Opublikowano 14 lutego 200916 l Wielkie Dzięki MrSzatan ^_^ wszystko śmiga idealnie 8) Sorki... Xo mam od 2 miesięcy i niektóre jej opcje są jeszcze dla mnie nie za bardzo oczywiste... <_<
Opublikowano 14 lutego 200916 l Spoczko ja się tak męczyłem żeby zsynchronizowawszy drugiego pada - dopiero po poszukiwaniach w internecie skumałem co gdzie i jak
Opublikowano 14 lutego 200916 l Przecież dodają instrukcję obrazkową dla niekumatych jak uruchomić mikrofony.. Ktoś ma info jakie piosenki będą dostępne za tydzień? Edytowane 14 lutego 200916 l przez Blim
Opublikowano 14 lutego 200916 l Już nie pamiętam, ale chyba była do tego oddzielna instrukcja - jakaś karteczka - i jeśli jej nie było mogło być ciężko z załapaniem.
Opublikowano 30 marca 200916 l doczekamy się w końcu polskiej edycji lipsa ??? mam zamiar nabyć wkrótce i nie wiem czy kupować czy czekać
Opublikowano 30 marca 200916 l Nie masz na co czekać. Kupuj. Ja nawet nie licze na to, że kolejna wersja Lipsów będzie po polsku.
Opublikowano 17 kwietnia 200916 l czy mi sie wydaje, czy po nowym updejcie można już ściągać piosenki DLC bez zmieniania języka i kraju pochodzenia? Bo mi dwa razy pojawił się "Take on me"... a raz je ściągałem jako darmówkę....
Opublikowano 5 marca 201015 l Party Classics chyba miało juz premierę, ale nic o nim nie slychac. Na allegro jest jedna aukcja z ta gra bez mikrofonów, a w duzych sklepach internetowych nie moge znalezc(m.in. ultima.pl). Wie ktos cos?? Albo jak ktos znalazl ta gre w jakims sklepie internetowym to niech wrzuci link Fajne piosenki w tej czesci są xD
Opublikowano 6 marca 201015 l Lips jak to Lips - wymiata Dodali parę nowych ruchów dla avatarów, nic więcej nie zauważyłem póki co ;P
Opublikowano 6 marca 201015 l jakie? Klasyka Przeboje z lat 70-80 itp. Poszukaj w necie, bo mi sie nie chce Widzial to ktos gdzies w sklepie( oprócz allegro)???
Opublikowano 7 marca 201015 l To jest właśnie głupie, że przeboje lat 60-90, a znalazły się kawałki takie, jak Amy Winehouse - Rehab, czy James Blunt - You're Beautiful i Black Eyed Peas - Let's Get It Started xD Co oczywiście i tak nie przeszkadza, bo zabawa jest przednia - sprawdzone na wczorajszej imprezie I Will Survive rlz : D
Opublikowano 15 października 201014 l Odswieze temat - jak dograc piosenki z wlasnej biblioteki ? W instrukcji tam za duzo nie opisali co i jak . Podlaczylem pena z mp3 , widzi , ale piosenek nie widzi. TRzeba grac piosenki na dysk ? Musza miec jakis format ? cos spelniac ? Dzieki za info. EDIT: Trzeba zgrac plyte audio na dysk X , pozniej w grze wgrywac. Txt nie ma , nie ma niczego ;> Ale acziw wpadl - ale te 300 utworow sobie odpuszcze... Edytowane 15 października 201014 l przez luck1985