Opublikowano 13 lutego 201312 l real to idealny przyklad jak mozna (pipi) grac i wygrywac. tym razem bedzie tak samo. jak przejda manu to nawet fuzja bayernu, barcelony i borussi dortmund ich nie zatrzyma.
Opublikowano 13 lutego 201312 l Sugerujesz, że takie zjawiska jak wygranie Euro przez Grecję, wygranie LM przez Chelsea czy wyjście z grupy przez United są nieuniknione, tymczasem w rzeczywistości to jednak wyjątek, rzadszy przypadek niż zwycięstwo ekipy grającej lepiej. Edytowane 13 lutego 201312 l przez ogqozo
Opublikowano 13 lutego 201312 l Kurde ale mnie kusi jedynka na Szachtara...chyba postawię te 50 zeta.
Opublikowano 13 lutego 201312 l Borussia w podstawowym składzie. Szachtar oczywiście też, jest na miejsce Williana zakupiony za wielką kasę Taison. Tak więc mamy starcie dwóch imponujących kwartetów ofensywnych. Powinno być ciekawie. Real w standardowej jedenastce (Varane na stoperze, Benzema w ataku), z kolei United postawiło na Phila Jonesa w pomocy obok Carricka, a w ataku Welbeck, Rooney i Van Persie przed Kagawą. Mocny wieczór zaczyna się już za chwilę. Wydaje się, że Real nie powinien mieć problemów ze sforsowaniem obrony United i stwarzaniem okazji, więc może największe pytanie brzmi, czy Varane z Ramosem (i lekko kontuzjowanym Alonso) zatrzymają morderczy dla angielskich przeciwników duet Van Persie-Rooney, który uwielbia czyhać na błędy, także przy stałych fragmentach (United strzelili z nich w tym sezonie aż 19 goli, co musi być jakimś rekordem - najbliższy znany mi przykład w Europie to Atletico, mające ich 14). Edytowane 13 lutego 201312 l przez ogqozo
Opublikowano 13 lutego 201312 l Czy De Gea będzie dziś Joe Hartem? Wyciągnął się jak struna. Mamy 9. minutę i dopiero trzy dobre okazje Realu. Edytowane 13 lutego 201312 l przez ogqozo
Opublikowano 13 lutego 201312 l Czy wybicie piatki przez Lopeza tez liczymy jako dobra okazje realu na zdobycie bramki?
Opublikowano 13 lutego 201312 l Oczywiście z rogu. To już koniec, nie wyobrażam sobie, żeby Real awansował.
Opublikowano 13 lutego 201312 l mówiłem, że Real sie dzis skompromituje. Jak ktos mnie posłuchał to ma teraz trafiony kupon
Opublikowano 13 lutego 201312 l Real grał a MU prowadzi ale beka Gdzie tu widzisz beke? To akurat normalne, ze z slabeuszami daja dupy
Opublikowano 13 lutego 201312 l Lewandowski potwierdza swoją wartośc minimum 40.000.000 € nie trafiając w piłkę w polu karnym czym położył 2 obrońców i strzela 5 bramkę w 7 meczu :potter:
Opublikowano 13 lutego 201312 l ja bym gwizdnal bo ten murzynek z fajnym afro zostawil varana z tylu..
Opublikowano 13 lutego 201312 l Czy jak De Gea jest Bogiem raz po raz to liczymy to jako dobrą okazję Realu? Edytowane 13 lutego 201312 l przez ogqozo
Opublikowano 13 lutego 201312 l Czy jak van persi jest fajfusem to tez sie liczy ? Lopez po tym woleju powinien doleciec do manchesteru na nastepny mecz..