Opublikowano 10 maja 20159 l Krupek widzę, że skupiłeś się na jednym farfoclu a nie widziałeś reszty tego co robił Darek. Nie pękał, brał cięzar na sibie dobry fg% i mało strat. Jakiś skrót na tvn24 paczałeś? Przegrali bo Butler zasnął w obronie, trochę jak Rose w GM5 z Bucks. Piękny necz, szkoda mi byczków ale dziś najważniejsze że przegrał Bul Komorowski więc nie ma dużego w(pipi)u nawet po przegranej Bulls BTW Play Off 2015 przeistoczyły nam się w Buzzer Off ale to dobrze, piknie się na to paczy, no i dla takich chwil opłaca się cały rok becalować za NBA LP aby być świadkiem...
Opublikowano 11 maja 20159 l Balon, spokojnie, ja kibicuje Bullsom, a Rose'a jestem fanem. Chodziło mi o to, że w ważnym meczu, yebnął szczęśliwie o dechę, rzut Lebrona był trudniejszy i na pewno mniej szczęśliwy, stan się wyrównał, nikt nie jest pokrzywdzony, jest fajnie.
Opublikowano 11 maja 20159 l Ja nie rozumiem po co Rose mając 19 sekund do końca meczu pozwolił sobie rzucić dwa punkty i dać Cavaliersom kilka sekund na rozegranie akcji, trzeba było dłużej piłkę przetrzymać i to się na nich zemściło.
Opublikowano 11 maja 20159 l W takich sytuacjach nie stawia się wszystkiego na jedną kartę, tylko próbuje szybko zdobyć punkty, żeby był czas na ewentualną dobitkę. Edytowane 11 maja 20159 l przez krupek1
Opublikowano 11 maja 20159 l początek finałów w mojej urodziny. nie wiem kurna czy to prezent czy troll bo wątpię abym miał się paczać na cokolwiek...
Opublikowano 11 maja 20159 l Nie wiem czy widzileiscie, ze ten mecz wygral tak naprawde Tyronn Lue, lapiac Davida Blatta zeby nie zdazyl wziac czasu po punktach Rose'a https://vine.co/v/emDlHMqHb1a Cavs byli bez timeoutów, co oznaczaloby faul techniczny, rzut wolny i pilke z boku dla Bulls.
Opublikowano 11 maja 20159 l Hehe C-web move. Krupson lubisz Rosa to już nie ma tematu xD Przed PO mówiłem o pisałem że Rockets nie mają jaj na PO, a HH majà łącznie jedno jądro, jądro Hardena.
Opublikowano 11 maja 20159 l NAjlepszym obronca Rockets jest trener, wysylajacy na linie Deandre Niewiarygodne, ze przy 34 wolnych Jordana Clippers nadal zdobyli tyle punktów
Opublikowano 12 maja 20159 l LeBron James is shooting 2/19 from 3-pt in this series while Joakim Noah is shooting 5/23 on layups. GAME 5. TONIGHT.
Opublikowano 15 maja 20159 l Ogladam 4 raz ostatnie 15 minut Clippers-Rockets i nadal nie wierze, ze wszystkich ludzi Brewer i Josh (hej trafiam za 3 w kontrze) Smith wygrali sami 4 kwarte 29:15 i bedzie mecz nr7. A to wszystko z fatalnym Hardenem na lawce, where amazing happens.
Opublikowano 15 maja 20159 l Clippersi to frajerzy, mają za swoje. 7 mecz na wyjeździe to wygrywa pewnie z 7% zespołów także pora szykować sprzęt wędkarski. ja dzisiaj jeszcze przeżywam ostatnią akcję Atlanty. dlaczego do piczy Wittmann nie wpuścił Gortata, który w obronie jest 2 razy lepszy niż Nene?? a ten tak dał tak dupy przy zastawianiu, że powinien na pieszo do Waszyngtonu wracać.
Opublikowano 15 maja 20159 l Rakiety mnie mocno zaskoczyły, po meczu na 3:1 myślałem, że to już koniec serii. Szkoda Bulls, ale buzzerbeater Jamesa na 2:2 podciął skrzydła całej drużynie.
Opublikowano 15 maja 20159 l Clippersi to frajerzy, mają za swoje. 7 mecz na wyjeździe to wygrywa pewnie z 7% zespołów także pora szykować sprzęt wędkarski. ja dzisiaj jeszcze przeżywam ostatnią akcję Atlanty. dlaczego do piczy Wittmann nie wpuścił Gortata, który w obronie jest 2 razy lepszy niż Nene?? a ten tak dał tak dupy przy zastawianiu, że powinien na pieszo do Waszyngtonu wracać. Ja mam to samo. Jeszcze mnie dziś trzyma. Nene strasznie zaspał. Edytowane 15 maja 20159 l przez balon
Opublikowano 15 maja 20159 l Clippersi to frajerzy, mają za swoje. 7 mecz na wyjeździe to wygrywa pewnie z 7% zespołów także pora szykować sprzęt wędkarski. ja dzisiaj jeszcze przeżywam ostatnią akcję Atlanty. dlaczego do piczy Wittmann nie wpuścił Gortata, który w obronie jest 2 razy lepszy niż Nene?? a ten tak dał tak dupy przy zastawianiu, że powinien na pieszo do Waszyngtonu wracać. Ja mam to samo. Jeszcze mnie dziś trzyma. Nene strasznie zaspał. Zgadzam się w 100%. Żadnej logiki tutaj nie ma. Przypomniały mi się finały sprzed 2 lat, kiedy "Pop" zdjął Duncana a Heat po pierwszych niecelnych trójkach zbierali i później trafili trójki doprowadzając do dogrywki w meczu nr 6. Nene dał ciała na maxa, był chyba zbyt pewien. Clippers? Frajerzy sezonu jak dla mnie. W Houston nie wygrają. Trzymam mocno kciuki za Grizzlies, którzy bardzo mi się podobają w tych playoffs.
Opublikowano 16 maja 20159 l Cóż, Curry wysłał niedźwiadki na zimowanie, fantastyczny mecz w jego wykonaniu.
Opublikowano 16 maja 20159 l EH Wizards zabrakło około 0.1s na uratowanie sezonu, główny winowacja porażki chyba Gortat - tragiczny mecz i tylko 13 minut Trójki w serii:Curry: 26Grizzlies: 25 Edytowane 16 maja 20159 l przez Bartg
Opublikowano 16 maja 20159 l Gortat miał w ogóle nie grać. Po game 5 się zatruł. Siedział na kroplówkach. Peszek polaczka. Może chciał jak Jordan, odje.bać "flue game" A.D. 2015, Tak czy owak szkoda Wizz, no i bankowo ostatni mecz Randego Bundy Wittmana...