Opublikowano 18 lipca 200816 l czy będzie ktoś w ogole na tym funday'u? Edytowane 18 lipca 200816 l przez TreLLa
Opublikowano 18 lipca 200816 l raczej ja (z moją memorką pełną zasad MLG) i raczej mój brat, nie po to tyle głosowałem na to H3, żeby teraz nie pojechać
Opublikowano 22 lipca 200816 l Z forum xbox.com: @kill like a pro Ankieta juz sie zakonczyla, wybraliscie: * Halo 3, * PGR 4, * PES 2008. Na wasze specjalne zyczenie bedziemy tez rywalizowac w Rock Band. Zbierzcie ekipe 4 osob, ucharakteryzujcie sie i dajcie czadu. Specjalne jury bedzie doceniac glownie Wasza fantazje i ekspresje, a nie poziom zdobytych punktow. Zasady i regulamin pozostalych rozgrywaek jest w trakcie opracowywania (konsultacje z ludzmi ze sceny)- bedzie ujawniony prawdopodobnie w nastepnym tygodniu. To co trzeba ich jakos zmobilizowac? Dla MS zadnym problemem nie jest przygotowanie sprzetu do setupu MLG 4v4, wiec jest duzy potencjal, ktory trzeba wykorzystac!! Z Bydzi prawdopodobnie pojedzie Yoyo, Zielony, TreLLa, KILa i na 100% ja i KwiataS.
Opublikowano 22 lipca 200816 l Ino zeby 4v4 bylo konkretne na emelgie zasadach bo to kul tryby som. a inne nie som kul. dlatego emelgie lepsze. jak to czytasz i masz wplyw na to jakie to tryby bedom to wez emelgie. powaznie
Opublikowano 23 lipca 200816 l ja na 90% się zjawie Będę leciał przez Wrocław, więc niech ludzie z Wrocławia grający w Halo dają znać (nie będę jechał w jednym przedziale z jakimiś pajacami grającymi w PGRy czy inne PESy)
Opublikowano 23 lipca 200816 l Módlmy się! Prosimy Cię daj nam zasady 4v4 MLG Microsofcie. Amen. (ktoś się pomodli ze mną?)
Opublikowano 23 lipca 200816 l Módlmy się! Prosimy Cię daj nam zasady 4v4 MLG Microsofcie. Amen. (ktoś się pomodli ze mną?) ja takze sie przyłacze do twojej modlitwy i przy okazji pomódlmy sie o to by Wojtass nie był takim Funboyowym Noobem. a jak ktos grajacy we PGRa pociśnie cie w H3 na 1vs1 to popełnisz sepuku??yeez... Edytowane 23 lipca 200816 l przez pro
Opublikowano 23 lipca 200816 l Gdy dzień odzyskał światło słońca, Śpiewajmy turniejową pieśń radosną, A hołd składając Microsoftowi, Wyznajemy łaskę Billa Gatesa. Przez Niego bowiem Stwórca świata Uczynił zasady emelgie A one wciąż na Jego rozkaz Zmieniają się na lepsze . Wysłuchaj, korporacjo nasze prośby I daj nam przeżyć dzień ten w łasce, A Halo3 wtedy nas napełni Ożywczym darem swego Ducha. Amen.
Opublikowano 23 lipca 200816 l emes polska emes polska niech zejdzie na nas twa łaska w imie ojca, halo i bandżi emeldżi
Opublikowano 23 lipca 200816 l "Jestem Bogiem Uświadom to sobie Ty też jesteś Bogiem Tylko wyobraź to sobie"
Opublikowano 23 lipca 200816 l Nie bluźnij gamerze Bo przyjdzie pora na propana butana I tyle będzie No niechże Papież z głosem decydującym obróci się tak, by grawitacja była do dołu i zasady MLG na turnieju.
Opublikowano 23 lipca 200816 l Microsofcie silny, microsofcie mocny, microsofcie nieśmiertelny Miej miłosierdzie dla nas i całego świata. W imię major league gaming Amen Modlił sie Yoyo800 na profilu Zielonego. Szczęść Microsoft. Edytowane 23 lipca 200816 l przez Bukkake Na Resach^Zielony
Opublikowano 23 lipca 200816 l ja na 90% się zjawie Będę leciał przez Wrocław, więc niech ludzie z Wrocławia grający w Halo dają znać (nie będę jechał w jednym przedziale z jakimiś pajacami grającymi w PGRy czy inne PESy) Odezwij sie na gadu
Opublikowano 24 lipca 200816 l Módlmy się! Prosimy Cię daj nam zasady 4v4 MLG Microsofcie. Amen. (ktoś się pomodli ze mną?) ja takze sie przyłacze do twojej modlitwy i przy okazji pomódlmy sie o to by Wojtass nie był takim Funboyowym Noobem. a jak ktos grajacy we PGRa pociśnie cie w H3 na 1vs1 to popełnisz sepuku??yeez... Nie bierz wszystkiego na serio, a modlitwy o skilla dla mnie są mile widziane. Jak ktoś kto nocami gra w PGRa, a dniami boostuje ankietę, to w zasadzie może być spoko ale podróż z nim w przedziale nie będzie zbyt przyjemna. Ot choćby nie znajdziemy wspólnego tematu, wiesz jak dorwę kogoś z Halo areny to przynajmniej o Halo pogadam. Peace
Opublikowano 24 lipca 200816 l Turnieje Halo 3 Turniej drużynowy. Dokładne ustawienia rozgrywki będą zaczerpnięte z profesjonalnej ligi MLG - tryb Team Slayer (możliwa modyfikacja limitu czasu rundy). Ostateczna treść zasad jest nadal ustalana. Żródło: http://www.onlinecenter.pl/ Edytowane 24 lipca 200816 l przez KILa
Opublikowano 24 lipca 200816 l ja kcem obdżektiw gejms też ja lubie stać we wzgórzu jak sie wtedy na mój kolor świeci:( i lubie ten medal jak pędzla z flagą zabijesz:( i cały turniej bez fajnych medali? ja kcem obdżektiwy nooo<tupie nóżkami>
Opublikowano 25 lipca 200816 l Turnieje Halo 3 Turniej drużynowy. Dokładne ustawienia rozgrywki będą zaczerpnięte z profesjonalnej ligi MLG - tryb Team Slayer (możliwa modyfikacja limitu czasu rundy). Ostateczna treść zasad jest nadal ustalana. Żródło: http://www.onlinecenter.pl/ Rozwija się to w bardzo pożądanym kierunku - przyjedziemy pewnie w składzie: ja, JuanMag aka Pan Marcin, Miniu, Graniu i może Mops. Hope so...