10 to gierki powinny dostac oceny w okolicach 6-8.

Opublikowano

oczywiscie, dobre gry, ale gdyby obowiazywała skala ocen 1-10 to gierki powinny dostac oceny w okolicach 6-8.

W takim razie gier na 9-10 w tej generacji NIE MA.

Opublikowano

MGS4 i KZ2 penie tak...natomiast trzecie przygody Kratosa zdecydowanie zasluguja a 9+/10-

Ale o gustach sie nie dyskutuje ;)

Opublikowano

God of War 3 ocena 6-8? Dobry żart. Może innowacyjna nie jest, ale gameplay dalej jest na bardzo wysokim poziomie, nie wspominając już o oprawie, która ma bardzo mocne momenty

Posejdon, Kronos, pościg za Hermesem

i to zdecydowana czołówka. Momentami przewyższa Uncharted 2, w innych aspektach trochę ustępuje.

Opublikowano

Gears of War, Mass Effect, Heavy Rain.

Opublikowano

ja zawsze myslałem, ze oceny 9-10 sa dla gier bardzo dobrych, świeżych, innowacyjnych, itd.

gow3 to dla mnie tylko grafika... osobiscie uznaje tylko pierwsza cześć ;] no ale o gustach sie nie dyskutuje ;]

Opublikowano

@CoATI: a w tej generacji jest ich naprawdę sporo.

Opublikowano

ja zawsze myslałem, ze oceny 9-10 sa dla gier bardzo dobrych, świeżych, innowacyjnych, itd.

gow3 to dla mnie tylko grafika... osobiscie uznaje tylko pierwsza cześć ;] no ale o gustach sie nie dyskutuje ;]

Gdyby tak to oceniać to taki Dante's Inferno, czy Darksiders przy GoW zasługują na oceny w przedziale 3-4.

Opublikowano

Heavy Rain na 9-10? Dobry żart.

Opublikowano

Gears of War, Mass Effect, Heavy Rain.

Heavy Rain? Dla osoby, która ma mózg, go używa i łączy w logiczną całość to co widzi na ekranie? :turned:

God Of War 3 nawet pomimo tego, że dwójka jest bardziej epicka, to gra na 9, jeżeli nawet nie na 10. KZ2 za samo stworzenie w multi na PS3 czegoś na kształt sceny Halo z X360, zasługuje na uznanie (choć pewnie zaraz będzie krytyka). Tak samo MGS4, który dokonał niemożliwego, zakończył serię rozwiązując masę nieścisłości z poprzednich części, choćby nieśmiertelność Vampa. Nie jestem jakimś fanem MGS, ale doceniam gry epickie, a do tych wszystkie trzy się bez wątpienia zaliczają.

Opublikowano

Heavy Rain wprowadza dla mnie coś co KAŻDA gra po niej powinna mieć. Chodzi mi o sposób prowadzenia narracji (tak samo jak i Alan Wake) i bardzo fajnie rozwiązane QTE. Do tego dodajmy ciekawą historię, świetną grafikę i udźwiękowienie oraz całkiem dobrą lokalizacje. Otrzymujemy dopracowany produkt z odpowiednią ilościa innowacji. Jak dla mnie to 9 się należy.

Opublikowano

God Of War 3 nawet pomimo tego, że dwójka jest bardziej epicka, to gra na 9, jeżeli nawet nie na 10. KZ2 za samo stworzenie w multi na PS3 czegoś na kształt sceny Halo z X360, zasługuje na uznanie (choć pewnie zaraz będzie krytyka). Tak samo MGS4, który dokonał niemożliwego, zakończył serię rozwiązując masę nieścisłości z poprzednich części, choćby nieśmiertelność Vampa. Nie jestem jakimś fanem MGS, ale doceniam gry epickie, a do tych wszystkie trzy się bez wątpienia zaliczają.

Kojima nanomaszynami większość wątków sobie tłumaczy.

Opublikowano

Gdyby tak to oceniać to taki Dante's Inferno, czy Darksiders przy GoW zasługują na oceny w przedziale 3-4.

No.

ale mysle, ze cos kolo 5-6 by mogło byc ;] {w DI nie grałem}

EDIT//////

ja wiem, ze to są herezje, ale w dzisiejszych czasach ocena liczbowa gry nic nie mówi odbiorcy.

Opublikowano

Bardzo fajnie rozwiązane QTE? Ta "gra" to jedno wielkie QTE. Świetna grafika? Hm, nie powiedziałbym. Zwłaszcza animacja ssie. Innowacji w HR było tyle co kot napłakał. Ogólnie HR jako film interaktywny dostaje ode mnie 8 (byłoby więcej gdyby nie nieścisłości). Jako gra max 5-6. Zresztą co to za gadka z Tobą, skoro w HR nie grałeś wcale

Opublikowano

Czyli uncharted 1 na 8+/9 a uncharted 2 na 5/6 bo mechaniką prawie to samo co 1.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.