Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 734,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Amare Lopez i Nash chciales powiedziec   Orlando tez dalej w grze po wygranej na wyjezdzie tyle ze jeszcze nigdy w historii NBA nie bylo tak ze druzyna ktora przegrywala 3 - 0 wygrala serie wiec na

• http://www.nbafullreplay.com/   strona, na ktorej mozna ogladac powtorki meczow nba w 720p bez reklam i podanego wyniku z oryginalnym komentarzem. jakosc jest na prawde spoczko i nie trzeba sie reje

Opublikowano

A co on wrzuca na instagramie, jak śpiewa na kiblu, albo zaczepia typa w samolocie ;)

Opublikowano

Te przeróbki są dobre, widziałem je rano i nie kminiłem o co z nimi chodzi :D

Opublikowano

Wall jednak ma złamane pięć kości w lewej dłoni i raczej koniec sezonu dla niego i pewnie dla Wizards, teraz może być gładkie 4:1 dla Hawks :(

Opublikowano

Przeje.b straszny. Ciągle mam jednak nadzieję, że tu ciut PRu w tym jest i nie jest tak poważnie, a my zobaczymy Walla w GM3. Nawet dalej są jakieś głosy, że jeszcze nie ma decyzji, że to nie ręka kozlująca itp. PieRdy...

Opublikowano

Wg mnie nie ma szans żadnych niestety :( Może Wizard wyrwą jeszcze jedno u siebie, ale to maks.

Opublikowano

No i Darek walnął przy remisie buzzera. Dla takich chwil warto kochać NBA.

Żeby było piękniej dziś/wczoraj dostałem na urodzinę siatkę Dariusza R.! I <3 Rose.

Opublikowano

To wszystkiego Najlepszego ! Dobry prezent :D  Oglądając mecz myślałem, że wyjdę z siebie, to co nie gwiżdżą Lebronowi to masakra (sędziowie w tej serii na minus dla mnie). Dobrze, że Rose trafił.

Opublikowano

Austin Rivers > James Harden, co za mecz Clippers, jak Paul będzie w stanie grać na 80-90% to mogą nawet z Warriors powalczyć.

Opublikowano

Rivers sobie przypomniał czasy z uniwerku :D (jestem pod wrażeniem, po przygodzie w NOP myślałem, że to totalny bust, a w tej serii daje oznaki życia !)

Opublikowano

No Rivers ma tak dziwny / inny pierwszy krok (kroki) że szok, inny niż całe NBA. Trochę jak dobre / szybkie laski z WNBA. Fajnie było patrzeć jak siè zapalił a w tle propsował go ojciec.

Z innej beczki wiadomo już ma 100% co dziś z Wallem?

Opublikowano

Jak dla mnie na 100% nie zagra i Wizards tylko opozniaja ogloszenie tego zeby morale zespolu i kibicow jakos utrzymac i nie dac Atlancie totalnej przewagi moralnej.

Opublikowano

No ale walczą chłopaki bez Walla. Nene juz ma 800% pkt więcej niż w 2 pierwszych meczach ;)

Edytowane przez balon

Opublikowano

Ale jada niezle, largest lead of the series. Tez wam sie wali dzwiek na league passie?

Opublikowano

Tak. Pierwszy raz mam takie crashe z dźwiękiem. Oglądasz też na konsoli ?

Opublikowano

Laptop+tv :) Ale nawet jak nie ma trzasków to PJ Carlesimo w roli żula dobija, gada ciekawie ale ten głos  :frog:

Opublikowano

Ułaaa jaki buzzerbeater Pierce'a, The Truth robi co do niego należy (ale w 4 kwarcie brakowało Walla... taką przewagę stracić)

Opublikowano

Masakra meczyk, rezerwowy lineup Atlanty robiacy run 17:0 Oo Ale rzut malina.

Natomiast Warriors nadal nie potrafia grac z Memphis, mecza sie, Tony Allen wyglada jak najlepszy obronca na swiecie i nagle small ball nie działa - wielka praca do wykonania przede wszystkim przed Kerrem.

Opublikowano

Lebron na razie fatalnie z gry, straty, Irving gra na 1 nodze i Cavs powoli zakopuja sie, bo fantastycznie nadal gra Rose - wjezdza pod kosz, rzuca bankery jak nie przymierzajac w swoim mvp sezonie.

Opublikowano

Piękny nieodgwizdany faul Mozgova, blok prosto w dłoń... :facepalmz:

Edit: I Cavs przejęli mecz :(

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

Co za finisz, trojka Rose'a, trojka Butlera, potem osaczony Lebron wali z lokcia Dunleavyego, Rose zdobywa layupa na remis. Pozniej chyba faulowany James i 0.8s do konca. Trudno winic Jamesa ze gra sam, Irving ma jedna noge, reszta pudluje za 3.

a369958661_.jpg

Edytowane przez Bartg