Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Patapon 2: Donchaka

Featured Replies

• Odpowiedzi 145
  • Wyświetleń 38,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

gierka wypas, warto bylo kupic psp dla takich gierek.

do sklepow kupowac.

Opublikowano

Ojojojoj.....

http://allegro.pl/item572336328_patapon_2_..._game_over.html

Ale to tak jakby Pre-order, więc nie ma się co dziwić. Podobnie było z LR2, a jakiś miesiąc po premierze cena z ok. 120zł spadła do 99zł.

Pisałem do Robsona i jeżeli nie będzie większych zmian walutowych w Polsce to gra u nich ma kosztować od 90-110zł (wszystko zależne jest od kursu walut), lecz myślę że za "bańkę" grę będzie można spokojnie dostać - trzeba tylko trochę poczekać.

Opublikowano

Gra ktos z was juz w patapona 2 i jest wmiare daleko??? Ja sie w jednej misji zablokowalem i jakby ktos mogl mi pomoc to pisac :D

Opublikowano

ja tez mam juz 16 h Misja "Masked Country and Three Generals" Taka gdzie chyba poraz pierwszy sie magowie u wrogow pojawiaja. Przeszedles to ??

Opublikowano
ja tez mam juz 16 h Misja "Masked Country and Three Generals" Taka gdzie chyba poraz pierwszy sie magowie u wrogow pojawiaja. Przeszedles to ??

Musisz się podkraść po cichu i podsłuchać narady generałów jak zaatakujesz albo odpalisz fever to się zdradzisz i ruszy na ciebie mega armia.

Opublikowano

no dobrze. Ale jak to zrobic??? Wziac tylko jednostki naziemne i tylko pata pata pata pon i do wierzy i tam sie wylaczyc i poczekac az se pogadaja ?

Opublikowano

dwa razu pata pata pata pon

przerwa zebys do fever nie przeszedl i powtorka no i czekaj az pogadaja

Opublikowano

Mam pytanie. A jak mam katapulte i jest taki "zamek" co tam takie machiny do zabijania etc. sa to jak zrobie czaka czaka pata pon (obrona) to karapulta tez bedzie walic ?

Opublikowano

Nie wiem, ale przy pierwszym podejściu, gdy nie wiedziałem, że

misji nie da się zaliczyć

mając hero tatepona męczylem się koło 25 minut, w końcu zrezygnowałem.

Opublikowano

jak sie nie da:blink: Ja poszedlem z herosem tateponem tego co daje tarcze(niesmiertelnosc) I walilem z katapulty rozwalili mi ja i potem ten zamek dobiles wojownikami :)

Opublikowano

Kto mi powie skad znalesc maski na herosow ??? Wie ktos ?

Opublikowano

Z jajek :) Tam gdzie masz multi wybierasz sobie misje ustawiasz odpowiednie jajko i jedziesz. TU masz rozpiskę co dostajesz do jakiego jajka.

Opublikowano

Dzieki ale czegos nie rozumie. Jak dales mi ta rozpiske to tam jest tabela material. To jak ide sobie z tym jajkiem i wygrywam to musze miec te material w "schowku" ?

Opublikowano

W sumie nie wiem po co jest ta kolumna material bo w skrzynkach nie zawsze jest ten materiał co jest pokazany a do zdobycia maski go nie potrzeba, a i pamiętaj że dopiero za drugim razem dostaniesz maskę.

Opublikowano

Kurde chyba ja jakis niedorozwoj jestem ... Mam misje co porwali Lady Maden czy jakos tak. Mam dobre patapony i dobra bron a za cholere nie moge rozwalic tego wozu w ktorym jest. Co polecacie. Jakie oddzialy

Opublikowano

A powiecie mi może skąd znaleźć fajne bronie? Tylko z dropu czy jest jeszcze jakiś sposób na to?

I jeszcze jedno: dlaczego niektóre "pola" na tej takiej historyjce z misjami są puste i nie wyświetla mi na nich misji? To normalne?

Opublikowano

Z jajek, nie wiem jak tutaj ale w jedynce mogłeś u kowala robić bronie ale najciekawsze i tak są chyba z misji.

Opublikowano

Jak przejdziesz jakas misje i potem na jej polu bedzie wyswietlony nad nia obrazek takiej niby niebieskiej wiezy to idz na ta misje. Tam zawsze jest duzo dobrych dropow. Ja juz z 20 razy na jedna szedlem i mam dobre itemy

Opublikowano

Kowal chyba najlepsze robi. Na 2 poziomie z mitrila robi boskie bronie a na 3 z admanmana demoniczne. Te sa chyba najlepsze wogole. Tylko ze mozna miec po 1 sztuce wszystkiego...

Opublikowano

Kaj jest ten kowal? Po jakiejś misji czy jak?

LvL misji oznacza większy/lepszy drop? Czy to tylko wyższy poziom trudności do przejścia.