raVen20 1 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 W nadchodzącym bowiem wydaniu Famitsu ukaże się zapowiedź Tatsunoko vs. Capcom: Cross Generation of Heroes. Druga z nazw nie jest pewnie żadnemu Polygamiście obca, ale co to takiego to Tatsunoko? Jedno z bardziej znanych japońskich studio zajmujących się produkcją anime. To oni stworzyli tak znane hity jak Neon Genesis Evangelion, czy też popularne i w Polsce w latach 80′ i 90′ Załoga G, Gigi (Dash! Kappei), Yattaman i wiele, wiele innych. Gra została zapowiedziana póki co jedynie na automatach, ale mam nadzieję, że konwersja to kwestia czasu. Pierwsze ogłoszone postacie to Ken Yoshio z Załogi G i Casshern oraz Ryu i Chun-Li ze Street Fightera. Premiera zimą. LINK http://polygamia.pl/ Quote
ornit 2980 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 (edited) W nadchodzącym bowiem wydaniu Famitsu ukaże się zapowiedź Tatsunoko vs. Capcom: Cross Generation of Heroes. Druga z nazw nie jest pewnie żadnemu Polygamiście obca, ale co to takiego to Tatsunoko? Jedno z bardziej znanych japońskich studio zajmujących się produkcją anime. To oni stworzyli tak znane hity jak Neon Genesis Evangelion, czy też popularne i w Polsce w latach 80′ i 90′ Załoga G, Gigi (Dash! Kappei), Yattaman i wiele, wiele innych. Gra została zapowiedziana póki co jedynie na automatach, ale mam nadzieję, że konwersja to kwestia czasu. Pierwsze ogłoszone postacie to Ken Yoshio z Załogi G i Casshern oraz Ryu i Chun-Li ze Street Fightera. Premiera zimą. LINK http://polygamia.pl/ O ja &%&%#! Wielkie dzięki za info. TAG na dwóch zawodników. MAcross! ED: Ja chcę grać Asuką! Edited May 21, 2008 by ornit Quote
TomisH 3 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 http://videogamerx.gamedonga.co.kr/zbxe/ne.../889/t_vs_c.jpg Dobrej jakości "fotka" magazynu. Widać pojazd Yattamana w tle, tego psa o___________________O Quote
Di 846 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Owszem, ale to tylko fragment trójwymiarowego otoczenia Quote
TomisH 3 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 http://www.famitsu.com/game/news/1215298_1124.html Masa screenów Quote
kowal 0 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 czy mi sie wydaje czy to sprity z 3rd wrzucone do flasha haha oOo00 patrzcie na morde Chun no jak to wyglada jakby sie jej makijaz rozpłynoł a teraz na nowych wygladaja jakby wyszli z zupełnie innego studia graficznego technologicznie epoke do przodu. wzgledem yatmana zero ostrosci i stylu. najs widac capcom pozazdroscił sukcesow KOF Rebout Quote
-= chris -X- =- 0 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Czyzby godny nastepca marvel vs capcom 1 ?? Quote
<spike> 0 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 To oni stworzyli tak znane hity jak Neon Genesis Evangelion, LINK http://polygamia.pl/ gainax stworzyl neona;/ Quote
ornit 2980 Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 (edited) Filmiki z pierwszego testu. Akcje w wykonaniu Raju, Chun, Alexa, Yattamana i kilku innych postaci, których zupełnie nie kojarzę. Póki co system bardzo przypomina te z serii Vs (MvC, XvSF etc), jest TAG-team 2/2, są super/podwójne skoki, mgiczne-seryjki w powietrzu. Zwróćcie uwagę ile zajmuje super Ryu (odpalany na pałę przy każdej nadarzającej się do tego okazji). Nie powiem, gra prezentuje się tak dziwnie, że bardzo mi się spodobała i z pewnością ją kupię (Yattaman ze swoim psem 8) ) kiedy zostanie skonwertowana (na cokolwiek). EDIT BO WAŻNE! Jak ja mogłem o tym zapomnieć?? W końcu, bo po kilkunastu latach Capcom dokonał rzeczy niemożliwej! ZMIENILI SPRITE'Y MORRIGAN! Edit2: http://www.youtube.com/watch?v=tOJbMa80xU0 Edited July 15, 2008 by ornit Quote
kowal 0 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 myslałem ze grafa jets vektorowa jak w RF2 ale widze ze to chayb tez 3D w 2D. Quote
-= chris -X- =- 0 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 albo mi sie wydaje albo bedzie mozna walic prawie kazdym infinitie z uzyciem super jump aie dash grrrr Quote
ornit 2980 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 omfg! Będzie ta trójka z Yattamana lol Quote
=PiT= 13 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 o lol, to bedzie idealna gra na spalenie. Capcom dokonał rzeczy niemożliwej! ZMIENILI SPRITE'Y MORRIGAN! EEE?!?!?!?!?! o.O przeciez to tak jakby snk zrobili.... hmmm... (pipi) cuda sie dzieja!! : D Quote
Di 846 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 BĘDZIE MEGAMAN!!! Ja już chcę w to zagrać... Quote
=PiT= 13 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 kto ostatni posadzi infinite'a ten ciota : D Quote
Di 846 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 omfg! Będzie ta trójka z Yattamana lol Grywalna będzie chyba tylko ta babka. Quote
ornit 2980 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 omfg! Będzie ta trójka z Yattamana lol Grywalna będzie chyba tylko ta babka. W tym momencie nasuwa się zasadnicze pytanie...Czy da się ją rozebrać Quote
tokis 0 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 (edited) Ktoś się orientuje na jakie platformy ewentualnie zostałaby wydana gra? Dla mnie się prezentuje kozacko - Yattaman, Morrigan, Soki? No wypas... I ten złoty kloc, większy niż cała ekipa razem wzięta! LOL Kiedyś Marvel vs Capcom zabrał sporo mojego czasu, więc ten tytuł też z chęcią obczaję! Arcade pełną gębą - flesze, błyski, supery, tagi i wykręcony desing. Jeszcze tylko wrzucić Gigi'ego, Daimosa i Tsubasę i normalnie znów mam 10 lat... EDIT: Ornit, świntuchu! Pewnie za smarkacza śniłeś o tej pannie Drombo i Erice z Daimosa? Edited September 13, 2008 by tokis Quote
ornit 2980 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Ktoś się orientuje na jakie platformy ewentualnie zostałaby wydana gra? Dla mnie się prezentuje kozacko - Yattaman, Morrigan, Soki? No wypas... I ten złoty kloc, większy niż cała ekipa razem wzięta! LOL Kiedyś Marvel vs Capcom zabrał sporo mojego czasu, więc ten tytuł też z chęcią obczaję! Arcade pełną gębą - flesze, błyski, supery, tagi i wykręcony desing. Jeszcze tylko wrzucić Gigi'ego, Daimosa i Tsubasę i normalnie znów mam 10 lat... Na moje oko to brakuje jeszcze z 30 postaci i ta gra pod względem zaludnienia mogłaby śmiało konkurować z MvC2 EDIT: Ornit, świntuchu! Pewnie za smarkacza śniłeś o tej pannie Drombo i Erice z Daimosa? Żebyś wiedział (mając tyle lat mogłem sobie na to pozwolić ). A co się tyczy Erici to była dla mnie zbyt pruderyjna 8) . I MIAŁA SKRZYDŁA LOL! BTW Na YT jest trochę stuffu z ostatniego EVO. Jeśli się nie mylę to nieoficjalny turniej w testową wersję TvC wygrał Justin Wong... Quote
ornit 2980 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Walki z piatego loc-testu: - MOJA POSTAAAĆ ahahaha! JAkiego ona ma supera! Świnia wspina się na palmę, potem cała trójka pedałuje na rowerze a przeciwnik wybucha! Mistrzostwo! Nie tknę tej gry na trzeźwo ((pipi)ę piwo, od razu walnę pół litra czystej! ). Są tagowe supery ale nie takie jak w MvC. Wszystko zależy chyba od stylu pierwszej postaci, gdyż wykonywane są wspólnie. Jest jakaś nowa (chyba) postać, której dotąd nie widziałem. - Yattaman posługuje się jojem, ale daleko mu do Bridget z GG - Doronjo może przyzywać swoich towarzyszy (ale coś jak Captain Commando z MvC) - zajmują połowę ekranu już kocham tą grę brecht brecht brecht Quote
VHO 3 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Gold coś vs białe coś To tylko kwestia czasu kiedy zobaczymy Daimosa Quote
=PiT= 13 Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Doronjo rulz, szkoda ze kaktus juz se ja zaklepal ;F Quote
ornit 2980 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 (edited) Kto by się spodziewał, że ta gra zmierza na taką konsolę jaką jest Wii (scan z famitsu, ukradłem z tąd.. Nowy A "to" jest nowa postać O (pipi)! Normalnie nie wierzę już w Boga Raczej nie zrobią z tego exclusive'a. Przecież to (pipi) nie pociągnie czegoś tak zaawansowanego graficznie lol. Podobno stick w drodze, czym będzie grać reszta (czyli kolejne 10 zdeterminowanych osób)? Czas pokaże... @PiT, możemy zagrać o prawo używania jej na oficjalnych zlotach(lol) i turniejach(2 x lol). Chociaż (pipi), jak sobie przypomnę, że prze(pipi)ałem z Proboszczem czerwony strój Pazura...zdarza się...nawet najlepszym 8) EDIT: zmieniłem trochę posta, bo nie chciałbym psuć marzeń fanów Wii o sprzęcie nadającym się do grania w coś więcej niż tylko nieoteksturowane polygony...Tak, nienawidzę N bo miałem kiedyś GC (wstyd) Edited September 18, 2008 by ornit Quote
Recommended Posts