adi 189 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Wiem że trochę głupio że to ja zakładam ten temat,bo akurat gram w tym zespole,ale..... -słyszał ktoś kiedyś coś? - może był na koncercie ? jakby co to linki do teledysków http://youtube.com/watch?v=rbbN-7Xlkbs piszta opinię Cytuj Odnośnik do komentarza
Kiler8888 0 Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Jak już pisałem w twoim profilu mi się osobiście bardzo podoba. Rozpisywać się nie mogę bo znam tylko to co w teledyskach i na stronie, a na żadnym koncercie nie byłem, jednak jeśli będziecie kiedyś znowu grać w Katowicach (na metalmanię się nie załapałem) to na pewno przyjdę*. *O ile nie umknie to mojej uwadze Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 w sygnaturce mam link do dat koncertów Cytuj Odnośnik do komentarza
jaroz 0 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 za duzo klawiszy jak dla mnie,ale dajecie rade. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kiler8888 0 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 w sygnaturce mam link do dat koncertów widziałem, ale po za Metalmanią o Katowicach cisza ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Zaton. 19 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 No, moglibyście do Katowic przyjechać, bo nieźle gracie Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 eee tam na ślunsk? do Kraka zawitajcie... (żart z tym śląskiem oczywiście..) Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 17 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Nowy teledysk Ślunsk i Krak w lipcu,teraz siedzimy nad nowym materiałem i ogólnie mało gramy koncertów Cytuj Odnośnik do komentarza
gothica666 0 Opublikowano 31 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2008 Jakby co, to jestem tu nowa i jeszcze niebardzo wiem o co w tym wszystkim biega (tak dla wiadomości :-) Czy słyszał ktoś? no, jasne, że słyszał i nie chodzi mi tylko o mnie, gdyż jestem z Radomia, także mocno bym Wam pewnie podpadła, gdybym powiedziała, że o Was nie słyszałam (ale spokojnie, znam i to bardzo dobrze :-) Rozmawiałam z ludźmi z innych miast, w których graliście i większość jest raczej przychylnie do Was nastawiona, zresztą trudno się temu dziwić ;-) Jak już zaczęłam, to pochwalę się, że w środę byłam w Proximie- było super, chociaż nie wróciłam obolała jak z MetalCave :-) tam tak daliście, że przez półtora tygodnia miałam paraliż karku :-)Właśnie, myślałam, że się ,,niechcąco" natknę na Adiego w środę, a tu d......, tylko nie pomyśl, że dziobię ;-)W zasadzie, to założyłam tu profil tylko po to, żeby odpisać na Twoje posty odnośnie zespołu, także prosze mnie tu nie bombardować jakimiś pytaniami odnośnie gier, bo w tej kwestii jestem młot ;-) Jakby co, to proszę o jakąś odpowiedź, to będę wiedziała, że coś mi się w końcu udało zrobić na tej stronie (bo jakieś 2 dni od rejestracji nie mogłam zrobić nic)!!!! Pozdrowienia dla super Basisty :-) Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 2 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 W środę gralismy (he he he no właściwie to ja akurat nie ) koncert akustyczny ,więc z perkusistą mielismy "wolne " Cytuj Odnośnik do komentarza
BartX 9 Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 O.o masz odsłuch do tego unpluggdu? kasę pewnie przytulił a miał wolne Cytuj Odnośnik do komentarza
gothica666 0 Opublikowano 2 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2008 W środę gralismy (he he he no właściwie to ja akurat nie ) koncert akustyczny ,więc z perkusistą mielismy "wolne " A nie można było łaskawie przyjechać do Proximy, napić się piwka i porozmawiać z fanami..........., albo fankami ;-)? To ja specjalnie z Radomia jadę.............hehehehe, żartuję, odpoczywaj, wskazane przed listopadem ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
gothica666 0 Opublikowano 5 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2008 Najpierw byłam chora po jednym koncercie, teraz po drugim- Ktoś mi tu wisi 100 zł za leki i za chusteczki Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 27 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Singiel promujący drugą płytę (jak to singiel-radiowy, przyjemny numer ) . Premiera 26 marzec http://www.youtube.com/watch?v=udlIovsetmY Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 wy u Wojewódzkiego graliście? Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2010 wy u Wojewódzkiego graliście? Acha Ja to ten w czerwonych spodniach Cytuj Odnośnik do komentarza
jarken 33 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Będziecie w czwartek na rzeszowskich Juwenaliach, z chęcią posłucham Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 10 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Będziecie w czwartek na rzeszowskich Juwenaliach, z chęcią posłucham wpadaj Cytuj Odnośnik do komentarza
Diabeu 1 Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 mam tego twojego zespołu dosyć, nic osobistego, po prostu na esce rock to napierdalają a ta rozgłośnia często w studio leci, ogólnie to mamy tam ochotę powsadzać wam bejzbole w tyłki Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Nowy singiel,można hejtować Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Za duże stężenie homoseksualizmu jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 fajne gimby Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 fajne gimby tyle tylko, że oprócz pana z brodą to nie Carrion 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 17 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Singiel zapowiadający 4 płytę-Masorz hejtuj Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 17 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2014 Nawet mi się włączać nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi