Jump to content

Tatsunoko vs. Capcom: Cross Generation of Heroes

raVen20

Recommended Posts

Posted

W nadchodzącym bowiem wydaniu Famitsu ukaże się zapowiedź Tatsunoko vs. Capcom: Cross Generation of Heroes. Druga z nazw nie jest pewnie żadnemu Polygamiście obca, ale co to takiego to Tatsunoko? Jedno z bardziej znanych japońskich studio zajmujących się produkcją anime. To oni stworzyli tak znane hity jak Neon Genesis Evangelion, czy też popularne i w Polsce w latach 80′ i 90′ Załoga G, Gigi (Dash! Kappei), Yattaman i wiele, wiele innych. Gra została zapowiedziana póki co jedynie na automatach, ale mam nadzieję, że konwersja to kwestia czasu. Pierwsze ogłoszone postacie to Ken Yoshio z Załogi G i Casshern oraz Ryu i Chun-Li ze Street Fightera. Premiera zimą.

LINK http://polygamia.pl/

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted (edited)
W nadchodzącym bowiem wydaniu Famitsu ukaże się zapowiedź Tatsunoko vs. Capcom: Cross Generation of Heroes. Druga z nazw nie jest pewnie żadnemu Polygamiście obca, ale co to takiego to Tatsunoko? Jedno z bardziej znanych japońskich studio zajmujących się produkcją anime. To oni stworzyli tak znane hity jak Neon Genesis Evangelion, czy też popularne i w Polsce w latach 80′ i 90′ Załoga G, Gigi (Dash! Kappei), Yattaman i wiele, wiele innych. Gra została zapowiedziana póki co jedynie na automatach, ale mam nadzieję, że konwersja to kwestia czasu. Pierwsze ogłoszone postacie to Ken Yoshio z Załogi G i Casshern oraz Ryu i Chun-Li ze Street Fightera. Premiera zimą.

LINK http://polygamia.pl/

O ja &%^^&%#! Wielkie dzięki za info. TAG na dwóch zawodników. MAcross!

ED: Ja chcę grać Asuką!

Edited by ornit
Posted

czy mi sie wydaje czy to sprity z 3rd wrzucone do flasha haha oOo00 patrzcie na morde Chun no jak to wyglada jakby sie jej makijaz rozpłynoł a teraz na nowych wygladaja jakby wyszli z zupełnie innego studia graficznego technologicznie epoke do przodu. wzgledem yatmana zero ostrosci i stylu.

najs widac capcom pozazdroscił sukcesow KOF Rebout

• 1 month later...
Posted (edited)

Filmiki z pierwszego testu. Akcje w wykonaniu Raju, Chun, Alexa, Yattamana i kilku innych postaci, których zupełnie nie kojarzę. Póki co system bardzo przypomina te z serii Vs (MvC, XvSF etc), jest TAG-team 2/2, są super/podwójne skoki, mgiczne-seryjki w powietrzu. Zwróćcie uwagę ile zajmuje super Ryu (odpalany na pałę przy każdej nadarzającej się do tego okazji). Nie powiem, gra prezentuje się tak dziwnie, że bardzo mi się spodobała i z pewnością ją kupię (Yattaman ze swoim psem 8) ) kiedy zostanie skonwertowana (na cokolwiek).

EDIT BO WAŻNE! Jak ja mogłem o tym zapomnieć?? W końcu, bo po kilkunastu latach Capcom dokonał rzeczy niemożliwej! ZMIENILI SPRITE'Y MORRIGAN!

Edit2: http://www.youtube.com/watch?v=tOJbMa80xU0

Edited by ornit
  • 1 month later...
Posted

o lol, to bedzie idealna gra na spalenie.

Capcom dokonał rzeczy niemożliwej! ZMIENILI SPRITE'Y MORRIGAN!

EEE?!?!?!?!?!

o.O

przeciez to tak jakby snk zrobili.... hmmm... (pipi) cuda sie dzieja!! : D

Posted (edited)

Ktoś się orientuje na jakie platformy ewentualnie zostałaby wydana gra? Dla mnie się prezentuje kozacko - Yattaman, Morrigan, Soki? No wypas...:D I ten złoty kloc, większy niż cała ekipa razem wzięta! LOL

Kiedyś Marvel vs Capcom zabrał sporo mojego czasu, więc ten tytuł też z chęcią obczaję! Arcade pełną gębą - flesze, błyski, supery, tagi i wykręcony desing. Jeszcze tylko wrzucić Gigi'ego, Daimosa i Tsubasę :) i normalnie znów mam 10 lat...:lol:

EDIT: Ornit, świntuchu! Pewnie za smarkacza śniłeś o tej pannie Drombo i Erice z Daimosa? :P

Edited by tokis
Posted
Ktoś się orientuje na jakie platformy ewentualnie zostałaby wydana gra? Dla mnie się prezentuje kozacko - Yattaman, Morrigan, Soki? No wypas...:D I ten złoty kloc, większy niż cała ekipa razem wzięta! LOL

Kiedyś Marvel vs Capcom zabrał sporo mojego czasu, więc ten tytuł też z chęcią obczaję! Arcade pełną gębą - flesze, błyski, supery, tagi i wykręcony desing. Jeszcze tylko wrzucić Gigi'ego, Daimosa i Tsubasę :) i normalnie znów mam 10 lat...:lol:

Na moje oko to brakuje jeszcze z 30 postaci i ta gra pod względem zaludnienia mogłaby śmiało konkurować z MvC2 :lol:

EDIT: Ornit, świntuchu! Pewnie za smarkacza śniłeś o tej pannie Drombo i Erice z Daimosa? :P

Żebyś wiedział (mając tyle lat mogłem sobie na to pozwolić :lol: ). A co się tyczy Erici to była dla mnie zbyt pruderyjna 8) . I MIAŁA SKRZYDŁA LOL!

BTW Na YT jest trochę stuffu z ostatniego EVO. Jeśli się nie mylę to nieoficjalny turniej w testową wersję TvC wygrał Justin Wong...

Posted

Walki z piatego loc-testu:

- MOJA POSTAAAĆ ahahaha! JAkiego ona ma supera! Świnia wspina się na palmę, potem cała trójka pedałuje na rowerze a przeciwnik wybucha! Mistrzostwo! Nie tknę tej gry na trzeźwo ((pipi)ę piwo, od razu walnę pół litra czystej! :lol::lol::lol: ). Są tagowe supery ale nie takie jak w MvC. Wszystko zależy chyba od stylu pierwszej postaci, gdyż wykonywane są wspólnie. Jest jakaś nowa (chyba) postać, której dotąd nie widziałem.

- Yattaman posługuje się jojem, ale daleko mu do Bridget z GG

- Doronjo może przyzywać swoich towarzyszy (ale coś jak Captain Commando z MvC)

- zajmują połowę ekranu :lol:

już kocham tą grę brecht brecht brecht

Posted (edited)

Kto by się spodziewał, że ta gra zmierza na taką konsolę jaką jest Wii (scan z famitsu, ukradłem z tąd..

Nowy

A "to" jest nowa postać :lol: O (pipi)! Normalnie nie wierzę już w Boga :lol:

Raczej nie zrobią z tego exclusive'a. Przecież to (pipi) nie pociągnie czegoś tak zaawansowanego graficznie lol. Podobno stick w drodze, czym będzie grać reszta (czyli kolejne 10 zdeterminowanych osób)? Czas pokaże...

@PiT, możemy zagrać o prawo używania jej na oficjalnych zlotach(lol) i turniejach(2 x lol). Chociaż (pipi), jak sobie przypomnę, że prze(pipi)ałem z Proboszczem czerwony strój Pazura...zdarza się...nawet najlepszym 8)

EDIT: zmieniłem trochę posta, bo nie chciałbym psuć marzeń fanów Wii o sprzęcie nadającym się do grania w coś więcej niż tylko nieoteksturowane polygony...Tak, nienawidzę N bo miałem kiedyś GC (wstyd)

Edited by ornit