TreLLa 1 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 (edytowane) czy będzie ktoś w ogole na tym funday'u? Edytowane 18 Lipca 2008 przez TreLLa Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 raczej ja (z moją memorką pełną zasad MLG) i raczej mój brat, nie po to tyle głosowałem na to H3, żeby teraz nie pojechać Cytuj Odnośnik do komentarza
_Bobek_ 19 Opublikowano 18 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2008 Tez byda [; Cytuj Odnośnik do komentarza
Flaha 25 Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Z kozmina wyjezdza ekipa, Ja moja dziewczyna, tom i h4rnas Cytuj Odnośnik do komentarza
FiL4 27 Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Z forum xbox.com: @kill like a pro Ankieta juz sie zakonczyla, wybraliscie: * Halo 3, * PGR 4, * PES 2008. Na wasze specjalne zyczenie bedziemy tez rywalizowac w Rock Band. Zbierzcie ekipe 4 osob, ucharakteryzujcie sie i dajcie czadu. Specjalne jury bedzie doceniac glownie Wasza fantazje i ekspresje, a nie poziom zdobytych punktow. Zasady i regulamin pozostalych rozgrywaek jest w trakcie opracowywania (konsultacje z ludzmi ze sceny)- bedzie ujawniony prawdopodobnie w nastepnym tygodniu. To co trzeba ich jakos zmobilizowac? Dla MS zadnym problemem nie jest przygotowanie sprzetu do setupu MLG 4v4, wiec jest duzy potencjal, ktory trzeba wykorzystac!! Z Bydzi prawdopodobnie pojedzie Yoyo, Zielony, TreLLa, KILa i na 100% ja i KwiataS. Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 to powoli zbiera się (fanfary) "standardowa ekipa turniejowa" Cytuj Odnośnik do komentarza
Yoyo800 0 Opublikowano 22 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2008 Ino zeby 4v4 bylo konkretne na emelgie zasadach bo to kul tryby som. a inne nie som kul. dlatego emelgie lepsze. jak to czytasz i masz wplyw na to jakie to tryby bedom to wez emelgie. powaznie Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtass 2 Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 ja na 90% się zjawie Będę leciał przez Wrocław, więc niech ludzie z Wrocławia grający w Halo dają znać (nie będę jechał w jednym przedziale z jakimiś pajacami grającymi w PGRy czy inne PESy) Cytuj Odnośnik do komentarza
Bukkake Na Resach^Zielony 0 Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Módlmy się! Prosimy Cię daj nam zasady 4v4 MLG Microsofcie. Amen. (ktoś się pomodli ze mną?) Cytuj Odnośnik do komentarza
pro 0 Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 (edytowane) Módlmy się! Prosimy Cię daj nam zasady 4v4 MLG Microsofcie. Amen. (ktoś się pomodli ze mną?) ja takze sie przyłacze do twojej modlitwy i przy okazji pomódlmy sie o to by Wojtass nie był takim Funboyowym Noobem. a jak ktos grajacy we PGRa pociśnie cie w H3 na 1vs1 to popełnisz sepuku??yeez... Edytowane 23 Lipca 2008 przez pro Cytuj Odnośnik do komentarza
nelson 4 Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 ewangelia wedlug swietego Łukasza Cytuj Odnośnik do komentarza
TreLLa 1 Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Gdy dzień odzyskał światło słońca, Śpiewajmy turniejową pieśń radosną, A hołd składając Microsoftowi, Wyznajemy łaskę Billa Gatesa. Przez Niego bowiem Stwórca świata Uczynił zasady emelgie A one wciąż na Jego rozkaz Zmieniają się na lepsze . Wysłuchaj, korporacjo nasze prośby I daj nam przeżyć dzień ten w łasce, A Halo3 wtedy nas napełni Ożywczym darem swego Ducha. Amen. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bukkake Na Resach^Zielony 0 Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 emes polska emes polska niech zejdzie na nas twa łaska w imie ojca, halo i bandżi emeldżi Cytuj Odnośnik do komentarza
FiL4 27 Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 "Jestem Bogiem Uświadom to sobie Ty też jesteś Bogiem Tylko wyobraź to sobie" Cytuj Odnośnik do komentarza
Bukkake Na Resach^Zielony 0 Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 Nie bluźnij gamerze Bo przyjdzie pora na propana butana I tyle będzie No niechże Papież z głosem decydującym obróci się tak, by grawitacja była do dołu i zasady MLG na turnieju. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bukkake Na Resach^Zielony 0 Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 (edytowane) Microsofcie silny, microsofcie mocny, microsofcie nieśmiertelny Miej miłosierdzie dla nas i całego świata. W imię major league gaming Amen Modlił sie Yoyo800 na profilu Zielonego. Szczęść Microsoft. Edytowane 23 Lipca 2008 przez Bukkake Na Resach^Zielony Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 23 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2008 ja na 90% się zjawie Będę leciał przez Wrocław, więc niech ludzie z Wrocławia grający w Halo dają znać (nie będę jechał w jednym przedziale z jakimiś pajacami grającymi w PGRy czy inne PESy) Odezwij sie na gadu Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtass 2 Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 Módlmy się! Prosimy Cię daj nam zasady 4v4 MLG Microsofcie. Amen. (ktoś się pomodli ze mną?) ja takze sie przyłacze do twojej modlitwy i przy okazji pomódlmy sie o to by Wojtass nie był takim Funboyowym Noobem. a jak ktos grajacy we PGRa pociśnie cie w H3 na 1vs1 to popełnisz sepuku??yeez... Nie bierz wszystkiego na serio, a modlitwy o skilla dla mnie są mile widziane. Jak ktoś kto nocami gra w PGRa, a dniami boostuje ankietę, to w zasadzie może być spoko ale podróż z nim w przedziale nie będzie zbyt przyjemna. Ot choćby nie znajdziemy wspólnego tematu, wiesz jak dorwę kogoś z Halo areny to przynajmniej o Halo pogadam. Peace Cytuj Odnośnik do komentarza
KILa 4 Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 (edytowane) Turnieje Halo 3 Turniej drużynowy. Dokładne ustawienia rozgrywki będą zaczerpnięte z profesjonalnej ligi MLG - tryb Team Slayer (możliwa modyfikacja limitu czasu rundy). Ostateczna treść zasad jest nadal ustalana. Żródło: http://www.onlinecenter.pl/ Edytowane 24 Lipca 2008 przez KILa Cytuj Odnośnik do komentarza
Yoyo800 0 Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 ja kcem obdżektiw gejms też ja lubie stać we wzgórzu jak sie wtedy na mój kolor świeci:( i lubie ten medal jak pędzla z flagą zabijesz:( i cały turniej bez fajnych medali? ja kcem obdżektiwy nooo<tupie nóżkami> Cytuj Odnośnik do komentarza
Uzny 94 Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 jest ghost w mlg na snoubandzie? bo moze pojade Cytuj Odnośnik do komentarza
Bukkake Na Resach^Zielony 0 Opublikowano 24 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2008 ej nie zabierajcie nam ceteefa! Cytuj Odnośnik do komentarza
Bieniu 5 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Turnieje Halo 3 Turniej drużynowy. Dokładne ustawienia rozgrywki będą zaczerpnięte z profesjonalnej ligi MLG - tryb Team Slayer (możliwa modyfikacja limitu czasu rundy). Ostateczna treść zasad jest nadal ustalana. Żródło: http://www.onlinecenter.pl/ Rozwija się to w bardzo pożądanym kierunku - przyjedziemy pewnie w składzie: ja, JuanMag aka Pan Marcin, Miniu, Graniu i może Mops. Hope so... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Być może się zjawię Jak się ma sprawa noclegowa? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Bobek_ 19 Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Co z karczochem Krzysztof? ._^ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi