Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Wielkie Dzięki MrSzatan ^_^ wszystko śmiga idealnie 8) Sorki... Xo mam od 2 miesięcy i niektóre jej opcje są jeszcze dla mnie nie za bardzo oczywiste... <_<

• Odpowiedzi 119
  • Wyświetleń 21,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Spoczko ;) ja się tak męczyłem żeby zsynchronizowawszy drugiego pada - dopiero po poszukiwaniach w internecie skumałem co gdzie i jak :)

Opublikowano

Przecież dodają instrukcję obrazkową dla niekumatych jak uruchomić mikrofony..

Ktoś ma info jakie piosenki będą dostępne za tydzień?

Edytowane przez Blim

Opublikowano

Już nie pamiętam, ale chyba była do tego oddzielna instrukcja - jakaś karteczka - i jeśli jej nie było mogło być ciężko z załapaniem.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

doczekamy się w końcu polskiej edycji lipsa :( ???

mam zamiar nabyć wkrótce i nie wiem czy kupować czy czekać :blush:

Opublikowano

Nie masz na co czekać. Kupuj. Ja nawet nie licze na to, że kolejna wersja Lipsów będzie po polsku.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

czy mi sie wydaje, czy po nowym updejcie można już ściągać piosenki DLC bez zmieniania języka i kraju pochodzenia? Bo mi dwa razy pojawił się "Take on me"... a raz je ściągałem jako darmówkę....

Opublikowano

Są fajne piosenki do kupienia. Ja już kupiłem prawie 30.

• 6 miesięcy temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Party Classics chyba miało juz premierę, ale nic o nim nie slychac. Na allegro jest jedna aukcja z ta gra bez mikrofonów, a w duzych sklepach internetowych nie moge znalezc(m.in. ultima.pl). Wie ktos cos?? Albo jak ktos znalazl ta gre w jakims sklepie internetowym to niech wrzuci link ;) Fajne piosenki w tej czesci są xD

Opublikowano

jakie? :)

Klasyka ;) Przeboje z lat 70-80 itp. Poszukaj w necie, bo mi sie nie chce :P Widzial to ktos gdzies w sklepie( oprócz allegro)???

Opublikowano

To jest właśnie głupie, że przeboje lat 60-90, a znalazły się kawałki takie, jak Amy Winehouse - Rehab, czy James Blunt - You're Beautiful i Black Eyed Peas - Let's Get It Started xD Co oczywiście i tak nie przeszkadza, bo zabawa jest przednia - sprawdzone na wczorajszej imprezie ^^ I Will Survive rlz : D

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Odswieze temat - jak dograc piosenki z wlasnej biblioteki ? W instrukcji tam za duzo nie opisali co i jak . Podlaczylem pena z mp3 , widzi , ale piosenek nie widzi.

TRzeba grac piosenki na dysk ? Musza miec jakis format ? cos spelniac ?

Dzieki za info.

EDIT:

Trzeba zgrac plyte audio na dysk X , pozniej w grze wgrywac.

Txt nie ma , nie ma niczego ;> Ale acziw wpadl - ale te 300 utworow sobie odpuszcze...

Edytowane przez luck1985