Opublikowano 12 listopada 201212 l Płyta dobra ,ale "Diamond Eyes" była duzo lepsza! Na nowej płycie brakuje mi więcej kawałków z jajem takich jak " Gauze" I pomysleć , że korn i Deftones startowali razem a gdzie jest teraz Korn a gdzie Deftones? Deftones wyprzedza ich o lata świetlne
Opublikowano 21 listopada 201212 l Spoko ta płyta jest, niezłe brzmienie 7/10. jakbym był płaską 16latką to 9+/10
Opublikowano 13 grudnia 201212 l Dorwałem w końcu nową płytkę i odleciałem na psychodeliczną planetę kochać się z Kristen Stewart. Ja cież kręcę ile w tej muzyce jest erotyzmu! Prawdziwy muzyczny orgazm. Rozumiem już skąd te zachwyty. Nie znam poprzedniej płytki, zatrzymałem się na znakomitej moim zdaniem "Saturday Night Wrist".
Opublikowano 26 grudnia 201410 l Przez wasze ochy i achy przesłuchałem tą płytkę ostatnią.Jak można chwalić takie gó.w.no obesrane? Płytka to dramat i nie ma startu do 2 pierwszych.
Opublikowano 9 kwietnia 20169 l Tracklist:01 – Prayers Triangles02 – Acid Hologram03 – Doomed User04 – Geometric Headdress05 – Hearts Wires06 – Pittura Infamante07 – Xenon08 – (L)MIRL09 – Gore10 – Phantom Bride11 – Rubicon 320kbps http://filecrypt.cc/Container/6CD1A12FE2.html No co tu będę dużo pisał. Deftonsi znowu z klasą albumik. I znowu odrobinę inaczej.
Opublikowano 9 kwietnia 20169 l na tej z 2006 było wuchte gości i wyszła sraka SNW ma GOTG Cherry Ways, Xerces, Combat, Kimdracula , oraz MASTERPIECE Beware, więc mimo wszystko nie a Gore niestety bardzo średni. najlepiej wypada Hearts/Wires. Edytowane 9 kwietnia 20169 l przez nobody
Opublikowano 10 kwietnia 20169 l Gore na pewno trudniejszy z lekka w odbiorze niż np Diamond Eyes. Ja jestem zachwycony, ale nawet nie zaprzeczam, że jestem totalnym fanbojem tego zespołu i moja ocena nie może być obiektywna. 8 na szelkach na spokojnie.
Opublikowano 10 kwietnia 20169 l Bardzo. Acid Hologram na razie najbardziej się wybija, moim zdaniem.
Opublikowano 14 kwietnia 20169 l Gore na pewno trudniejszy z lekka w odbiorze niż np Diamond Eyes. Ja jestem zachwycony, ale nawet nie zaprzeczam, że jestem totalnym fanbojem tego zespołu i moja ocena nie może być obiektywna. 8 na szelkach na spokojnie. przesłuchałem go już chyba z 20 razy. o ile pierwsza połowa na tle np. Diamond Eyes to z lekka sraka, tak druga na mocne 8+ jak najbardziej zasługuje. + combo Hearts/ Wires, Pittura Infamante, Phantom Bride, Rubicon szkoda bo nagrywając słaby album byliby w końcu zespołem kompletnym.
Opublikowano 15 kwietnia 20169 l Nie no wiadomo, że do starszych nie ma podjazu, ale nobody pisze, że sraka moim zdaniem jedna z lepszych płyt ich.
Opublikowano 15 kwietnia 20169 l Napisał, że NA TLE DIAMOND EYES to jest sraka (czyli pierwsza połowa GORE).
Opublikowano 15 kwietnia 20169 l Nie no wiadomo, że do starszych nie ma podjazu, ale nobody pisze, że sraka moim zdaniem jedna z lepszych płyt ich. 1. White Pony 2. Deftones 3. Diamond Eyes 4. Koi No Yokan 5. Saturday Night Wrist 6. Around The Fur 7. Gore 8. Adrenaline tak to widzę :czesc:
Opublikowano 15 kwietnia 20169 l Ale sie dostalo 1 i 2 plycie. Trochę nieładnie się zachowałes Edytowane 15 kwietnia 20169 l przez milan
Opublikowano 15 kwietnia 20169 l jako umiarkowany fanboy żadnej nie dałbym mniej jak "8", więc niczego nie żałuję.
Opublikowano 15 kwietnia 20169 l moim zdaniem jedna z lepszych płyt ich. lepsza od koi no yokan? no ta jakoś mnie nie przekonała ale mało słuchalem
Opublikowano 15 kwietnia 20169 l druga połowa konai nawet lepsza od diamond eyes. choć ta pierwsza wyszła lepiej jako całość
Opublikowano 25 września 20204 l Nie wiem co napisać, może nie będę się specjalnie podniecał. Po 4 latach od tylko dobrego Gore wypuścili album, o którym będzie się mówić i pisać latami. Macie wziąć i zacząć słuchać, bo jak nie to będę Was ścigał w regionie filmowym i Hyde Parku!