Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

O kurde. Ja tego tego tak nie odbierałem, staram się nie doszukiwać jakichś artystycznych cudów. Przynajmniej te gry nie próbują na siłę być ambitne i to jest właśnie najlepsze. W grach Team Ico głównie chodzi o feeling, a nie stronę artystyczną.

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 201,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

No w senise takim, ze jest niby artystyczna, niby piekna, bazuje na japonskiej mitologii, ze wyglada i rusza sie jak japonska tkanina, takie brednie jak z ICO i SotC. Japonczycy robia same gnioty, deal with it.

Ale to prawda. :D

Opublikowano

No ja wole rozrywke z masywnym gameplayem, niz kumacje nad feelingiem japonskich artystycznych dusz. To tak jak postawic Terminatora 2 vs Blade Runnera (niby), wybieram dzielo Camerona.

Opublikowano

Tak samo można się czepiać Halo, CoDa, Girsów, GoWa, że są na siłę i niby poważne i patriotyczne bo walczy się ze złem tego świata. Amerykanie robią same gnioty, deal with it.

O widzisz Psyko ja biorę Blade Runnera i Camerona.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Zalozmy ze musisz wybrac, wybierzesz Blade Runnera?

Nie wiem gdzie wymienione pozycje przez ciebie sa powazne i patriotyczne, sa rozrywkowe, w najlepszym tego slowa znaczeniu.

Opublikowano

Gdzie są poważne, a wychodzi z tego syf? Weźmy Gears of War 2 i scenę z warzywem. :potter:

Opublikowano

Watek z zona Doma jest do du.py, ogolnie swiat jest wykreowany swietnie, fabula jest plytka ale spelnia swe zadanie, nie ma co sie silic na patos i emocje. To message dla Epic :blush:

Opublikowano

Nie no porównywanie USA do KKW. Chcielibyście by wszyscy robili to samo? Bo ja nie.

BR zrobił na mnie większe wrażenie niż drugi Terminator. Pierwszy to co innego, ale w ogóle dwa pierwsze od Camerona są świetne.

Opublikowano

Jak mialem 16 lat to sie jaralem BR, bo myslalem ze tak wypada licealnym inteligeta. Ale naprawde 100 x wole swietnie zrealizowanego i przemyslanego Terminatora 2.

Opublikowano

Aha news dnia. Blade Runner jest dla pseudointeligentów i jest nieprzemyślany.

Zwyrol dobry news. Ex z Xboxa tylko na PS3.

Opublikowano

Troche jest, jak wiele z tworczosci Dicka.

No nie ma to jak robic sobie festyn z okazji tego, ze na PS3 wychodzi swietny tytul... w ktory gralem 5 lat temu.

Opublikowano

Ubik to jedna z moich ulubionych książek i nic tego nie zmieni. Sorry

Dodam, że z Oddworlda ma wyjść parę gier, a jeśli pierwsza z nich jest exem na PSN więc...

Opublikowano

Ale to tylko remake. Oddworld Inhabitants niczego nie robi, projekt Citizen Siege lezy.

Opublikowano

XBLA ma remake'i to i PSN może mieć. Zwłaszcza, że Oddworld: Stranger's Wrath będzie obsługiwało Move. Nie miałem pierwszego X'a więc dla mnie to fajna sprawa i pewnie dla wielu innych.

Opublikowano

Normalne sterowanie i wysokobudzetowe, doszlifowane w kazdym aspekcie tytuly to zacofanie? Aha. Postmodernistyczne infantylne gierki dla skosnych dzieci i technologiczny szrot pod telewizorem to jest nowa fala gier i ich przyszlosc.

Szkoda że nie widzisz, że ciągły pęd za coraz lepszą grafiką nie idzie w parze z pomysłami na zapewnienie graczowi najwyższej jakości rozgrywki. Przypomina mi to sytuację Gearsów, gdzie już trzecia część jest promowana na zasadzie "patrzcie ile wycisneliśmy z silnika!", a ja patrzę okiem gracza i co widzę? Same old story. Take cover i czekaj aż przeciwnik wychyli głowę. Tego rodzaju kalek na rynku jest na pęczki i do nikąd nie prowadzą. Kolejne CODy prezentują to samo, oprócz Modern Warfare 1, który rzeczywiście poruszył góry. Kolejne Fify z super systemami walki o piłkę, które się nie przyjmują -zapchajdziury, żeby mieć co napisać z wykrzyknikami na tyle pudełka. Kolejne edycje Halo, które w multi to wciąż to samo. Nawet Butcher ostatnio zaczął na nie narzekać. Mógłbym tak wymieniać długo, ale szkoda opuszków palców, nawet jeżeli to iPad i fajnie się pisze na szkle.

Brak postępu to regres. Progres graficzny to progres pozorny. Chcąc czy też nie chcąc Nintendo uratowało branżę i niech ta dobra passa trwa po wieki wieków.

Opublikowano

Ok, to graj sobie w Mario i Okami, czy co tam lubisz. ja jestem zadowlony z obecnego stanu rzeczy.

Opublikowano

No lepiej jest grać w te same GoWy, Girsy, Resistance, Halo c'nie?

MW1 było świetne, drugi CoD także. Pierwszy GoW, Girsy także, ale to w kółko jedno i to samo tyle, że z lepszą grafiką.

Opublikowano

texz bez przesady z tą pogonią za grafiką (no może to ma rację w przypadku niektórych tzw. sonyslejfwuf gdzie dobra grafa = dobra gra :lol:), ale IMO jeśli chodzi o innowacje, nowe marki czy jakieś ambitniejsze produkcje to jest lepiej niż np 5-6 lat temu.

Opublikowano

Pewnie nie, bo w Dead Space tez strzelasz jak w miliardzie inny gier. Ambitne to jest ciecie pacjentow w Trauma Center.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

texz bez przesady z tą pogonią za grafiką (no może to ma rację w przypadku niektórych tzw. sonyslejfwuf gdzie dobra grafa = dobra gra :lol:),

Ciekawe kto tutaj chce wmówić, że Halo Reach ma super grafikę.

Opublikowano

Normalne sterowanie i wysokobudzetowe, doszlifowane w kazdym aspekcie tytuly to zacofanie? Aha. Postmodernistyczne infantylne gierki dla skosnych dzieci i technologiczny szrot pod telewizorem to jest nowa fala gier i ich przyszlosc.

Nie powinieneś używać słów których znaczenia nie rozumiesz.

postmodernistyczne, oja(pipi)ie...

Opublikowano

Aha bo niby nie ma. Ale nie chce mi sie o skali pisac i o swietnosci grafiki Reach.

@szczurek

Doskonale rozumiem znaczenie tego slowa, jak i wszystkich ktore uzywam, w tym kontekscie ma to wymiar humorystyczny jasne? Geeeeeeez.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Psyko, Mazzeo pisze, że sonyslavy spuszczają się nad grafiką, a sami to robicie więc o co kaman? Hipokrektynizm czy hipokryzja nie pamiętam.

Opublikowano

Jeśli dla Ciebie Psyko grafika ma zasłaniać wszystko to ja podziekuję. Mam nadzieje, że grając w CoDa 1020128312473132 zrozumiesz, że gry to nie tylko grafika.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.