Opublikowano 25 maja 201311 l Wolałbym żeby Bayern wygrał. Nie chcę nawet sobie wyobrażać tego co by się stało, gdyby wygrała Borussia. Na każdym portalu na głównej stronie byłaby wzmianka, że Polacy wygrali LM i tasowanie się jacy to nie są wybitni piłkarze i cała lista klubów, która już czeka w kolejce by ich wykupić.
Opublikowano 25 maja 201311 l Wolałbym żeby Bayern wygrał. Nie chcę nawet sobie wyobrażać tego co by się stało, gdyby wygrała Borussia. Na każdym portalu na głównej stronie byłaby wzmianka, że Polacy wygrali LM i tasowanie się jacy to nie są wybitni piłkarze i cała lista klubów, która już czeka w kolejce by ich wykupić. ktoś będzie stał z batem nad tobą i kazał wchodzić na onet i inne portale czytać te artykuły? (pipi)a nie sondze
Opublikowano 25 maja 201311 l kibice walczą http://www.sport.pl/pilka/1,65041,13980516,Final_Ligi_Mistrzow__Kibole_Borussii_i_Bayernu_starli.html
Opublikowano 25 maja 201311 l Ciekawe czy Lewandowski zdaje sobie sprawę, że jak nie strzeli dzisiaj gola, to na zawsze pozostanie drewnem?
Opublikowano 25 maja 201311 l No z "megadominacją" Bayernu to bym nie szalał. Dobrych okazji było tyle samo generalnie, Bayern "dominował" tak jak w każdym meczu ligowym, miał dużo więcej piłki, ale to zawsze będzie, taki mają styl gry. Borussia zaś gra szybko i bezpośrednio. Zwłaszcza dzisiaj, bez kontuzjowanego Biebera, można spokojnie stawiać co najmniej 60% posiadania piłki dla Bayernu. Będą mieli ze dwie akcje, że Reus albo Lewandowski dostanie prostopadłą i będzie zależeć od wykończenia. Co do jarania się sukcesami polskich piłkarzy to samo w sobie jest zrozumiałe, w końcu żaden polski piłkarz w zasadzie nie był w takiej sytuacji (Boniek nie był liderem Juve), mnie tylko żenuje sposób tego jarania, mianowicie żadne większe medium nie pisze w zasadzie o poziomie sportowym gry, tylko jest jaranie się popularnością. Rafał Stec dziś w gazecie już kolejny raz liczy, ile głosów dostanie Lewandowski na Złotą Piłkę, na litość Boską... Wszędzie albo widzę teksty o Złotej Piłce, albo jakie ma szanse przejść do wielkiego United, jedynej kolebki prawdziwej cywilizacji. Tak naprawdę to wszystko wygląda na to, że właśnie dziś jest najwyższy moment w jego karierze, jest główną postacią ekipy walczącej w finale LM, szanse że on czy jakikolwiek polski piłkarz to powtórzy są mikre. Oczywiście zawdzięcza to Kloppowi. Z moich planów na miasto nic nie wyszło, więc możecie oczekiwać relacji play-by-play na forumku. Dawaj Juergen! Korzyścią oglądania w necie jest niepolski komentarz (na Sky też się jarają Robertem, ale jakoś spokojniej). Edytowane 25 maja 201311 l przez ogqozo
Opublikowano 25 maja 201311 l Lol, wszyscy to wychwycili. Kolo ma w gaciach kilo kału z przejęcia . "Spokojnie Manuel Neuer" - kolo jedzie ostro <lol> .
Opublikowano 25 maja 201311 l pierwszy kwadrans zdecydowanie dla bvb, jestem trochę w szoku że bayern gra tak cofnięty.
Opublikowano 25 maja 201311 l Prawdę powiedziawszy myślałem, że piłkarze Dortmundu się pos%$ją. Niech cisną wysoko dalej.
Opublikowano 25 maja 201311 l Po kiego ten sędzia tam się szwendał???? A teraz Frąk Riberi w siatkówkę gra. Yhhh, denerwuję się bardziej niż przy meczu repry. Edytowane 25 maja 201311 l przez Yap
Opublikowano 25 maja 201311 l Spodziewałem się wyrównanego meczu, no cóż, na razie taki nie jest. Bayern mega dominuje (60% posiadania), ale de facto głównie widoczni są na razie Neuer i Boateng. 27. minuta to pierwsza jakakolwiek okazja Bawarczyków, po co najmniej pięciu Dortmundu. Nie były to jednak żadne świetne, podarowane okazje, bo obie strony stawiają na razie bardzo wysokie warunki w obronie. Mecz dwóch kapitalnie dopracowanych drużyn.
Opublikowano 25 maja 201311 l No przeca ze BVB Myslałem ,ze bede z Bayernem ,ale Borussia mnie przekonała . Edytowane 25 maja 201311 l przez Darude
Opublikowano 25 maja 201311 l Weidenfeller Robben co za mistrz . 2x sam na sam 2x prosto w Romana. klasa!