Opublikowano 5 listopada 20168 l Red, w zabce? xD Bo dzis przechodzilem i zwrocilem uwage na plakat i tez mi manga sie zachcialo. Ale nie kupilem.
Opublikowano 5 listopada 20168 l Ku.rwa post zaczalem czytac od przekreslenia ignorujac nieswiadomie poczatek xD. Jutro tez se kupie se.
Opublikowano 5 listopada 20168 l Kiedys zjadlem mango i po pol godzinie poczulem sie senny i polozylem sie na kanapie potem wstalem i lukam w lustro bo mnie cos lewa lopatka zaczela swedziec a tam pod koszulka jakies uczulenie wyszlo az skora spuchla i zaczelo schodzic na ramie ktore tez zaczynalo lekko puchnac. Polecialem do apteki po alertec i wapno i uczulenie zeszlo po godzinie. Dziwna sprawa, zwlaszcza to nagle uczucie sennosci i czerwona lekko puchnaca skora w ktorej jakbym nie mial pelnego czucia. Moze owoc byl czyms pryskany i za slabo umylem. Jadlem kiedys potem mango i nic podobnego nie mialem.
Opublikowano 9 listopada 20168 l Kuchnie Świata to niesamowity sklep. Ostatnio spróbowałem: - Big Red - bardzo słodki, smakuje jak guma balonowa w płynie; - Fanta Mezzo Mix - pomarańcze z dodatkiem coli, wspaniała na zimno!; - Kinnie - to już piłem wielokrotnie i jest to dla mnie jeden z ulubionych napojów. Cierpki, w smaku przypomina wermut.
Opublikowano 9 listopada 20168 l Ten sprite zero to chu,j oszustwo. Smakuje jak tanie napoje cytrynowe za 99 groszy w tych butelkach z miękkiego plastiku, tyle że za 7 czy tam 8zł za litr.
Opublikowano 9 listopada 20168 l 7 w Piotrze i pawle pół roku temu kosztowało. Tak czy inaczej, patrz post reda. Skład pierwszego lepszego taniego napoju cytrynowego który też nie ma cukru, bo za drogi. Edytowane 9 listopada 20168 l przez ragus
Opublikowano 9 listopada 20168 l Kuchnie Świata to niesamowity sklep. Ostatnio spróbowałem: - Big Red - bardzo słodki, smakuje jak guma balonowa w płynie; - Fanta Mezzo Mix - pomarańcze z dodatkiem coli, wspaniała na zimno!; - Kinnie - to już piłem wielokrotnie i jest to dla mnie jeden z ulubionych napojów. Cierpki, w smaku przypomina wermut. Za twoim wpisem kupiłem w ks tego kinnie w weekend. ...
Opublikowano 9 listopada 20168 l Mnie kusi ten Big Red o smaku balonowym. Z grubej rury, na bogato. A potem Fanta Mazzeo Cos jeszcze mają forumkowego?
Opublikowano 9 listopada 20168 l Kuchnie Świata to niesamowity sklep. Ostatnio spróbowałem: - Big Red - bardzo słodki, smakuje jak guma balonowa w płynie; - Fanta Mezzo Mix - pomarańcze z dodatkiem coli, wspaniała na zimno!; - Kinnie - to już piłem wielokrotnie i jest to dla mnie jeden z ulubionych napojów. Cierpki, w smaku przypomina wermut. Za twoim wpisem kupiłem w ks tego kinnie w weekend. ... Nie smakuje? Mi smakuje w cholerę, nie jest słodki i właśnie podobny do Martini bianco. Edytowane 9 listopada 20168 l przez Rozi
Opublikowano 10 listopada 20168 l Swoją drogą nieźle Kuchnie Świata tną w wuja na cenach. Jest Arizona energy drink, na puszce cena 99 centów amerykańskich, polska cena - 13 zł xd Pringelsy krewetkowe po 19 zł. Ale i tak lubię ten sklep, bo choć ceny wysokie, to dużo zaje.bistych napojów, słodyczy, czy innych produktów. Gumy Big Red cynamonowe czysty sztosinger.
Opublikowano 10 listopada 20168 l To co w usa kosztuje przyslowiowego "zyla" sprzedawac polaczkom na ich wlasnym terenie z 13 krotna przebitka xD. Za tym biznesem na bank stoi polak, jestem tego pewien.
Opublikowano 10 listopada 20168 l *Polakom, "polaczkiem" się bynajmniej nie czuję. No ale tak niestety jest. Nie wiem z czego wynikają podobne marże. Chociaż dobrze, że Cola waniliowa tylko 3,50 za puszkę kosztuje XD
Opublikowano 10 listopada 20168 l musze kupic ten dzem aloesowy w kuchni swiata, no ale ceny troche przesadzone.
Opublikowano 10 listopada 20168 l No wlasnie, skoro waniliowa kosztuje 3,5 to jak wytlumaczyc te 13zl.
Opublikowano 10 listopada 20168 l Hubba Bubba o smaku Dr. Peppera - 9 zł. Nigga why... @Mejm, no nie wiem właśnie, może od 'rzadkości' danego produktu. Wszak Cola waniliowa u nas była już (i kur.wa nie została ), albo nie wiem. Fanty różne smaki po 6,50 za puszkę, Kofola też za tyle. Ale no chyba mają monopol jeśli chodzi o sklepy stacjonarne z zagranicznymi produktami, to sobie ustalają takie ceny. Edytowane 10 listopada 20168 l przez Rozi
Opublikowano 10 listopada 20168 l Taaa, to chyba item ULTRA RARE. Ale te Big Redy co były w Polsce chyba na przełomie tysiąclecia są zaje.biste i nie takie aż drogie, bo chyba za piątaka.
Opublikowano 10 listopada 20168 l jak się przegląda forum na telefonie to czasem trudno powstrzymać się przed shitpostingiem Ontop - najlepsza woda mineralna? Chyba ze 3 lata nie piłem innej niż cisowiankę, a może wypadałoby spróbować czegoś nowego.
Opublikowano 11 listopada 20168 l \ Matko bosko jakie to dobre Edytowane 11 listopada 20168 l przez alienator
Opublikowano 11 listopada 20168 l Jak kiedyś gdzieś znajdę pewnie spróbuję bo jestem bardzo ciekaw takich wynalazków.