Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Champions League

Featured Replies

Opublikowano

Real gra z Milanem jak w zeszłym roku na serio te losowania są ustawione -.-

Liczyłem na coś lepszego niż tych dziakdów. ;/

Obso

Milan to taki samozwańczy najlepszy klub w historii piłki nożnej a Real ma na to certyfikaty 4 :potter:

A no i Barca najłatwiejsi rywale jak zwykle ;)

Grupa G robi się ciekawa w sumie

Milan

Real

Ajax

Edytowane przez Codename

• Odpowiedzi 22,7 tys.
  • Wyświetleń 1,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Milan, Real i Ajax. Coś czuję, że mediolańczycy w tym roku już nie dadzą rady cudem przejść do 1/8.

Nagrody zdominowane przez Inter, cool. W sumie wszystkie zasłużone. Ciekawe, kto zdobędzie nagrodę za najlepszego gracza w ogóle. W sumie i Sneijder, i Maicon i Milito mają szanse, ale zapewne będzie to Holender.

Opublikowano

Może i dobrze że Milito wygrał tą nagrodę. Nie zdzierżył bym wygranej Messi'ego :/.

Opublikowano

Bayern, Roma, Basel i Cluj. Całkiem lajtowa grupa. Be prepared Olejszmicu. Ale się trafiło Auxerre, hehehe <gmoch>.

Opublikowano

No, ten klubik z Mediolanu bankowo odpadnie, Real przejdzie jak zwykle, ale zapowiada się ostra walka Auxerre z Ajaxem o drugie miejsce.

Opublikowano

Inter, Werder, Tottenham, Twente - to się zapowiada ciekawie.

Reszta grup średnio. Walka Szachtara z Bragą powinna być zacięta, tak jak Schalke z Benficą. Nie wierzę, żeby Bursaspor rozwalił Valencię.

Opublikowano

Przecież Julio dostał nagrodę dla najlepszego bramkarza.

Czy dobrze to ułożyłem ? Jeżeli United i Barca wyjdą z pierwszego miejsca w swoich grupach to dojdzie do starcia tytanów już w 1/16 ?

Opublikowano

Raczej źle to ułożyłeś, bo:

a) nie ma czegoś takiego jak 1/16

b) zdobywcy 1. miejsc w grupie grają ze sobą najwcześniej w ćwierćfinale

c) losowanie fazy pucharowej będzie dopiero po zakończeniu grupowej

Opublikowano

A Milito dla najlepszego napastnika. Co to ma do rzeczy? Potem jest losowanie par 1/8, a następnie drugie losowanie - 1/4, więc źle liczysz.

Opublikowano

Real w tym roku nie wyjdzie z grupy.

Mam tylko jedno do powiedzenia i zademonstruje ci to

:lol:

No spoko, 7 rok Real prezentuje rewelacyjną formę.

Opublikowano

Matko, znowu Real trzeba bedzie zlac? Ile mozna, az troche glupio ich tak rok w rok ogrywac...

Opublikowano

Grupę zawsze wygrywał ;)

Opublikowano

Jezuuuuu znowu z Milanem..;/ Już wolałbym kogoś mocniejszego Chelsea czy MANU. Fajnie ,że jest Auxerre. Oby Jeleń strzelił coś albo przeciwko Realowi albo Milanowi może wtedy pójdzie do lepszego klubu :)

Opublikowano

Grupę zawsze wygrywał ;)

Real to jak Anglia, zawsze w turniejach brany pod uwagę jako faworyt, a tak naprawdę z góry wiadomo, że wyjście z grupy to kres ich możliwości.

Nawet Mourinho im nie pomoże, a jeszcze sobie tylko zaszkodzi psując reputację jak z Chelsea, z którą tez przez tyle lat nie wygrał LM.

Opublikowano

Jestem zadowolony z losowania, sporo krwi napsują defensywom Realu i Milanu, Jeleń oraz Suarez. Real wyjdzie z 1 miejsca, Milan z 2, Ajax na 3, a Auxerre na ostatnim. Tak myślę.

Opublikowano

Jestem zadowolony z losowania, sporo krwi napsują defensywom Realu i Milanu, Jeleń oraz Suarez. Real wyjdzie z 1 miejsca, Milan z 2, Ajax na 3, a Auxerre na ostatnim. Tak myślę.

Nawet jeżeli tak bedzie to milanowi ledwo ledwo to się uda ;)

Opublikowano

No nie wiem, są za starzy, żeby awansować grając zgodnie z zasadami, a że mają trochę kasy to obawiam się przekupstwa sędziów. Już w zeszłym roku wygrali z Realem dzięki pomyłkom sędziowskim.

Edytowane przez blazej10

Opublikowano

Pomyłki sędziowskie + kontuzja Ronaldo, absolutnie najlepszego gracza Realu. Milan miał niesamowitego fuksa, że awansował do 1/8. Tam zaś pogrom z Manchesterem potwierdził, że to zespół sporo poniżej poziomu europejskiej czołówki. Nie można mieć tyle szczęścia dwa razy pod rząd. Nie sądzę, żeby się liczyli w walce o drugie miejsce.

Opublikowano

Ajax, Milan, Real, Auxerre ... ło kurwa

Milan i Auxerre do pyknięcia, zwłaszcza, że za serbskiego Rasiaka przyszedł do Ajaxu El Hamdaoui. Z Realem będzie dobrze jak dwa punkty będą, choć kto wie, może więcej. Ciężka grupa jak (pipi), ale patrząc na rundę wiosenną poprzedniego sezonu i początek tego, w awans jak najbardziej wierzę.