Opublikowano 11 lipca 200816 l Świetny pomysł Fil Powiem więcej - GENIALNY!! Mam nadzieje że chłopcy sie wykażą! Teraz pozostała sprawa WCG... Ej to ja pierwszy w tym temacie podalem taki pomysl Moze jak zobacza ilosc ludzi na fun dayu to zmienia zdanie o pl scenie w halo albo dajmy im do poczytania ten temat z mlg i niech zobacza co reszta swiata o nas mysli
Opublikowano 11 lipca 200816 l Ja się wybieram na FUN DAY jeśli tylko halo 3 będzie grą turniejową i jeśli nie stanie się coś przykrego, co nie pozwoli mi się ruszyć z Wawy. Myślę, że zabierzemy ze sobą Minia i Karczoha i Grania i może innych
Opublikowano 11 lipca 200816 l Ja się wybieram na FUN DAY jeśli tylko halo 3 będzie grą turniejową i jeśli nie stanie się coś przykrego, co nie pozwoli mi się ruszyć z Wawy. Myślę, że zabierzemy ze sobą Minia i Karczoha i Grania i może innych Ja oczywiscie bede
Opublikowano 11 lipca 200816 l ja nie jade... Nie no Zer... A my Ci tu już powitanie szykowaliśmy. Po staropolsku. Chlebem i solą...
Opublikowano 12 lipca 200816 l To glosowanie to jeden wielki wał, jak oddawałem swój głos to H3 miało 16,3% a teraz jak patrzę jest tylko 15,8 więc o co k..wa chodzi ? Edytowane 12 lipca 200816 l przez Uriziel
Opublikowano 12 lipca 200816 l To glosowanie to jeden wielki wał, jak oddawałem swój głos to H3 miało 16,3% a teraz jak patrzę jest tylko 15,8 więc o co k..wa chodzi ?Oto zeby bylo milo... a tak na serio to nerd od PGR4 nie daje za wygrana i dalej boostuje!!
Opublikowano 12 lipca 200816 l ciekawe, znowu poszedł w ruch jakiś wał, H3 miało dzisiaj w okolicach godziny 18ej miało 16,5%, a PGR4 13,8%, w tej chwili Halo ma 15%, a PGR 14,6%. Szkoda słów.
Opublikowano 13 lipca 200816 l smiech .... caly dzien dzis halo mialo 15% a teraz razem z pegieerem maja po 14,9%
Opublikowano 17 lipca 200816 l Czemu ta ankieta jeszcze trwa ? Czy ktoś ma może jakiś info co do ewentualnych zasad, bo chciałbym już sobie sierpień jakoś zaplanować i nie wiem czy brać wyjazd na FUNDAY'a pod uwagę :s
Opublikowano 18 lipca 200816 l Pewnie będzie Slayer FFA na 10 Zapomniałeś dodać że na sandtrapie na kredki (nidlery) oczywiście pojazdy included.