Jump to content

Resistance: Retribution

Mikes

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

noku.rwa, konkretnie :D system rozgrywki strasznie przypomina mi Syphon Filtera, co niesamowicie napawa mnie optymizmem - gameplay syphona + świetna oprawa video (mam nadzieje ze audio tez) + zmutowany historyczny background + ponad 20 leveli + multiplayer - nice :D

Posted
noku.rwa, konkretnie :D system rozgrywki strasznie przypomina mi Syphon Filtera, co niesamowicie napawa mnie optymizmem - gameplay syphona + świetna oprawa video (mam nadzieje ze audio tez) + zmutowany historyczny background + ponad 20 leveli + multiplayer - nice :D

Fajnie jakby multi wytrzymało dłużej niż miesiąc po premierze, z czym wiele tytułów(nie tylko na PSP) ma kłopoty. Co do gameplay'u Syphona - liczę na jeszcze bardziej wyczesaną grafikę (kolorystyka Syphona średnio mi leżała, no i menusy były obrzydliwe, choć sama gra była przednia) oraz gameplay bardziej nastawiony na rozwałkę. No i, cholera, chciałbym, żeby gra była odpowiednio trudna.

Posted

a to prawda, że estetycznie menusy z syphona były strasznie badziewne, ale rozgrywka wszystko rekompensowała :) Tutaj widze, że kolory są utrzymane w tonacjach brązu/stali/szarości, zbliżonych do tych z pierwowzoru na ps3, menu tez wygladało bardzo przyjemnie, wiec chyba bedzie oki :)

• 3 weeks later...
Posted

Sterowanie z MoH, troche ulepszona czułość klawiszy, piękna jak na standarty PSP grafika i wyczesany multiplayer - jeżeli to wszystko się sprawdzi to mamy kolejny powód na to by znowu zapuścić szczenoopad i poślinić się na ekran :)

Posted
ale gdyby było takie jak np w Syphon'ie to najs

Skoro za grę odpowiedzialny jest team od SF, to czemu mieliby zmienić sterowanie?

• 3 months later...
  • 1 month later...
Posted

No nareszcie, to chyba juz ostatnia wielka gra na psp. Gralam nie tak dawno w pierwszego resistance na ps3 i na psp cos z tego typu strzelanek przydalo by sie zagrac.