wet_willy 2 160 Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Heh no Bryan to było nieporozumienie tak samo jak Jack Lee jakoś tam mi szlo ale i tak uważam ze nie powinienem tego wygrać bo ja w ta grę nawet grac nie umiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Milly 0 Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 (edytowane) bo ja w ta grę nawet grac nie umiem ... nie skomentuję tego... jak ty nie umiesz to co inni mają powiedzieć? Ja ćwiczę i ćwiczę, aż oczka wysiadają, ale i tak nigdy wam nie dorównam (może czasu mało poświęcam? ale więcej nie mam...)...wiem to...a fart (taki jak np. z Mevkiem) zdarza się tylko raz... Gratulacje Brolly Edytowane 10 Lutego 2009 przez Milly Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake. 9 Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Ale jak ćwiczysz? Grasz sobie na ghost battle i czasem online? Poobczajaj frame date, poczytaj na forum o swojej postaci, pooglądaj walki na youtube, poćwicz na practice...powinny być efekty Cytuj Odnośnik do komentarza
Machel 2 Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Poobczajaj frame date Wybacz zgryzliwe pytanie Co znajomosc frame daty ma do grania online w Tekkena ?? Cytuj Odnośnik do komentarza
ciuh 1 Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Poobczajaj frame date Wybacz zgryzliwe pytanie Co znajomosc frame daty ma do grania online w Tekkena ?? Najlepsze podsumowanie DRO Cytuj Odnośnik do komentarza
XFrizenX 0 Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Poobczajaj frame date Wybacz zgryzliwe pytanie Co znajomosc frame daty ma do grania online w Tekkena ?? Najlepsze podsumowanie DRO Najlepsze? To jest dalej tekken, Nie pokarasz mi ciosow ktore maja przewage na bloku... A np po f+3,2 stefa mozesz wmashowac bara Fenga bez problemu online. To samo z setupami, robiac po sobie karalne ciosy rzedu 10+ to (pipi) zrobisz Cytuj Odnośnik do komentarza
ciuh 1 Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 (edytowane) Poobczajaj frame date Wybacz zgryzliwe pytanie Co znajomosc frame daty ma do grania online w Tekkena ?? Najlepsze podsumowanie DRO Najlepsze? To jest dalej tekken, Nie pokarasz mi ciosow ktore maja przewage na bloku... A np po f+3,2 stefa mozesz wmashowac bara Fenga bez problemu online. To samo z setupami, robiac po sobie karalne ciosy rzedu 10+ to (pipi) zrobisz Dlatego warto się nauczyć Frame daty. Mi chodziło głównie o karanie online bo np. Jin robi d\b+2,2,3 spokojnie przed 3 mogę 1,2,1 i juggle za 60dmg wsadzić ale w online już nie i jest wtopa bo dostajesz niepotrzebny dmg. Co do karania po stracie na bloku to pewnie przydaje się Frame Data nawet w wersji Online. Chill out Edytowane 11 Lutego 2009 przez ciuh Cytuj Odnośnik do komentarza
Milly 0 Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 (edytowane) problem ze mną jest taki, moi drodzy, że ja nie mam z kim grać (oprócz online)..serio..nikogo-nikogutko w niezliczonym promieniu... bo jeśli zagram z kolegą (żywym!) raz na miesiąc to jaki to trening? A co do wiedzy...wiem tylko tyle ile sama się dowiem, nikt nigdy mi niczego nie tłumaczył, więc część zwrotów to dla mnie czarna magia. Sorki, boys, ale taka jest moja brutalna rzeczywistość. Prędzej natłukłabym kogoś w realu niż w Tekkena, ot co! PS: a jak próbuję się kogoś o coś zapytać to wtedy leci"No coś ty?!? nie wiesz?!? i w rechot....i wtedy bym q-rwa rozszarpała na kawałki... (wliczając 'frame data'...mogę się tylko domyślać...) PS: zresztą...już sobie darowałam dociekanie co i jak... Edytowane 11 Lutego 2009 przez Milly Cytuj Odnośnik do komentarza
Action 1 Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 http://tekken.gry-online.pl/index.php?page...tion&id=161 Na początek starczy Cytuj Odnośnik do komentarza
XFrizenX 0 Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Milli, ja tez sie wychowalem na online, z tym ze tk3 i tak jak Ty nie mialem nikogo w poblizu z kim bym pograc . Wal na gg to w miare mozliwosci postaram sie pomoc, Krystyna gram rekreacyjnie i tutaj moze byc wlasnie problem. Cos nikomu sie nie chce aktualizowac tabeli :closedeyes: Cytuj Odnośnik do komentarza
Milly 0 Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 http://tekken.gry-online.pl/index.php?page...tion&id=161 Na początek starczy Ekszyn....co ty tu robisz?!? Dzięks Cos nikomu sie nie chce aktualizowac tabeli :closedeyes: Eeee..tam..."komuś"..wal po imieniu (Szefie?!? Do roboty ) A na gg na pewno się zgłoszę każda pomoc się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza
c2h5oh 1 Opublikowano 12 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2009 nie odbiegacie od tematu zbytnio ?? sbb co z turem dalej ?? ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Milly 0 Opublikowano 13 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2009 (edytowane) nie wiedziałam że taką 'burzę' rozpętam....sorki...proponuję przenieść 'wiadomo które' posty do tematu dla Tekkenowych debili, bo nigdzie indziej nie pasuję...skoro skasowałam customize data... X( Edytowane 15 Lutego 2009 przez Milly Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolly 0 Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 SBB pochłoneła chyba matura Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mevek Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 SBB pochłoneła chyba matura wiec niech komus innemu przekaze paleczke, kto dokonczy jego dzielo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Super Big Boss 1 Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 (edytowane) Przepraszam wszystkich, że tak długo musieli czekać, Runda IV czas trwania 18.02-23.02 W tabeli graczy bez przegranych zmierzą się: 1. Frizen vs Mevek W drabince przegranych zmierzą się: 1. Aki_Wroc vs Ciuh 2. c2h5oh vs Ukyo Jutro na youtube będą walki Ukyo z Brollym. Przepraszam wszystkich, że tak długo musieliście czekać, ale byłem trochę zajęty różnymi głupotami Edytowane 16 Lutego 2009 przez Super Big Boss Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mevek Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 moge grac dzis w nocy, tak jak pial frizen kolo 2 nad ranem xD Cytuj Odnośnik do komentarza
ciuh 1 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 (edytowane) moge grac dzis w nocy, tak jak pial frizen kolo 2 nad ranem xD SBB wytrwasz i nagrasz walkę?(o ile chłopaki się zgodzą?) Edytowane 17 Lutego 2009 przez ciuh Cytuj Odnośnik do komentarza
Super Big Boss 1 Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Jasne, nie ma problemu. Napiszcie mi tylko na gg, jak już uzgodnicie o której będziecie grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Keii 0 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Na jakim "regionie" robione są rozgrywki?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolly 0 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Na jakim "regionie" robione są rozgrywki?? PAL Jakby co mam PAL i US wiec można ze mną grać na dowolne opcje Cytuj Odnośnik do komentarza
ciuh 1 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Ciuh (Jul) 5 - 1 Aki_Wroc_PL (Pau) dzięki za grę!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Super Big Boss 1 Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 Ciuh i Aki, nieźle sobie w (pipi)a dzisiaj polecieliście. Możecie zapomnieć, że jeszcze jakąś walkę z udziałem któregokolwiek z was nagram. Nie będę pisać szczegółów tego, jaki panowie mi numer wykręcili, ale zachowali się bardzo nieładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ciuh 1 Opublikowano 17 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 (edytowane) SBB nie denerwuj się nam nie chodziło o nagrywanie tylko jeśli akurat pojawiłeś się online to zaprosiłem Ciebie jako obserwatora. Dlatego nie pisałem ani na gg ani PW wcześniej mi chodziło abyś nagrał walki Mevca. Jeśli będę grał teraz z kimś zapewniam poproszę o nagranie i poinformuję Cię kilka godzin przed spotkaniem. Edytowane 17 Lutego 2009 przez ciuh Cytuj Odnośnik do komentarza
Super Big Boss 1 Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2009 SBB nie denerwuj się nam nie chodziło o nagrywanie tylko jeśli akurat pojawiłeś się online to zaprosiłem Ciebie jako obserwatora. Dlatego nie pisałem ani na gg ani PW wcześniej mi chodziło abyś nagrał walki Mevca. Jeśli będę grał teraz z kimś zapewniam poproszę o nagranie i poinformuję Cię kilka godzin przed spotkaniem. Aki do mnie pisał chyba o 17, że gracie o 19 i zrozumiałem, że chcecie żebym te walki nagrywał. Ale ok, mój błąd. Tylko następnym razem wyrażajcie się jaśniej, zaoszczędzi mi to dużo zbędnej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi