Skocz do zawartości

Xbox Fun Day 2008

Featured Replies

Opublikowano

czy będzie ktoś w ogole na tym funday'u?

Edytowane przez TreLLa

• Odpowiedzi 174
  • Wyświetleń 8,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

raczej ja (z moją memorką pełną zasad MLG) i raczej mój brat, nie po to tyle głosowałem na to H3, żeby teraz nie pojechać

Opublikowano

Z kozmina wyjezdza ekipa, Ja moja dziewczyna, tom i h4rnas :P

Opublikowano

Z forum xbox.com:

@kill like a pro

Ankieta juz sie zakonczyla, wybraliscie:

* Halo 3,

* PGR 4,

* PES 2008.

Na wasze specjalne zyczenie bedziemy tez rywalizowac w Rock Band. Zbierzcie ekipe 4 osob, ucharakteryzujcie sie i dajcie czadu. Specjalne jury bedzie doceniac glownie Wasza fantazje i ekspresje, a nie poziom zdobytych punktow.

Zasady i regulamin pozostalych rozgrywaek jest w trakcie opracowywania (konsultacje z ludzmi ze sceny)- bedzie ujawniony prawdopodobnie w nastepnym tygodniu.

To co trzeba ich jakos zmobilizowac? Dla MS zadnym problemem nie jest przygotowanie sprzetu do setupu MLG 4v4, wiec jest duzy potencjal, ktory trzeba wykorzystac!!

Z Bydzi prawdopodobnie pojedzie Yoyo, Zielony, TreLLa, KILa i na 100% ja i KwiataS.

Opublikowano

Ino zeby 4v4 bylo konkretne na emelgie zasadach bo to kul tryby som. a inne nie som kul. dlatego emelgie lepsze. jak to czytasz i masz wplyw na to jakie to tryby bedom to wez emelgie. powaznie

Opublikowano

ja na 90% się zjawie

Będę leciał przez Wrocław, więc niech ludzie z Wrocławia grający w Halo dają znać (nie będę jechał w jednym przedziale z jakimiś pajacami grającymi w PGRy czy inne PESy)

Opublikowano
Módlmy się!

Prosimy Cię daj nam zasady 4v4 MLG Microsofcie.

Amen.

(ktoś się pomodli ze mną?)

ja takze sie przyłacze do twojej modlitwy i przy okazji pomódlmy sie o to by Wojtass nie był takim Funboyowym Noobem.

a jak ktos grajacy we PGRa pociśnie cie w H3 na 1vs1 to popełnisz sepuku??yeez...

Edytowane przez pro

Opublikowano

Gdy dzień odzyskał światło słońca,

Śpiewajmy turniejową pieśń radosną,

A hołd składając Microsoftowi,

Wyznajemy łaskę Billa Gatesa.

Przez Niego bowiem Stwórca świata

Uczynił zasady emelgie

A one wciąż na Jego rozkaz

Zmieniają się na lepsze .

Wysłuchaj, korporacjo nasze prośby

I daj nam przeżyć dzień ten w łasce,

A Halo3 wtedy nas napełni

Ożywczym darem swego Ducha.

Amen.

Opublikowano

"Jestem Bogiem

Uświadom to sobie

Ty też jesteś Bogiem

Tylko wyobraź to sobie"

Opublikowano

Nie bluźnij gamerze

Bo przyjdzie pora na propana butana

I tyle będzie

No niechże Papież z głosem decydującym obróci się tak, by grawitacja była do dołu i zasady MLG na turnieju.

Opublikowano

Microsofcie silny, microsofcie mocny, microsofcie nieśmiertelny

Miej miłosierdzie dla nas i całego świata.

W imię major league gaming

Amen

Modlił sie Yoyo800 na profilu Zielonego.

Szczęść Microsoft.

Edytowane przez Bukkake Na Resach^Zielony

Opublikowano
ja na 90% się zjawie

Będę leciał przez Wrocław, więc niech ludzie z Wrocławia grający w Halo dają znać (nie będę jechał w jednym przedziale z jakimiś pajacami grającymi w PGRy czy inne PESy)

Odezwij sie na gadu ;)

Opublikowano
Módlmy się!

Prosimy Cię daj nam zasady 4v4 MLG Microsofcie.

Amen.

(ktoś się pomodli ze mną?)

ja takze sie przyłacze do twojej modlitwy i przy okazji pomódlmy sie o to by Wojtass nie był takim Funboyowym Noobem.

a jak ktos grajacy we PGRa pociśnie cie w H3 na 1vs1 to popełnisz sepuku??yeez...

Nie bierz wszystkiego na serio, a modlitwy o skilla dla mnie są mile widziane.

Jak ktoś kto nocami gra w PGRa, a dniami boostuje ankietę, to w zasadzie może być spoko ale podróż z nim w przedziale nie będzie zbyt przyjemna. Ot choćby nie znajdziemy wspólnego tematu, wiesz jak dorwę kogoś z Halo areny to przynajmniej o Halo pogadam. Peace

Opublikowano

Turnieje

Halo 3

Turniej drużynowy. Dokładne ustawienia rozgrywki będą zaczerpnięte z profesjonalnej ligi MLG - tryb Team Slayer (możliwa modyfikacja limitu czasu rundy). Ostateczna treść zasad jest nadal ustalana.

Żródło: http://www.onlinecenter.pl/

Edytowane przez KILa

Opublikowano

ja kcem obdżektiw gejms też:( ja lubie stać we wzgórzu jak sie wtedy na mój kolor świeci:( i lubie ten medal jak pędzla z flagą zabijesz:( i cały turniej bez fajnych medali? ja kcem obdżektiwy nooo<tupie nóżkami>

Opublikowano

jest ghost w mlg na snoubandzie? bo moze pojade

Opublikowano
Turnieje

Halo 3

Turniej drużynowy. Dokładne ustawienia rozgrywki będą zaczerpnięte z profesjonalnej ligi MLG - tryb Team Slayer (możliwa modyfikacja limitu czasu rundy). Ostateczna treść zasad jest nadal ustalana.

Żródło: http://www.onlinecenter.pl/

Rozwija się to w bardzo pożądanym kierunku - przyjedziemy pewnie w składzie: ja, JuanMag aka Pan Marcin, Miniu, Graniu i może Mops. Hope so...

Opublikowano

Być może się zjawię :)

Jak się ma sprawa noclegowa?