adi 189 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Ostatnio wiedziony impulsem kupiłem na allegro Total Gym za 150 pln.Cwiczył ktoś na tym,jakieś opinie? Nie zamierzam mocno przypakować,ale dbam o dobrą i harmonijna sylwetkę sylwetkę-swego czasu kilka lat chodziłem na basen , tae-kwon-do i troche na siłkę. Obecnie nie mam niestety czasu na powazniejszy trening ze wzg na tryb zycia-praca plus wyjazdy z zespołem na koncerty Jak pisałem ,chodziłem na siłkę więc wiem ze nie ma sie spodziewać cudów po tym urządzeniu,ot po prostu chcę odrobine lepiej wygladać żeby nie zdziadzieć całkiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Wiesz, jak czak noris poleca, to nas nie musisz nawet pytać o zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 cóż-dzięki za konstruktywna opinię,Chuck Norris uprawia rózniez karate-mam z tego wywnioskować ze tylko osły ćwiczą tę dyscyplinę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 26 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Nie, poprostu Tori chcial walnąc fajny coment, nie przejmuj sie nim. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Raczej chciał zwrócić uwagę, że jakieś byle (pipi) nie jest powodem zakładania tu tematu. W większości tematów można dodać wątek, zaraz pozakładam tematy- skakanka jest fajna? daje coś? | obciązniki na nogi są fajne, dają coś? | lepszy worek, czy może lepiej paka? itd. etc. Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 (edytowane) A gdzie miałem zapytać niby?Jakby nie było jest to urzadzenie które wymusza nieco inny system ćwiczeń,poza tym nie ma sensu go stawiać w tematach na równi ze specjalistycznym sprzetem,bo nie takie jest jego zastosowanie. Ot ,po prostu chciałem poznać opinię ludzi którzy mieli z nim kontakt i ich opinię ,a nie złośliwe komenty nic nie wnoszące do tematu. Jak już pisałem nie jestem z tych co wierzą że może to zastąpić siłownię,wiec prosiłbym o spostrzezenia z uzytkowania a nie "uswiadamianie " mnie W temacie "....na czym ćwiczycie w domu...." nie ma nic o TG,więc tak kogos uraziło że nowy temat załozyłem? Edytowane 27 Marca 2008 przez adi Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Przyznaj, że szukasz czegoś, co da Ci efekrt z małym nakładem pracy ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 27 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 Napisałem przecież na samym początku-pracuje,oprócz tego jeżdzę z zespołem na koncerty,nieraz kilka dni pod rząd,nie jestem w stanie chodzić regularnie na siłownie. Nie zamierzam również bardzo rozbudowywać masy o czym tez wspominałem. Chodzi mi o utrzymanie dobrej sylwetki,jako taka sprawnośc i w miarę-powtarzam w miare dobry wyglad Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 utrzymanie dobrej sylwetki: 15 x 3serie - pompki 20 x 3serie - brzuszki (jedna noga zgięta w kolanach, druga wyprostowana w powietrzu, po 10 na każdą nogę) drążek- 10,7,5 Trwa wszystko 10-15 min i masz gites figurę Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 A nogi?;f Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 27 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2008 skakanka 5x1min/przerwy 1min to na łydki, a na uda... sam nie wiem, pobiegaj Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 28 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 No i przyszła paczka z urzadzeniem Chucka Poćwiczę,sprawdzę i dam znać czy wogóle czuć jakiąś pracę mięśni i wysiłek Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 28 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Ok,rozpakowałem sprawdziłem,popróbowałem i na szybko pare spostrzeżeń Pierwszy trening siłowy zaliczyłem jak musiałem wnieść to cholerstwo na 4 pietro Jest tam sporo (pipi).....ćwiczeń,ale jest tez sporo dobrych. Klatki ,pleców raczej sie na tym samym nie zbuduje,ale jest mały myk żeby to ominąć-dokładam dwa obciążniki 10 kilowe i już coś tam można sie nameczyć Barki,triceps,biceps,nogi-wg mnie tutaj naprawdę mozemy coś zdziałać ,pod warunkiem wyboru duzego obciążenia i oczywiście nie ćwiczymy wg systemu "wystarczy 6-10 minut dwa razy w tygodniu " -wybierając odpowiednie ćwiczenia trzeba włożyć sporo wysiłku i czuć że pracują akurat te partię,które ćwiczymy Wniosek jest taki.Z siłką oczywiście nie ma to urządzenie szans konkurować,ale dla kogoś zabieganego i nie traktującego kulturystyki na poważnie,bedzie to zapewne bardzo dobre rozwiązanie, ławeczki mozna używać również do ćwiczeń na klatkę ze sztanga,chociaż tu podejrzewam że przy wyciskaniu tak powyzej 70-80 kg mozna miec pewne obawy o trwałość urządzenia,chociaż sprawia porzadne wrazenie. Oczywiście o efektach mozna powiedzieć po dłuższym okresie uzytkowania,dlatego za jakieś 3 miesiące zdam relację czy nastapiły jakieś zmiany w sylwetce,bo jeśli chodzi o formę to po trudniejszych ćwiczeniach widzę że może wzrosnąć Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 28 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Szalony ;f Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Szalony ;f Do szalonych swiat należy <_< czy jakos tak Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 2 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 ha ha ha pół roku mineło,pocwiczyłem i uwaga.....działa jestem z tych co maja szybsze spalanie niż lokomotywa,a udało mi się "przybyczyć " 5 kilo bez zadnych suplementów. Ok,ktos powie "5 kg,śmieszne".swego czasu taki sam wzrost wagi uzyskałem chodząc na siłownię,po prostu jestem z tych chudszych.Ogólnie pare znajomych stwierdziło że lepiej wygladam,a wiec nie jest zle No i wcale nie jest tak łatwo na tym ćwiczyć jak Chuckowi Norrisowi na reklamach Tori Cytuj Odnośnik do komentarza
Super Big Boss 1 Opublikowano 2 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Czytałem autobiografię Chucka i jest tam cały rozdział o tym wynalazku. Napisał, że ćwiczył na tym podczas rehabilitacji kiedy nie mógł korzystać z siłowni i bardzo mu pomogło. Sam wolę tradycyjne metody, ale jak ktoś lubi sobie poćwiczyć od czasu do czasu i nie liczy, że będzie wyglądał jak Pudzian to może spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza
gothica666 0 Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 W takim układzie przyznam, że ten sprzęt rzeczywiście musi działać. Efekty widziałam na Panu sprawdzającym..........(MetalCave :-) P.S. Replay proszę ;-) oj, było na co popatrzeć, było :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Fajnie jakbyś zapodal jakieś foty przed i po ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
gothica666 0 Opublikowano 1 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2008 Jestem za hehehe, może być nawet wersja live ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Fajnie jakbyś zapodal jakieś foty przed i po ;p Nie pokazuję fot bo obciach ,po prostu jestem z tych chudszych i te pare (6.5 dokładnie )kilo wiecej ,co jest dla mnie sukcesem zrobiło tylko ze mnie kogoś kto zaczyna normalnie wygladać a nie jak wieszak Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 (edytowane) No stary a tu same pudziany biegaja.Nie rob scen tylko powieksz sobie e-penisa ot co Btw fajnie bas ci chodzi. Edytowane 3 Listopada 2008 przez El Loco Chocko Cytuj Odnośnik do komentarza
gothica666 0 Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 To skoro nie chcesz się pochwalić tą umięśnioną klatą , to chociaż napisz jaki masz wzrost i jaką wagę, a wtedy łatwiej będzie obliczyć, czy są odchylenia od normy. Jedz więcej tuczących dań- jakieś spagetti, czy inne kluchy, a mnie czegoś takiego, jak ryż Czy tam Ktoś coś napisał o penisie heheheheh? Cytuj Odnośnik do komentarza
Tori 12 Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Ja naprawdę jestem ciekaw wyniku, bo tematy telezakupowych cudów świata zawsze wywoływały u mnie podejście z wielkim dystansem. Temat foty stoi otworem Cytuj Odnośnik do komentarza
gothica666 0 Opublikowano 3 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 No, to Adi- zostałeś przegłosowany prosimy bluzkę do góry Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi