Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10 tys.
  • Wyświetleń 672,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Amare Lopez i Nash chciales powiedziec   Orlando tez dalej w grze po wygranej na wyjezdzie tyle ze jeszcze nigdy w historii NBA nie bylo tak ze druzyna ktora przegrywala 3 - 0 wygrala serie wiec na

• http://www.nbafullreplay.com/   strona, na ktorej mozna ogladac powtorki meczow nba w 720p bez reklam i podanego wyniku z oryginalnym komentarzem. jakosc jest na prawde spoczko i nie trzeba sie reje

Opublikowano

A co on wrzuca na instagramie, jak śpiewa na kiblu, albo zaczepia typa w samolocie ;)

Opublikowano

Te przeróbki są dobre, widziałem je rano i nie kminiłem o co z nimi chodzi :D

Opublikowano

Wall jednak ma złamane pięć kości w lewej dłoni i raczej koniec sezonu dla niego i pewnie dla Wizards, teraz może być gładkie 4:1 dla Hawks :(

Opublikowano

Przeje.b straszny. Ciągle mam jednak nadzieję, że tu ciut PRu w tym jest i nie jest tak poważnie, a my zobaczymy Walla w GM3. Nawet dalej są jakieś głosy, że jeszcze nie ma decyzji, że to nie ręka kozlująca itp. PieRdy...

Opublikowano

Wg mnie nie ma szans żadnych niestety :( Może Wizard wyrwą jeszcze jedno u siebie, ale to maks.

Opublikowano

No i Darek walnął przy remisie buzzera. Dla takich chwil warto kochać NBA.

Żeby było piękniej dziś/wczoraj dostałem na urodzinę siatkę Dariusza R.! I <3 Rose.

Opublikowano

To wszystkiego Najlepszego ! Dobry prezent :D  Oglądając mecz myślałem, że wyjdę z siebie, to co nie gwiżdżą Lebronowi to masakra (sędziowie w tej serii na minus dla mnie). Dobrze, że Rose trafił.

Opublikowano

Austin Rivers > James Harden, co za mecz Clippers, jak Paul będzie w stanie grać na 80-90% to mogą nawet z Warriors powalczyć.

Opublikowano

Rivers sobie przypomniał czasy z uniwerku :D (jestem pod wrażeniem, po przygodzie w NOP myślałem, że to totalny bust, a w tej serii daje oznaki życia !)

Opublikowano

No Rivers ma tak dziwny / inny pierwszy krok (kroki) że szok, inny niż całe NBA. Trochę jak dobre / szybkie laski z WNBA. Fajnie było patrzeć jak siè zapalił a w tle propsował go ojciec.

Z innej beczki wiadomo już ma 100% co dziś z Wallem?

Opublikowano

Jak dla mnie na 100% nie zagra i Wizards tylko opozniaja ogloszenie tego zeby morale zespolu i kibicow jakos utrzymac i nie dac Atlancie totalnej przewagi moralnej.

Opublikowano

No ale walczą chłopaki bez Walla. Nene juz ma 800% pkt więcej niż w 2 pierwszych meczach ;)

Edytowane przez balon

Opublikowano

Tak. Pierwszy raz mam takie crashe z dźwiękiem. Oglądasz też na konsoli ?

Opublikowano

Laptop+tv :) Ale nawet jak nie ma trzasków to PJ Carlesimo w roli żula dobija, gada ciekawie ale ten głos  :frog:

Opublikowano

Ułaaa jaki buzzerbeater Pierce'a, The Truth robi co do niego należy (ale w 4 kwarcie brakowało Walla... taką przewagę stracić)

Opublikowano

Masakra meczyk, rezerwowy lineup Atlanty robiacy run 17:0 Oo Ale rzut malina.

Natomiast Warriors nadal nie potrafia grac z Memphis, mecza sie, Tony Allen wyglada jak najlepszy obronca na swiecie i nagle small ball nie działa - wielka praca do wykonania przede wszystkim przed Kerrem.

Opublikowano

Lebron na razie fatalnie z gry, straty, Irving gra na 1 nodze i Cavs powoli zakopuja sie, bo fantastycznie nadal gra Rose - wjezdza pod kosz, rzuca bankery jak nie przymierzajac w swoim mvp sezonie.

Opublikowano

Piękny nieodgwizdany faul Mozgova, blok prosto w dłoń... :facepalmz:

Edit: I Cavs przejęli mecz :(

Edytowane przez Hendrix

Opublikowano

Co za finisz, trojka Rose'a, trojka Butlera, potem osaczony Lebron wali z lokcia Dunleavyego, Rose zdobywa layupa na remis. Pozniej chyba faulowany James i 0.8s do konca. Trudno winic Jamesa ze gra sam, Irving ma jedna noge, reszta pudluje za 3.

a369958661_.jpg

Edytowane przez Bartg