Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Widziałeś to? Obiektywnie IMO tam znajdziesz tylko obrazki na całą stronę i dwa zdania na ten temat. Takie "encyklopedie" to przerabiałem jak miałem 5 lat.

PS Z zainteresowaniem to przeglądałem i liczyłem na jakieś kompendium wiedzy na temat uniwersum, a tu typowy shit za ponad bańkę.

Edytowane przez MajorZero64

• Odpowiedzi 9,4 tys.
  • Wyświetleń 187 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Szał na PS3 slim zaczął się od września i jakoś dwa miesiące po premierze nie może upaść. Kto śledzi wyniki sprzedaży na bieżąco ten wie. A na horyzoncie premiera jeszcze większych killerów... FF XIII

• Kocham ten temat   Edit: plus zostałem zminusowany przez Majora za to, że dałem link potwierdzający, że Sonyslave'y się mylą

• olaboga minusiki mi poleciały w profilu <beczy> nikt mnie nie lubi :<   a ja dawno nikomu nie dałem minusika... trzeba to zmienic! _______________ tej? kiedys były jakies plany stworze

Opublikowano

Typowe dla Sonybojków, z wady potrafią zrobić zaletę. Nie ważne że Last Guardian, GT5, LBP2 zostały przesunięte albo zapowiadają je już szmat czasu, ważne że wyjdą.

Obustronne naśmiewanie się z przesuwania premier jest nie na miejscu.

chyba że chodzi o GT5 :potter:

Dlaczego martwicie się na zapas o 2011 dla M$/X0? Sami nie dostrzegacie, że 2010 dla PS3 jest strasznie marny? Raptem 3 dobre exy.

M$ zapowiedział na 2011: GOW3, nową Forzę i tytuł od Crytek. A myślę, że mogą coś jeszcze pokazać.

bo chłopcy już żyją w 2011, moc cella w ps3 przeniosła ich w przyszłość.

Niezła beka jak sonyboje piszą o 2011 dla xa podczas gdy sami od marca do końca roku dostaną tylko gt5 :lol:

biedni my posiadacze xów że co chwile w jakiegoś nowego exa gramy, wiadomo że oglądanie zapowiedzi gier na przyszły rok i wspólne klepanie się po plecach z internetowymi kumplami jest lepsze, o!

co do gow3 to straszna chu.nia z datą premiery ;/ uj w pupę MS. Cliff mówił że i dali by radę na koniec 2010 zrobić gow3 a teraz rok czekania...fail.

Opublikowano

Tak sobie czytam ten temat i pozwolę się wtrącić, bo niektórych wyobraźnia ponosi ;]

bo chłopcy już żyją w 2011, moc cella w ps3 przeniosła ich w przyszłość.

Niezła beka jak sonyboje piszą o 2011 dla xa podczas gdy sami od marca do końca roku dostaną tylko gt5 :lol:

W maju wyszedł Modnation Racers, a w tym miesiącu wychodzi Atelier Rorona. Ja wiem, że to nie są gry, które sprzedają się w milionach egzemplarzy, ale z pewnością są to gry warte uwagi i nie rozumiem czemu ich nie wliczać do reszty exów. Bo nie są shooterami? Bo na X360 podobnych gier nie ma?

IMO ten rok dla PS3 był dobry, trochę szkoda, że LBP2 przeniesiono na styczeń i w tym roku nie dostaliśmy nic od Insomniac. No ale za to początek przyszłego roku koszący - LBP2, nowy Motorstorm i Killzone 3 (choć pewnie któryś z dwóch ostatnich tytułów będzie miał lekką obsuwę, bo jak patrzę to oba są zapowiadane na luty :<). Nie twierdzę, że na X360 w tym roku nic nie wyszło, bo było parę godnych uwagi exów, ale 2011 faktycznie zapowiada się póki co biednie.

Opublikowano

Ważne, że będzie w co na Kinect grać. :whistling:

Opublikowano

Tja...bo samymi exami czlowiek zyje..

Opublikowano

no jak ktoś się nie interesuje grami na xa to 2011 może wydawać się jemu biedny:

forza4

gow3

condename kingdoms

xcom

kingdom under fire 2

gun loco

the secret world

Project Draco

Haunt

Steel Batalion Heavy Armor

Rise of Nightmares

condename D

ploty dotyczące alan wake 2 i nowego metro, chociaż metro pewnie na ps3 wyjdzie też

+ jak zwykle zalew dobrych gier na XBLA

Spoko pewnie wszyscy kupują każdego exa na x/ps co miesiąc + 10x tyle multiplatform i to im nie wystarczy :D

PS3 wypada lepiej w 2011 ale 2011 nie jest słaby dla xa, już teraz jest dobry w zapowiedziach.

Opublikowano

Tja...bo samymi exami czlowiek zyje..

W temacie "Console Wars" tak. Bo po cholerę dyskusja o zaletach jednych konsol nad drugimi, skoro mielibyśmy gadać tylko o multiplatformach - temat trawy w Mafii 2 już się wszystkim dawno znudził :P

Opublikowano

no jak ktoś się nie interesuje grami na xa to 2011 może wydawać się jemu biedny:

forza4

gow3

condename kingdoms

xcom

kingdom under fire 2

gun loco

the secret world

Project Draco

Haunt

Rise of Nightmares

condename D

ploty dotyczące alan wake 2 i nowego metro, chociaż metro pewnie na ps3 wyjdzie też

Spoko pewnie wszyscy kupują każdego exa na x/ps co miesiąc + 10x tyle multiplatform i to im nie wystarczy :D

PS3 wypada lepiej w 2011 ale 2011 nie jest słaby dla xa, już teraz jest dobry w zapowiedziach.

o kuzwa..jakie HITY...lece po X

Opublikowano

no, nie to co na ps3

Opublikowano

forza4

gow3

condename kingdoms

xcom

kingdom under fire 2

gun loco

the secret world

Project Draco

Haunt

Rise of Nightmares

condename D

o kuzwa..jakie HITY...lece po X

Forza 4 i Gow3 zapowiadają się na bardzo dobre gry, ale reszta to dla mnie wielka niewiadoma. Znów niech niektórzy nie przesadzają. Sam mam tylko PS3, ale mimo to umiem zauważyć, że coś fajnego jednak na maszynkę M$ jeszcze wyjdzie. Inną kwestią jest to, jak długo trzeba na to czekać.

Opublikowano

Oczywiscie, ze tak. GoW 3 to jest gra dla ktore nie ma ch.uja, trzeba bedzie zalatwic X'a. Jak nie zalatwic to nawet kupic. Forza 4 to jeszcze niewiadoma jezeli chodzi o premiere i ogolnie jakikolwiek wiekszy zarys tej gry. O Kingdoms nic nie wiadomo, a XCOM tez jest pewnego rodzaju znakiem zapytania. Poza tym, smieszna ta lista hitow.

Fakt jest taki, ze 2010 jest bardzo dobry dla PS3 i HALO z Alanem tego nie zmienia. I mozna sie smiac, ze od marca do listopada byla pewna posucha, ale GT5 to nie bedzie pierwszy lepszy ex.

Opublikowano

zmieńmy temat - pośmiejmy się z Call of Duty

Z Call of Duty już mi się nawet śmiać nie chce. Ta seria sięgnęła dna i nie wiem czy bardziej da się ją jeszcze znoobić i ucznić "kids friendly".

Edytowane przez Paliodor

Opublikowano

I tak najlepszy ex tego roku na X-a to Splinter Cell Conviction, tylko trochę krótki, ale jest jeszcze dodatkowy coop. Chociaż nie wiadomo, czy Ubisoft nie zrobi niedługo portu na PS3.

Opublikowano

pierwsze 6 poza gun loco zapowiada się BDB. Ostatnia piątka za mało pokazane by je oceniać ale następca panzer dragon czy nowa gra suda 51 będą przynajmniej dobre.

ciekawe jak Agent tylko po 1 screenie z tytułem gry był GOTY i must have to było OK.

Opublikowano

O GOTY nikt nie mowil, a must have, owszem, ze wzgledu na Rockstar.

Opublikowano

a co się stało z Agent ? projekt żyje jeszcze ?

Opublikowano

A Rockstar w tej generacji daje dupy, jeśli chodzi o ilość gier. Jakość jest ok, ale kiedyś spokojnie wydawali kilka GTA, The Warriors, Manhunty, Bully, Red Dead Revolver...

Opublikowano

a co się stało z Agent ? projekt żyje jeszcze ?

Żyje, żyje. Tylko na razie nie ma praktycznie żadnych nowych informacji :(

Opublikowano

Agent - Historia prawdziwa.

"Sony" przyszło do R* i powiedziało by pozwolili im jakiś randomowy napis opatrzyć ich logiem bo chcą jak zwykle na jednych E3 zapowiedzieć wszystkie gry na kolejne 3 lata i udawać, że wszystkie wyjdą w następnym roku ;)

A tak na poważnie to R* mogłoby wypuścić w końcu coś co nie jest sandboxem. Przecież te ich studia muszą coś robić :potter: Biorąc pod uwagę, że średni koszt produkcji ich gry to +50 mln $ to jeszcze trochę i splajtują jak jeszcze z jednej gry nie wydadzą :P

Edytowane przez donsterydo

Opublikowano

A Rockstar w tej generacji daje dupy, jeśli chodzi o ilość gier. Jakość jest ok, ale kiedyś spokojnie wydawali kilka GTA, The Warriors, Manhunty, Bully, Red Dead Revolver...

Rockstar w tej generacji bardzo ostrożnie wydaje gry co w sumie nie dziwi patrząc na to, że jednak pochłania lekko 100 mln. zielonych. Ale że nic od nich nie wychodzi to już nieprawda, tydzień temu dostaliśmy kolejny dodatek do RDR, następny już zapowiedziano i dużo osób na niego czeka. Tak samo na urządzenia mobilne niedawno premierę miało Chinatown Wars HD na iPada, a wcześniej na iPhone. Pod koniec roku albo zaraz na początku nowego pewnie zacznie się hype na L.A. Noire i znowu maszyna się rozkręci. Ta generacja potrwa troszkę dłużej niż poprzednie i koniec końców gier powinno być w podobnej ilości. A takie GTA V to pewnie śpiewka przyszłości - 2013? Agenta tworzy Team Bondi, goście odpowiedzialni w poprzedniej generacji za The Gateway. Może być hicior, choć boję się że rozwalenie gry na kilka osobnych metropolii może bardzo ukrócić tego sandboxa. Nie pamiętam jaka ostatnia gry od Rockstar była w 100% liniowa, Red Dead?

Edytowane przez Texz

Opublikowano

max payne 3 od R* nie będzie sanboxem :potter: czy jestem jedynym tutaj kogo gry R* nie kręcą ? ani GTA ani RDR

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.