Skocz do zawartości

Resistance: Retribution

Featured Replies

• Odpowiedzi 72
  • Wyświetleń 15,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• http://www.gamekyo.com/video12718_resistan...play-video.html granie w strzelanki na psp nie sprawia mi przyjemnosci [sterowanie] ale chyba zrobie wyjatek

• gra jest dobra, ale psp nie jest moim zdaniem stworzone do grania w "strzelanki"

Opublikowano

Ale czad, ja dowiedziałem się wczoraj wieczorem. Będzie killer xD

BTW: Forum fixuje czy mi się wydaje?

Opublikowano

wiekszosc dowiedziala sie wczoraj wieczorem :P

mam tylko nadzieje, ze nie wyjdzie z tego taki podpakowany killzone liberation, a naprawde dobra gra ;)

Opublikowano

Killzone na sterydach to to nie będzie, bo Opór będzie w trv 3D (obracalnym! łiiiiiiiiiiii!!) ;)

Czekamy na konkrety.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

noku.rwa, konkretnie :D system rozgrywki strasznie przypomina mi Syphon Filtera, co niesamowicie napawa mnie optymizmem - gameplay syphona + świetna oprawa video (mam nadzieje ze audio tez) + zmutowany historyczny background + ponad 20 leveli + multiplayer - nice :D

Opublikowano
noku.rwa, konkretnie :D system rozgrywki strasznie przypomina mi Syphon Filtera, co niesamowicie napawa mnie optymizmem - gameplay syphona + świetna oprawa video (mam nadzieje ze audio tez) + zmutowany historyczny background + ponad 20 leveli + multiplayer - nice :D

Fajnie jakby multi wytrzymało dłużej niż miesiąc po premierze, z czym wiele tytułów(nie tylko na PSP) ma kłopoty. Co do gameplay'u Syphona - liczę na jeszcze bardziej wyczesaną grafikę (kolorystyka Syphona średnio mi leżała, no i menusy były obrzydliwe, choć sama gra była przednia) oraz gameplay bardziej nastawiony na rozwałkę. No i, cholera, chciałbym, żeby gra była odpowiednio trudna.

Opublikowano

a to prawda, że estetycznie menusy z syphona były strasznie badziewne, ale rozgrywka wszystko rekompensowała :) Tutaj widze, że kolory są utrzymane w tonacjach brązu/stali/szarości, zbliżonych do tych z pierwowzoru na ps3, menu tez wygladało bardzo przyjemnie, wiec chyba bedzie oki :)

Opublikowano

Mówię, więcej rozwały niż w Syphonie i będzie gitara. Tam było wychylanie się zza ścian i często stealth kille. Tu wolałbym, żeby człowiek czuł jak rozbebesza kosmitów.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

miło z ich strony, czekam :)

Opublikowano

Sterowanie z MoH, troche ulepszona czułość klawiszy, piękna jak na standarty PSP grafika i wyczesany multiplayer - jeżeli to wszystko się sprawdzi to mamy kolejny powód na to by znowu zapuścić szczenoopad i poślinić się na ekran :)

Opublikowano

no MOH to niestety troche skopane sterowanie miał, ale gdyby było takie jak np w Syphon'ie to najs

Opublikowano
ale gdyby było takie jak np w Syphon'ie to najs

Skoro za grę odpowiedzialny jest team od SF, to czemu mieliby zmienić sterowanie?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No nareszcie, to chyba juz ostatnia wielka gra na psp. Gralam nie tak dawno w pierwszego resistance na ps3 i na psp cos z tego typu strzelanek przydalo by sie zagrac.

Opublikowano

Jutro podobno n amazonie rozsyłać będą demka tym co składają pre-ordery. Być może będą jakieś "przecieki" to zagramy :P